Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#475571 Elcamino65 Előzmény: #475549

OKé.

Szerinted simán lapátra tették. Legyen úgy,én boldog lennék.

DE : Akkor miért nem rúgták ki !!!!!!!! Mi ebben a lapátra tevés,hogy marad mint utazó nagykövet.

Másodszor : Attól,hogy kitették még nem kerül visza BÁBOLNA és a lényeg:GYÁRTÁSOk !!!

Szóval ha kirúgták ,akkor kezdjenek neki, orvosolni a problémát.

Számomra a lényeg: ÉRZEM,hogy valami történik(lejátszódik)a háttérben.

A mostani állapot NEM jó senkinek.

#475550 Johny King Előzmény: #475518

Tudom, hogy az a kötés volt a hati nyitása.

Nem fognak 22-23 millió forinttal hatit nyitni 29-en pár forintra lefelé...

#475533 Elcamino65 Előzmény: #475532

Én úgy gondolom,hogy T.P. nem adja ki úgy "isten igazából" a phylaxiát a kezéből.

Szerintem ő nagyobb hatalomvággyal bír !

Van egy olyan érzésem,hogy nagyot fogunk nézni.

#475532 Zotya32 Előzmény: #475510

Jelen esetben én kifogytam az ötletekből. A várt eseményeken túl vagyunk, újakról egyelőre nincs hír. Úgyhogy innen "tiszta lappal" indulunk a speki terén.. lehet csőd, lehet gyűjtögetés majd oltári nagy emelkedés, minden elképzelhető. Itt nagyon nem akarom eladni, első körben 50-nél gondolkodnék el majd ezen, a jövőbeli események és híreket megismerve... addig marad a kivárás, az elkeseredettség, a bosszankodás...

#475518 macika Előzmény: #475516

2012. január 11. - 13:20

880k átkötés

176 drb az pont 880K

lehet csak valami pü manőver, de ez majd kiderül min 1 hónap múlva

#475516 Sly-- Előzmény: #475509

Lehet az a hati short is.

De nem igazán van jelentősége 880K-nyi részvénynek, mikor 2-3 Ft a könyvben lefed ekkora mennyiséget bármelyik irányban.

#475509 Johny King Előzmény: #475293

Nem akarok nagyon beleugatni az eszmecserétekbe. de senkinek nem tünik fel, hogy 28 Ft-on minden papir megvételre kerül?

Ez ment 27 Ft-on, és 26 Ft-on is hetekig...

Persze ettől még becsődölhet a cég, és lehúzhatják a rolót is, de nekem nem ezt sejteti a nyitva lévő hati...

#475299 Roberrtto Előzmény: #475293

Ne légy ebben olyan biztos.

Úgy nézed 2009 óta nem történt semmi, komoly rally sem volt, csak esés, esés és esés.

Lehet ebből alvó részvény is, ki tudja a 10%os tulaj (mindig elfelejtem a nevét) mennyiért és miért kapta ezt a pakkot és, hogy mi a célja vele.

#475293 Zotya32 Előzmény: #475207

vagy egy közelgő pánikeladás felszippantására állt be egy ismeretlen jóakaró, aki netán egy megtisztuló holdingot kíván felépíteni??

egy a biztos, hamarosan vmi történni fog.... hónapok óta semmi, se jó se rossz hír.

#475207 Roberrtto Előzmény: #475198

Azért 27nél az a fél milla vevő jelenthet valamit...

Habár sokszor láttunk már ilyet az évek alatt.

Lehet ez csak annyit jelent, hogy a nagytulaj adogatja és ennél kevesebbést már nem szeretné eladni...

#475198 Roberrtto Előzmény: #475182

Hát igen, és ezért sincsen rá remény, hogy megfizetnek akik ide jutatták a phylaxiát.

Ha büntetlenül meg lehet ezt csinálni a malévvel, akkor egy ilyen 0 céggel mint a phyl miért ne lehetne megcsinálni?

Mag nekem mindig a postabank ügy jut eszembe. Tudvalevő, hogy a nagytudású princz gábor tette tönkre és mit kapott 10 év per után? Ha jól emlékszem 5 millió Ft pénzbírságot...

Ez Magyarország. Persze tudom a "nagyok" sok más országban is megúszák, de ott nem ilyen látványosan lopnak és tesznek tönkre midnent, miközben az emberek java máról holnapra él.

Ne legyenek kétségeink, humet, keg, genesis esetében se történt semmi, akik bukta azok buktak, vagy megemésztették, hogy esetenként akár az egész megtakaritásukat elbukták vagy gyógyszereken élnak azóta is. (ahogy szegény elci is...)

#475182 Zotya32 Előzmény: #475178

50-nél (ha lesz annyi) lehet én is elhagyom a fedélzetet...

nagyon unom már, kitartottam a szülinapig, az is elmúlt...

elvileg innentől kezdve nincs semmi olyan esemény, amit várnánk...

ceva-per vége, szülinap letudva, holding alapjában véve tök üres, abból szempontból, hogy nyereséget hozzon, csak veszteséget termel, mint a malév... és annak ma láttuk mi a vége, mikor a tulajdonos nem tud több pénzt betolni...

#475172 Roberrtto Előzmény: #475170

És mennyi ilyen átverés van még a béten, humet, keg, genesis, csakhogy az elmúlt pár év áttveréseit soroljam...

És bárki bármit mond, itt nem csak tudatlan kisbefektetők buktak, nekem pl egy haverom egyetemi tanára buktázta el a család megtakarítását kegen...

Egy két papíron kivül felejtős az egész bét, fél-egy millió Ft-nál többel nem fogok itt kereskedni, ha kiszabadulok innen.