Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

az erstétől folyamatosan…

#475060 szotyi

az erstétől folyamatosan jönnek a vételre buzdító elemzések

mtel-richter csupa horror célárral...

nemtom, túl soxor voltak már kontraindikátorok, de mostanában van 1-2 jó meglátásuk

ha csak az ő hírleveleiket néznéd azt is hihetnéd, hogy minden rendben van és erősen emelkedő pályán vagyunk...

mi lehet az igazság a t@k@m se tudja

Re: nincs cím

#475057 BigRabbit Előzmény: #475053

Egy hajoban :D Szoval nem is neked szolt a felhivas, bar egyebkent itt forgalom kb egyenlo a nullaval, szoval majd visszanezek a buxra kesobb. Persze az is lehet, hogy mint minden nap, 16:00 elott semmi nem tortenik, utana meg valakiknel bejelez az ebreszto, "NYOMJAAAAD a BUY gombot, 4 ora van a magyar piacon" :D Szerencsemre a reszvenyeimen kerestem jot, Richter + MOLon, de sajnos jelen pillanatban csak fedezi a hataridos bukot. Persze varjuk meg a mai napot.

#475044 BigRabbit Előzmény: #475041

Ne feledjuk, hetvege jon, 3700 pontos emelkedes utan. En ezuton szeretnek mindenkit a profitrealizalasra biztatni :DDDDD

megint mindenki csak a s…

#475038 TROPHEUS

megint mindenki csak a shortban hisz

ez pedig csak egyet fog jelenteni

#475036 BudFox Előzmény: #474962

én is elmondok akkor egy imát..

no, azért ráadtam 20.100 on még...

Stop ot meg még nem is tudok tenni..annyira kevés bennt az ajánlat..egy ember az egekig röpítheti megint.

#475033 BudFox Előzmény: #474998

te jársz a legjobban...

az biztos hogy sosem arra megyünk amerre a realitás lenne..

ha veszel papírt azon meg évekig rajta lehet ülni, nincs napi elszámolás

#474998 szotyi Előzmény: #474959

ááá én nem hatizok többet,megfejthetetlen mozgások vannak,massziv lenyúlásnak tartom. a piacot lefelé várom vettem egy rahedli ojrót

#474957 big-ebuy Előzmény: #474952

concorde meg ilyen kis befektető cégek veszik sztem a égbe,nagy alapok kevésbbé játszanak itt

#474948 BudFox Előzmény: #474940

majd amikor egykét nagyobb alap is izomból elkezdi itthon shortolni a piacot....ha persze az S&P is elindul lefele...lesz itt nemulass :-)

Re: kl

#474945 Frontin Előzmény: #474929

Na szép lett a vége. Nekem egyébként nem is azzal van a bajom hogy emelkedtünk ma, hanem azt nem értem, hogy mind ezt miért nem tegnap tettük, amikor külföld szárnyalt, a forint meg bika volt. Mire jó ez az egész ha nem arra, hogy szopassák a jónépet. Ha v.kinek van jobb magyarázata, szívesen meghallgatom. Én esetleg még arra tudok gondolni, hogy v.milyen formában Vityáék lehetnek a háttérben, hogy erősítsék tárgyalási pozícióikat, legalábbis a forintot illetően.

A nagy örömködésben nyit…

#474940 Arsene Lupin

A nagy örömködésben nyitogattam shortokat. Holnapra várok egy technikai korrekciót.