Ennyit találtam én is, de hogy milyen tevékenységet folytat??
Ennyit találtam én is, de hogy milyen tevékenységet folytat??
"valahogy úgy érzem, h Önnek valamikor a tyúkszemére lépett SCS"
Azt sem tudtam novemberig, hogy egyáltalán a világon van. Miért kellene nekem tudnom minden amatőr szerencselovagról?
Szerintem nincs köze Utilicohoz..
Egyébként meg semmit nem találni szinte a neten erről a cégről. Sandling..
illúzió az, hogy tőled valaha is egy értelmes beírást találjak itt.
téged azóta nem tudlak komolyan venni, mióta a Tihanyi visszhangot Tihanyi vízhangnak írtad... no comment
agyonhígított? megvolt hozzá a növekedés. én inkább arányosnak tőkeemelésnek hívnám.
remélem itt leszel, mert ha meglesz az OTP hitel, téged is szembesítelek majd ezzel a okostojás beírásoddal.
látszik, hogy közöd nincs az egészhez.
nem akar adót fizetni Magyarországon... nagyon korrekt a szuper mérnök úr...
AL, gondolom mivel Makra úrról van szó ez minden szinten okés. ebbe nincs mit belekötni.
nem igazán reagált az előbbi felvetésemre:
"valahogy úgy érzem, h Önnek valamikor a tyúkszemére lépett SCS... és nempicit... talán korábban ön mérnökösködött a cégnél és kirúgta, innen ez a mérhetetlen ellenszenv??? csak mert nehezen hiszem, hogy ilyen gyűlöletet érezzen egy olyan személlyel (és céggel) szemben, aki ön számára elméletileg teljesen irrelevánsnak kellene lennie, mivel nem ül longban.... valami komoly sérelmének kell itt lennie, ennyire piócaként nem viselkedne így, az unalma meg nem lehet magyarázat erre."
talán telitalálat volt????
Szevasz virágszál.Részvényhígítás helyett,korrekt lépés?Ki adna hitelt egy agyon hígított szarra?
nem volt szakszerű a kérdésem, úgy értettem, hogy vmi "trükk" miatt került át ehhez a céghez a pakk, ez akár lehet adózási szempont vagy bármi más. :)
Az ellenorzott tarsasag egy transzfer arral kapcsolatos kifejezes. Ez azt jelenti, hogy Makranak legalabb 25% reszesede van az angol cegben.
Ez offshore-nak számít? Mert Anglia az szerintem onshore. Lehet a Utilico-hoz megy ez is és így egyszerűbb?
Alighanem. Lehet már a vevő is megvan, csak adó szempontjából olcsóbb lesz.
ez most mit jelent? ez vmi off-shore cége a figurának?
Tehát akkor úgy értékesítette, hogy nem értékesítette?