Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: "üzleti modellünk brilliáns"

#474790 Dioka Előzmény: #474781

Értem én, persze!

A jelenlegi környezetben könnyű árfolyam csökkenést jósolni! Tagadhatatlan, hogy probléma van a cégnél. Ezt ők is elismerik. Likviditási problémák is vannak, ezért volt a rv értékesítés.

Azért nem mondom, hogy AL írásában nincs logika, mert van. Ez is egy lehetséges kimenetel. Csak az a bajom vele, hogy tényként sugallja.

Miért nem bír emelkedni a részvény? Mert pénzügyi probléma van!

Mikor fog (esetleg) emelkedni? Ha megoldódik!

Tehát nálam az OTP hitel az elsőszámú dolog. Ha az meglesz, akkor jelentős időt nyer a cég arra, hogy gatyába rázza magát. Ha nem lesz, akkor az AL féle verzió is erősen szóba jöhet.

#474781 Pedrito Előzmény: #474776

Dioka nem erted...Nem azert esik mert megmondta. Azert esik mert November ota figyeli :)

#474780 rbbj11 Előzmény: #474768

5500 fölé tönn napra sztem nem fog tudni kerülni márc-ig semmiképp, de valszeg jún-ig sem

#474772 holnor Előzmény: #474766

a nagyok helyében - amennyiben venni akarnék -, csinálnék egy fals letörést. nm tudom, mekkora részesedésre pályáznak, de eladó pakk van bőven: állami csomag, sajátrészvények, Makra-pakk (?). ez összesen cirka 12-14%.

#474768 hAliG Előzmény: #474765

Felfelé ~6500 lehetne célár...

Áh, felfelé célár.. mikor volt itt felfelé célár..

#474762 Lxrose Előzmény: #474748

Azt nem tudom, hogy hosszabb távra mennyi a short állomány, de hogy napon belül van, abban biztos vagyok. Tekintve, hogy határidőn is megy a dolog, nem csodálkoznék, hogy aki ott shortban ül, itt szeretné megfogni az árat.

#474760 holnor Előzmény: #474755

egyelőre van egy mélypontunk 39xx-en, + egy magasabb alj 4300 körül. én ezeket a szinteket figyelem.

#474755 hAliG Előzmény: #474745

Nézzük inkább a chartot :)

Naposon a csökkenő csatorna felső vonala nálam jelenleg olyan 4800Ft környékén van, 20 napos átlag 4670-nél, Bolli felső és 50 MA pedig 5000nél.

5500nál meg a mumus, a legközelebbi "nagy ellenállás", Fibo szint.

Naposon néhány indikátor alapján akár eshetnénk is, hetesen mondhatnánk vételi jelek bontakoznak.

Mindez azt jelenti, hogy nem tudni mi várható, legalábbis chart alapján (számomra) :)

#474754 holnor Előzmény: #474743

nyilván. nm jó túlzásokba esni, de nézni kell az érem másik oldalát is. még ha poziból nm is egyszerű.

#474752 Lxrose Előzmény: #474745

Ha nem követed a vitánkat Lupennel, akkor nem is fogod megérteni.