most eljátszatják 25. ször is hogy nem lesz már emelkedés tovább...adatok után meg kikötünk 20.300-20.400 -on..
mindegy is...ha lefelé indulnánk meg ráadok full -on, aztán zárom is valahol lentebb.
most eljátszatják 25. ször is hogy nem lesz már emelkedés tovább...adatok után meg kikötünk 20.300-20.400 -on..
mindegy is...ha lefelé indulnánk meg ráadok full -on, aztán zárom is valahol lentebb.
a munkaerőpiaci adat szerintem biztos hogy jó lesz...akkor pedig kilönek fölfelé.
vagy ha jó lesz realizálni akarnak ? maximum egykét óráig.
Olyan szépen állnak neki lefordulni...hogy aztán emelkedés legyen belőle! :D
vettem longot a shortok mellé..úgyhogy nulla pozi...látszik hogy mindenképpen csak emelkedni akar a piac...még nem jött el a short ideje...de elfog.
vettem longot a shortok mellé..úgyhogy nulla pozi...látszik hogy mindenképpen csak emelkedni akar a piac...még nem jött el a short ideje...de elfog.
nem irom be a viccet a brókerről az ügyfélről a bukásról és az alacsony forgalomról.. mindenki ösmeri ha máshonnan nem, tapasztalatból
igen..nem engedik 1 óránál többet esni, vagy gondolkodni az esésen..elképesztő.
kellene egy korrekció de sztem itt még hatalmas emelkedés lesz
otp 4500
mol 20500
richter 40000
lezártam reggel a tegnapi shortokat.. 22.200felett sc..
S&P már pluszban van, forint is erősödik éppen....
hetek óta az van hogy eljátszák hogy 100-200 pontot esünk..majd nap végére hirtlen fölfelé 280-380-480 ponton zárunk..
kezd már nagyon unalmas lenni..
stop betéve.... ha 25.000 -et akarnak ám legyen... vetessék meg akivel akarják de én nem fogom.
10% feletti munkanélküliség,Eu legrosszabb foglalkoztatása,1300 milliárdos önkormányzati adósság,kiegészítve 80% feletti államadóssággal és semmire sem elég minimálbérrel..sztem ez az igazság.
Kiegészítve egy dilettáns kormánnyal aki most elég csendben van,és egy elég recessziógyanús jövőképpel...
Amúgy minden rendben.