majd még akkor fog nagyot elmozdulni 17:10 perckor, mikor mi bezártunk :_)))
majd még akkor fog nagyot elmozdulni 17:10 perckor, mikor mi bezártunk :_)))
nagyon kampó szag van nem?Főleg ez a megrántás???Megjött a kellő forgalom is ödakünn,végjáték szagú.
én a legdúrvábbat írtam,jól csalódjunk ha netánn ma indul a buli:)
Tiszta hülye aki nem vesz...
450 Milliárd bukec is jól mutatna:
kirántják usát nyitóba 1346,hétfőre dupla csúcs,ko1356 körül
otp,eurusd,olaj nem igazán reagálta le
certiket ütötték ki:)
11352 08:33 Ricsi (Tisztelt Tag) Re: mr dax Címzett: @rbbj11
Lehet, nem voltam érthető...
Én arra gondoltam, ha már itt a dax, 100 pontra a certi kiütésétől, akkor ki is fogják ütni. Én nyitottam volna egy swing shortot 6 690 körül. Most azonban inkább 6 740-re álltam, hiszen 50-en ott a certi, azt el fogják venni, mert olcsóbb, mint mindenkinek kifizetni a nyerőt.
Ez nem szerepel a táblázatomban, és nem is fog, ezek 1-2 hetes tradek. Beszámolni sem fogom, mert független attól, amiről eredetileg beszéltünk.
dax topik,sztem utolsó kinyírások ma meg hétfőn,aztán armagedon
:DDD
és azokat a munkanélkülieket vajon belekalkulálták -e akik feladták hogy munkához jussanak és már kiiratkoztak a munkaügyi hivatalból ? :D
volt egy cikk hogy a többség már régen feladta hogy munkát találjon .-))) megy a manipuláció.
A vártnál szembetűnően jobb adat különös meglepetést keltett elsősorban a Fed legutóbbi makrogazdasági előrejelzésének tükrében is - a Fed az év elején arra figyelmeztetett, hogy nem számít a munkanélküliség érdemi csökkenésére az idén sem, ám az állástalanok aránya már az év első hónapjában 20 bázisponttal csökkent 8,3 százalékra. Az állástalanok aránya legutóbb 2009 februárjában, a munkaerőpiaci ösztönzések bevezetése idején volt ilyen alacsony az USA-ban. Az elemzők szerint a meglepően jó adat nemcsak Barack Obama újraválasztási esélyeit erősíti meg, de mérsékli a QE3 beindításának esélyét is.
SEMMI POLITIKA
Dax 20%-ra,Dow 10% az ath-tól...nekünk még kell menni 5e pontot hogy 20% ra legyünk,kezdem érteni a tőzsdék működését!
eldurrantak az amcsi farkak :-) hát nem okozott semmi meglepetést az adat. várható volt
Még jó hogy elmondták hogy ez a bővülés karácsonynak volt köszönhető,ideiglenes javulás..
igen....de még ez is "kismiska" ahhez képest ami itt megy.
nézzük elmegy -e 20.400 fölé ?
Vazze itt tényleg csak venni kell,azt eladni feljebb,kell a töknek akármit is nézni,foglalkozni vele...
Azt hiszem kevés embernek jut eszébe a short,fel is hívom Randomot hogy nekem tiltsák le ezt a funkciót!
Azt hiszem az "eszem-faxom"megáll kifejezés most találó ide...
Mi a fa... stoppolták a shortom...
Vmi kötsög adat miatt... akkor is +1% kint nulláról??
Persze tuti most kellene ráadni.
Hahaha...a legjobb :DD
mindegy..full long, de csak nagyon rövid időre...had menjen ha akar még.
Kiderült hogy pikkpakk vége a válságnak? vajon milyen adatot sikerült ilyen ügyesen hamisítani? :D
Napi legjobb:
"A Richter ma is tovább tud emelkedni, miután tegnap jelentősen felhúzták a részvények árfolyamát. A hazai legnagyobb gyóygszergyártó várhatóan a jövő héten teszi közzé tavalyi negyedik negyedéves gyorsjelentését, melytől jelentős profit csökkenést várnak az elemzők üzemi szinten. A visszaesés hátterében meghúzódó legfőbb okok a bevételeknek a forint gyengülése ellenére is fellépő csökkenése, a fedezet csökkenés az USA értékesítések visszaesése és a hazai árerózió miatt, a költség bázis akvizíciók miatti megemelkedése, valamint az egyszeri tételek felmerülése. A társaság profitcsökkenésére vonatkozó várakozások egyelőre azonban nem állnak az árfolyam emelkedésének útjában."
Kedvenc az utolso mondat :) Nem is tudom, hol lennenk ha tegnap nincs a Richter jogos mindent elsopro emelkedese :D