Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#474670 lyonell Előzmény: #474656

Óvatosan.Ibiza rutinos kereskedő,ráadásul itt elég nagy tiszteletnek örvend.Vegyél vissza.

#474663 Waszeitung Előzmény: #474651

Buxnál 200 napos,kinn éves ellenállás...ezek erősek szoktak lenni normál piacon...bár asszem ez most nem az :D

#474659 Ibiza Előzmény: #474656

nomen est omen gyökér..látszik a pf es szinvonalad..veled csak sűrűbben vagyunk..

másoknak: sok kereskedési módszer van..

én szinteken veszek ...egy sávban.. az egy pakk.. minden pakkot külön kezelek..mindegyik külön projekt...célárakkal.. ezek általában swingesek.. vagy longosok.. van 19k alatti short pakkom is..de nem vészes..

Néha Dt-re is veszek.. ha nem jól tudom lezárni swing is lehet belőle..

#474658 Frontin Előzmény: #474656

Bár nem én vagyok a topikgazda, azért mégiscsak megkérnélek benneteket, ha v.mi nézeteltérésetek van, akkor azt ne itt rendezzétek le, itt idáig nyugalom volt, nem a "rossz stílus" és a veszekedés volt a jellemző. Véleményem nekem is van emberekről, vagy azok gondolatairól/stílusáról, mégsem írom inkább ide, nem arra való ez a hely, nem itt kell sártdobálni. Ha mégis úgy alakul hogy meg kell védenie magát az embernek, azt is lehet normális hangnemben.

#474656 Münchhausen Előzmény: #474646

Kamuember vagy, a számolással is hadilábon állsz ráadásul...

Még mindig nem értem, hogy lett ebből 960 az átlag, de elég, ha te tudod.

Mivel roppant alulművelt vagy, továbbiakban bármit írhatsz, nem válaszolok rá, nem fecsérlem az időmet ilyen senkiházira.

#474655 BudFox Előzmény: #474647

igen, borításnak kellene jönnie....csak a BÉT -en már láttunk mindent, meg annak az ellenkezőjét is :D

nehéz beírni..ráadtam 90…

#474652 Ibiza

nehéz beírni..ráadtam 900nál.. otp-t is (oda beírtam) forint erősen gyengül...

miért kellene annak jönn…

#474651 TROPHEUS

miért kellene annak jönni?

év eleji felhúzásnak sem szabadott volt jönni ,oszt mégis jött

lesz borítás még ebben az évben...

#474647 Waszeitung Előzmény: #474641

Igazság szerint kinn is emberes borításnak kellene jönnie és itt is,mert ilyen ellenállás valóban ellenállás szokik lenni,bár régen volt amikor ez még igaz volt.

#474646 Ibiza Előzmény: #474591

szolidabban kspööcs... nem mondtam pénteki.. ezek pakkok különböző beszerzésűek.. 2 pakkot adtam el egyik 650körüli a másik az 950körüli.. ma 929 volt a legmagasabb..és még lehet egy felfelé kőr..

#474642 Waszeitung Előzmény: #474633

Remélem ezzel megkeresi akinek kell a szívgyógyszerre valót...

Nem találok szavakat erre a pesti piacra,amikor kinn mennek akkor mi nem,amikor ők nem akkor mi igen..a tegnapi nap is szép altatás volt,bár a forgalom Mollynál,Rg-nél ma is csapnivaló.

#474640 Frontin Előzmény: #474617

Közben a Richterben megvan az új csúcs, elvileg akár fordulhatna is bármikor, bár szerintem 38K-ig elvihetik még.

#474631 Waszeitung Előzmény: #474627

De piszkosul küzdenek hogy ne maradjon így...tegnap még megértettem volna a hősködést,de ma?

Molly is 100 millával karcol....ez kész.