Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Technikai korrekció, profit taking

#475259 Arsene Lupin Előzmény: #475234

A jó adat miatt magasabban kezdenek a jenkik. Viszont továbbra is úgy vélem, hogy ma elkezdődik náluk a profit taking.

#475234 Arsene Lupin Előzmény: #475021

Jó lett a jenki adat, ma még örömködnek egyet.

Az OTP shortot kiütötte a stop. A BUX shortot tartjuk.

#475026 exmnbs1 Előzmény: #475021

Japan 225 8831.93 -44.89 -0.51%

China H-Shares 11576.00 -17.00 -0.15%

Technikai korrekció, profit taking

#475021 Arsene Lupin

Már tegnap is írtam, hogy eljött a józan realizálások ideje. A délutáni jenki adat bizonytalan, sokan fogják úgy gondolni, hogy legyen az elmúlt napok nyeresége a számlán.

Re: Rally előtti tökörészés

#474939 Arsene Lupin Előzmény: #474930

Köszönöm. Mondjuk az OTP DT-n ma nem tudtam fogni. Volt viszont illikvidebb, ezért nem publikus nyereséges tradem azért.

Úgy érzem, hogy eljött az ideje egy rendes technikai korrekciónak, mondjuk a holnapi nap nagyon alkalmas lesz erre. Ennek megfelelően nyitottam hati short pozikat a nagy örömködésben.

#474701 Arsene Lupin Előzmény: #474595

Szerintem a kinti piacok eleget tökörésztek már. Az látszik, hogy nagyot esni nem tudnak. Úgyhogy lassan elindulhatnak tovább felfele. Nálunk 10 perc alatt összehozhatják a felrántást. Lehet az utolsó 10 perc is.

#474595 Arsene Lupin Előzmény: #474116

Ma a kinti piacok kezdenek tökörészéssel, de a végén rendes pluszban zárnak. Nálunk nagyon érik egy durva felrántás. Tíz perc elég rá. Az EURHUF már jelzi.

#474259 Arsene Lupin Előzmény: #474116

Nálunk még csak tökörészés megy, a németeknél viszont már elkezdődött a rally.

Rally előtti tökörészés

#474116 Arsene Lupin

A jenkik majdnem teljesen megvették a tegnapi rossz adatokat. Ázsia vegyesen zárt. A futik bizonytalanok.

Az tegnap kiderült, hogy olyan baromi nagyot nem tudnak most esni a piacok. Úgyhogy legalább fél százalékos pluszban kezdhet Európa, tarthat vagy egy órán át a tökörészés, aztán megindulunk felfele. Egy komolyabb rallyhez kellene valami jó hír is, de előbb-utóbb most már jön egy. Ha nem jön, majd gyártanak egyet.

A DAX még délelőtt visszamászik 6500-ra. Az OTP is visszamegy 4100 fölé és erőt gyűjt a 4200 közelgő ostromára.

Szép longos napunk lesz.

Re: Oldalazás, realizálás

#474034 Arsene Lupin Előzmény: #474016

Hónapok óta nincs DAX pozim. Természetesen figyelem, fejben kereskedem is vele, de most a valódi itthoni tradek jobban mennek.

Re: Oldalazás, realizálás

#474016 Tapasz Előzmény: #473943

Lupin úr! Először is gratula az elmúlt napok teljesítményeihez. A DAX kereskedésekkel most szünetel? Már rég nem írt be német trade-t. Tavaly már meijedtem, hogy itthon nem fog trade-elni, de látom, még nem hagyta cserben a BÉT-et. :-)

Lusta vagyok beírni a na…

#474014 Tapasz

Lusta vagyok beírni a napi trade-jeimet, mert k lassú a szerver (vagy valami)