Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#475170 Roberrtto Előzmény: #475162

Hajaj, kicsit meg vagyok fázva, de pezsgőt bontanék:)

Visszatérve egyébként, már most aláírnám, hogy ebben az évben ki tudjak kászálódni ebből a ...ból pénzemnél (45-50 Ft)

Nagyon elegem van, de valahol saját magamnak is köszönhetem, az összes pénzem egy papírba toltam bele:(

#475162 kerikoma Előzmény: #475148

Jöhetne megint az a híres péntek délután, mikor a Bankár Holding beletolt egy kis pénzt:))

#475148 kerikoma Előzmény: #475130

Kb egy szintről ragasztottuk be magunkat. Én azért vettem 45 körül, mert az akkor névérték negyede alatt voltunk, jó spekire csábított. Gondoltam pár hónap alatt lesz egy jó felfele kör 70-80-ig.

Nem volt.....

Akik meg 200 körül vettek, azok teljes mértékben TP hazug nyilatkozataiba hittek és befektetésnek szánták. Hát velük nagyon kib....sztak:(((

#475130 Roberrtto Előzmény: #475115

Nekem nem kéne nagyon megindulnia, csak olyan 40+ lenne.

Belegondolunk egy hír nélküli spekirallyval se lehetetlen innen.

Viszont ha lemegyünk 20ra megint, akkor mág nagyon nehéz lesz...

Hogy innen háromszorozzon ahhoz nem is tudom mi kellene az elmúlt évek hazugságai után.

Arról nem is beszélve, hogy sokan még akkor is 50% bukóban lennének.

Durva lehet azért ekkora bukóban ülni és várni a reménytelent...:(

#475115 kerikoma Előzmény: #475101

Igazad van, de ahányszor erre gondolok, mindig lebeszélem magam róla... Az van bennem, ha kiszállok, tuti megindul..... Pedig nem fog, én is sejtem.....

#475101 amilo Előzmény: #475047

Szerintem menteni kell ami még van,és menekülni ebből a sz..ból,mert csődközeli a helyzet.

#475047 kerikoma Előzmény: #474920

Hát igen tervek azok voltak,most meg üres a cég....

Valaki 30 db-ot ráborított a 27-re:D

#474920 Roberrtto Előzmény: #474846

Sajnos tökéletesen igazad van!

Limites napok és rengeteg pénz kellene ennek a megmozgatásához.

De gondljunk bele, annó mikor 3szorozott 2009ben az árfolyam, kb 1 milliárddal szállt be KG.

És innen az még mindig csak 80-90 Ft.

Persze ez számomra álom lenne, de a 200on jegyzőknek édeskevés csupán.

Szemét világban élünk na, elég szegény elcire gondolni.

Azért nem tudom, de ha egy icipici lelkiismerete van TP-nek akkor élete végéig elkiséri ez, egy ember életét lehet tönkrevágta.

És ebben ő tevékeny részese volt, ő kamuzott az interjúkban, ő volt s szócsöve a cégnek.

Na de én is abban hiszek, hogy midnenki megkapja ami jár neki!

És elcin kiveül még hány ember pénze tünt el asemmibe...?

#474867 Zotya32 Előzmény: #474846

http://gazdasagiradio.hu/cikk/51488/

erre már nem is emlékeztem.... :)

másfél év alatt nyolcadolódott a KEg részvények értéke...

"Véleményünk szerint az apportálásra kerülő KEG részvények felek által előzetesen megállapított értéke összhangban van az apport ellenében apportálók részére rendelkezésre bocsátott Műsor-Hang Zrt. részvények értékével."

:))

mennyi minden tud változni 18 hónap alatt :))

#474846 Sly-- Előzmény: #474838

Az a baj, erről a papírról már nagyon sok bőrt lehúztak. Itt olyan szinten elveszett már a bizalom, hogy azt helyreállítani majdnem lehetetlennek tartom, bármilyen sztorit is találnak ki.

#474838 Zotya32 Előzmény: #474834

phylaxia név már Mórénál van, nézd meg a honlapját a phyl-pharma zrt-nek... mivel az 100%-ban az Alpha vet-é, így az örökség is az övék. ha nem így lenne, akkor tp-nek már rég vissza kellett volna vennie a nevet, nem? De tp is inkább átment oda "melózni"....

a tőkeemeléses dolgot azért tartom még egy lehetséges útnak, mert akkor mehet tovább a mutyi, főleg, ha valóban sok papír még náluk van... egy valós, értékes céggel kibővítve a holdingot nagy story-t lehet kreálni és magasról kiszórható minden papír... lásd hybrid...

van élet még a 2x ft-ról akár 60-ig... és ha 100-as tőkeemelés lenne, akkor fel tovább a végtelenbe :))

de nekem az 50 is jó, csak felejtsük el végre egymást a holdinggal.... :)

#474834 Sly-- Előzmény: #474819

Jó, hogy legalább Te tartod a frontot itt..-)

1. csőd, roló lehúz benne van a pakliban

2. 50-100 Ft-ot nem fog itt fizetni senki egy kisbüfinek sem és 100 Ft-on tőkét emelni sem, hisz azért lett 25 Ft, hogy ott lehessen ezt véghezvinni. De minek emelnének? Max. eladják ill. odaadják a "Phylaxia"-nevet Mórénak és a Phy Pharma Zrt.-t behozza a tőzsdére ezeket a részvényeket meg majd be lehet cserélni arra....

