Azt nem tudom ők mikor, én 150-nél. :)
kár a mai shortomért..ez az sc nem hiányzott.. de azt érzem usa lemegy..
ui: nyugdíjalapoas pakkok?
Rg ment ma egy ezrest...ha gyenge a forint akkor azért megy,ha gyenge jelentést várnak (topikjában link)akkor meg azért,tényleg értetlen vagyok..
Tényleg megpusztulhatna már ez a csodarali.Apropó viktorék mikor ülnek shortba,tudja vki?
No még vmi tüzijátékot hadd lássunk a végére! :D
Akkor jöjjön a végére egy felkötés...amúgy ezek a vevők tegnap hol voltak?
Dehogynem... 130 körül terveztem adni, amikor láttam a felszúrást.
Epp eladtam a MOLt 18700rol 19490en, gondoltam majd a hatit fedezi, erre megnyitom a 2 perccel kesleltetett erteket, es egy szep nagy piros gyertya van ott. Most el kell mennem, sajna csak zaras utan laszek, mindenkinek sikeres kereskedest.
Nem gondolkodsz egy shorton? 700 kt-nál
Picit zavar, hogy az oti elmaratt a többitü
Én rettentő short beállítottságú ember vagyok,de ez most nem short, sajna. Funda nem túl rózsás, mégis hasítanak jobb alternatíva hijján.Vgayis szar hírre se esünk,csúnya tépés lesz egy esetleges jobb hírre. Ha Q3 is jön ,ujabb malacfuttatás lesz,amíg valami giga brutál szar be nem köszön addig itt simán mehet ez a ralli akár még több héten keresztül is. Én nem értem az okokat,csak sejtem,longolni nem merek,shortot meg eszem ágában sincs nyitni,úgyhogy moziverzum.
Épeszű ember úgysem veszi :D
Én is zártam a maradékot, így 19,966-os átlaggal szálltam ki a longból (19,494-ről)
Kt 700... pár órája 500 volt.
BB mintha nem sok vizet zavart volna eddig, vagy csak a BUX-ot dícsérte? :))
Zártam 20077-en
Korán
Remélem nem csak átöleli az a fekete a "gyertyájával", de valami penetrálás is lesz annak a brokinak a valogába aki futja itt az ámokot.
Hat akkor megerintettuk. Eljen. Most akkor irany a 18700 kornyeke. Azert 3500 pontos emelkedes megerositesert kiallt :D
A tegnapelőtti bullish slig most ért be. Jó, hogy nem zártam az akkori 637-es longomat