Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: "üzleti modellünk brilliáns"

#474622 vincentlauria Előzmény: #474613

beragadtam.. bár ahogy vesszük, mégsem utálom, és nem szerencselovagozom. Mindenesetre a hitelfelvétel=szerencselovag egyenletet még mindig nem vezette le. Jó napot!

#474613 Arsene Lupin Előzmény: #474601

"miért utalja SCS-t? "

Nem utálom, csak amatőr szerencselovagnak tartom. Utálja az, aki beragadt a papírba!

#474607 hAliG Előzmény: #474606

Jah, nézzük inkább az árat.

Elég gyér a könyv..

Szerk:

No, közben megváltozott egy kicsit.

#474606 Pedrito Előzmény: #474601

Felejtsd el Lutyo urat, remenytelen. Egojanal mar csak az okoskodasai jarnak a fellegekben.

#474601 vincentlauria Előzmény: #474557

SCS pimaszul fiatal, Önnel ellentétben.. mer, újít, belevág--> self-made man, ezt az Ön korabeli emberek nem igazán tudják értékelni, mert nem is igazán tudják mi az

Makra ide vagy oda, mégiscsak felépített egy milliárdos céget a semmiből

most valóban necces a helyzet.. de őszintén; egy ekkora cégnél egy ilyen gazdasági helyzetben ez olyan meglepő?? mármint, hogy van egy probléma, amit meg kell oldani... (értéket teremteni nulláról nehezebb szerintem.. de Ön nyilván jobban tudja ezt is)

még mindig nem árulta el, van(volt)-e pozija, csak beröfögi, hogy illikvid papírnál nem írok pozit

már megint az "Év üzletembere"-- ember!!! mi a baj azzal a díjjal, EY nem egy apró cég, gondolja, hogy SCS-nek más dolga nem volt tavaly, mint a díjat intézze???? ez viccc, Ön is belátja, de ideírja

hitelfelvétel-szerencselovag???? ezt Ön nem gondolhatja komolyan... miért utalja SCS-t? mi történt?

#474599 hAliG Előzmény: #474566

Hátha olvassák a fórumot: ha mérnök kell Nekik, akkor szívesen megyek :) Én nem b.szok át senkit, jó pénzért :))

PÜ-ben várom az ajánlatokat :))

Nekem nem tetszik a tegn…

#474575 zeeh_

Nekem nem tetszik a tegnapi akció, egyértelműen a pénzhiány jön le belőle. Ezzel a nyamvadt EETEK-kel jól beszívatták magukat és a részvényesek nagy részét, túl nagy falat volt, amit máig nem sikerült lenyelni. :-/

Re: nincs cím

#474572 Arsene Lupin Előzmény: #474562

"Alvás, rally lesz ma."

A rally nem az E-Starra értendő. Annál szerintem minden emelkedést keményen vissza fognak szórni.

#474567 Arsene Lupin Előzmény: #474566

"Ha katyába rázza a céget, engedélyt kérsz tőle, hogy lenyald a koszt a cipőjéről?"

Szerintem a folyamatos fenéknyalás közben néha nyaljon le a cipőig is.

Most már tényleg alvás.

#474566 Arsene Lupin Előzmény: #474564

Egy profi nem jut olyan helyzetbe, hogy gatyába kelljen ráznia a cégét.

Eleve nem mérnök, és a mérnökei valószínűleg ott b*szták át, ahol tudták. Makra idejében nem ez volt a helyzet.

Most már tényleg alvás.

#474564 Lxrose Előzmény: #474522

Fenntartom a lehetőségét, hogy tévedsz, és Soós mégsem amatőr. Ha katyába rázza a céget, engedélyt kérsz tőle, hogy lenyald a koszt a cipőjéről?

#474561 Arsene Lupin Előzmény: #474558

"egyébként meg nem november óta esik."

Tudom én. Nem is foglalkoztam addig a céggel, a pofátlan díj akasztott ki. Nagyjából az a a kategória, mint amikor Schmitt Pali opponensei véletlenül a MOB-ban is tisztséget viseltek.

#474560 Arsene Lupin Előzmény: #474558

"ma is tartja még így a majdnem 1 milliárdos tőkeemelés után is, hogy 1000%, hogy a cég csődbe fog menni???? emlékszik, ezt ön kijelentette többször."

Azzal, hogy Soós beáldozza a részvényeit, lehet, hogy elkerülhető a csőd. Viszont ki fogják ütni a cégből. Profi menedzsmenttel és pénzügyi befektetővel az egy remek milk cow cég lehet még. Addig viszont lefele fogják nyomni az árfolyamot.

#474558 Muskatli Előzmény: #474557

"novemberi megjelenésem óta esik a papír"

csak rögtön tegyük hozzá, hogy a kettő között nincs semmi összefüggés. ön miatt akár emelkedhetett is volna... egyébként meg nem november óta esik.

ma is tartja még így a majdnem 1 milliárdos tőkeemelés után is, hogy 1000%, hogy a cég csődbe fog menni???? emlékszik, ezt ön kijelentette többször.

nyugodjon meg, előreszólok: ezt még jópárszor meg fogom öntől kérdezni. rögtön az OTP hitel után, + ha esetleg az EBRD is meglesz akkor nagybetűvel kérdezve.

#474557 Arsene Lupin Előzmény: #474553

"gyorsan akkor le is sajnálhatja + porszívóügynöközheti egyúttal a világ tőzsdéin szereplő cégek kb. 99%-át akikek van hitelük...."

Azoknak a cégeknek az élén szakemberek, nem pedig amatőr szerencselovagok állnak. A hitel nem pótolja a szakértelmet és mohóságot elkerülő szakmai óvatosságot.

Egyébként hiába fikáz, novemberi megjelenésem óta esik a papír. Már akkor mondtam, hogy ha valaki megorganizálja saját "Év Üzletembere" díját, az sok egyéb csúnyaságra is képes.

#474553 Muskatli Előzmény: #474549

sok kritikán aluli megjegyzése volt már eddig is de nálam talán ez mindent visz:

"a hitelen alapuló üzleti modellt csak egy porszívóügynök nevezné briliánsnak."

gyorsan akkor le is sajnálhatja + porszívóügynöközheti egyúttal a világ tőzsdéin szereplő cégek kb. 99%-át akikek van hitelük....

világnézeti problémákkal nem érdemes vitatkozni, úgy érzem...