Ehh..., hüleség, nem lesz itt semmi sem. Be sem járnak szerintem dolgozni, különben meg bírtak volna szervezni egy évfordulót, de még azt sem...

növelem hozzászólásaim s…

#474819 Zotya32

növelem hozzászólásaim számát :)

szóval mi lesz a folytatás?

2 út lehet lassan.

- vége, villany leo, ajtó becsuk... ez gyors, szenvedésektől mentes véget jelentene.

- másik, jön vmi új és eleinte valós alapokra épülő mese...

gondolok itt arra, hogy mivel üres a holding vki, tőkeemeléssel megszerzi a többséget, de legalább 40%-ot.

most van durván 58 millió papír.

betesz mondjuk 40 millió papírért 100 ft-on 4 milliárdot, ezzel rögtön durván 40%-os résztulaj lesz, hozzájön a Böjthe-pakk, és meg is van az 50%, a maradékot meg kivásárolják a haveroktól, meg a néhány beragadt kisbüfitől (hasra ütve írom) 50-100 ft között vhol.

övé a holding, a pl. apportban behozott valós cége, és még lesz egy kis rádiója, irodaháza, meg netán n-ganéja, meg kőművesei a Révay renoválásához...

kinek van jobb ötlete?

mi más jöhet még? ceva-story vége, szülinap elmúlt, tp már árkon-bokron túl van....

vminek történnie kell idén, mert ez a senkiföldje állapot nem maradhat sokáig...

egy tuti, szerintem, hogy gyógyszergyártás soha többé nem lesz a Holdingon belül... phyl-pharma nyrt még vmikor előfordulhat majd a bét-en, de 100%, hogy nem a mai holdingon belül.

nem fenyő, de hargitai :…

#474693 Zotya32

nem fenyő, de hargitai :)

http://www.treeoftheyear.org/?lang=hu

szavazzatok erre :))

A köpeci szil

szilfa (Ulmus campestris), Hargita, Romania

Faj: szilfa (Ulmus campestris)

Hely: Hargita, Romania

Kora: 300 év

GPS: mutassa a térképen

Szavazatok száma: 693

A “Baj van Köpecen!” szólásnak köszönhetően Köpec falu neve az egész Kárpát-medencében ismert, de történetét kevesen ismerik. 1848. december 9-én a háromszéki önvédelmi harc idején, Heydte hadtest parancsnokot Köpecen áthaladva golyó találat érte. Dühében 48 órás szabad rablást engedélyezett és az egész falut megsarcolta. A bosszúhadjáratnak 51 polgári áldozata volt, akik után 106 gyerek maradt árván. A faluban lévő vízimalom és a szomszédságában álló tanúfa a település életében létfontosságú szerepet tölt be évszázadok óta. Az emberek itt gyűltek össze, hogy megbeszéljék a falu és egymás életének ügyes-bajos dolgait. Minden történet, mese a faóriás árnyékában hangzott el, amely így azóta is némán őrzi a falu történelmét.

ui: igazi phylaxiás fa... van benne minden.. 300, 48, szabad rablás, áldozatok, mese

http://radiosite.hu/fil…

#474644 Zotya32

http://radiosite.hu/files/tns2012januar.pdf

GR nem az utolsó... ez már félig jó hír, és biztos tudná növeli a hallgatói számát, ha kicsit frissítene a zenei kínálaton, és engedne zenei műsoridőt Perjésnek, mondjuk a Reggeli Monitor utáni 3 órában... (netán próbából, a RM műsor zenei szerkesztője is lehetne, kicsit felpörgetnék a műsort, ahogy anno Forintos Percek - Milliók reggelire műsorban történt)

#474587 Zotya32 Előzmény: #474565

az árfolyammal már semmi érdekes nem fog történni. Értem ezalatt azt, hogy ha újra 6 ft lesz, senki nem fog emiatt csodálkozni, megszokott ennél már az 1számjegyű árfolyam... 100 ft lenne az igazi meglepetés, és ez okozna országos vételi pánikot :))

#474556 Zotya32 Előzmény: #474536

az árfolyam, vagy tp?

az előbbi 27-28, célba véve a 0 ft, az utóbbi pedig remélhetőleg hamarosan a gyorskocsit veszi célba...