Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#474627 Münchhausen Előzmény: #474600

290-es Euró kemény dió, nem ebben a kanyarban lesz feltörve.

Bux prompt még mindig 200 MA alatt van...

#474618 BudFox Előzmény: #474600

nézzétek má' a rohadt pénzéhes zsidókat.... magas áron sem elég nekik még tovább akarják vetettni az emberekkel hogy aztán ők jó magasról tudjanak kiszállni...

"Goldman: venni kell az amerikai eszközöket

2012. február 2. | 08:44

Még több amerikai eszközt érdemes venni a befektetőknek, különösen kötvényeket, részvényeket és dollárt - közölte a CNBC-nek adott interjújában a Goldman Sachs privát vagyonkezelési üzletágának befektetési igazgatója

ez volt a legszemetebb bank a válság alatt....bebizonyosodott hogy ők hazudták a legnagyobbat, és még van bőr a pofájukon ilyeneket mondani ?

ész megáll..

#474616 Frontin Előzmény: #474609

Technikailag a Richterből szerintem még hiányzik egy új csúcs. Forintról meg azt írta egy broki, hogy 290 környékén azért már szép számú eur vételi megbízások vannak elhelyezve, szóval onnan azért talán fordulni fog már.

#474615 Waszeitung Előzmény: #474600

És semmi forgalom nem volt egyik nagyban sem...amúgy nem vágom mire ez a +100 pontos nyitás,tegnap amikor nyitva voltunk kinn magasabban voltak.

Kíváncsi leszek Dow mit kezd tavaly májusi csúcsával kitör/álkitör/lefordul-e,eddig úgy túnik igyekszenek felfelé tuszkolni..buxot elég jól elcibálták 19e-től :(

#474609 BudFox Előzmény: #474600

az nem úgy van hogy a Richternek elvileg rossz az erős forint ? Akkor most mi a fenére megy fölfele ? meg tegnap is :DDD

ha gyengül a forint akkor meg alapból fölfelé fog menni újfent.

#474603 BudFox Előzmény: #474600

igen..igy van...amúgy HEllo..ezen a szép hideg reggelen...

itt nyomom most a boltból már..

amúgy a forint mégis meddig akar még erősödni....mindjárt jön egy több milliárdért venni akaró befektető aztán fordulni fog.

#474600 Frontin Előzmény: #474591

Jó reggelt! Nem tudom mi lesz ma, de tegnap eléggé szembetűnő volt, hogy ilyen bika forintra, és szárnyaló külföldre, nem nagyon reagált a magyar piac. Emekdtünk-emelkedtünk, de nem volt nagy az eufória. Persze ma attól még bármi lehet, akár őrület is, de azért érdekes...

#474591 Münchhausen Előzmény: #474541

974 volt a pénteki maximum, áruld már el, hogy tudtál összehozni 960-as átlagot!

Megnyaljuk a 22K-t. Biztos, hogy jól vagy?

kicsit nagy pakk shortom…

#474541 Ibiza

kicsit nagy pakk shortom lett 960s átlaggal... tegnap lezártam 450en...úgy látom jól tettem..holnap megnyaljuk a 22k-t.mostanában erste stop nem működik.. pár napja pont láttam ahogy kötnie kellene..ajánlati könyvben is benne volt és utána a kötéslistában..de nem nekem kötött.. érdekes..

Re: Mondóka...

#474419 big-ebuy Előzmény: #474402

nana,nem lesz itt örökké bull,versike megfordul,tessék élvezni ameddig jó,jön a hurrikán netán 1x...oszt a long profit elég:)

#474402 szotyi Előzmény: #474380

hátha ráharap valaki...

de ez nem a portfólió, csak vannak akik összekeverednek ebben a nagy keveredésben

;-)

#474387 Ricsi Előzmény: #474380

Miért, ez tök szép versike. Aztán eltelik 1-2 hét, és máris át lehet szabni egy szót benne...

Vagy nézzük vissza az elmúlt fél évet, a vers éppen másról szólt. Ezen az óriáskeréken minden előfordul.

#474380 Waszeitung Előzmény: #474371

Ezért csodálkoztam hogy miért kell ilyen horgot belógatni az "alapvetően shortos beállítottságú" topikba :D