Zúg a traktor, szánt az eke,
shortosok jót sz*ptok-e?
Molly a nagy sumák felkötve,Oti erős,rajta nem csodálkozom,Rg meg csak azértis le...komoly ez a bábszínház.
Hambiék vajon kitörnek,vagy mi van má?
ha itthon is lenne egy több tíz Milliárd forinttal kereskedő aki csak a BÉT -en kereskedne akkor teljesen együtt lehetne menni a realitásokkal..de igy..
na, jósoljuk meg mi lesz holnap ?
én német esésre számítok, és még ma este kisebb USA visszaesésre.
ha itthon is lenne egy több tíz Milliárd forinttal kereskedő aki csak a BÉT -en kereskedne akkor teljesen együtt lehetne menni a realitásokkal..de igy..
na, jósoljuk meg mi lesz holnap ?
én német esésre számítok, és még ma este kisebb USA visszaesésre.
Lekopogom, a béten egyelőre nem érződik ez a nagy eufória, persze még csak most jön a naaaagy kedvencem, az kereskedési óra.
Ja most olvasom:
" U.S. stocks opened higher Wednesday, as investors welcomed stronger manufacturing data around the world. Manufacturing activity picked up in China, Germany, France and the United Kingdom in January, according to separate reports."
Aha, szóval akkor most ennek kell örülni. Ezek tényleg megpróbálnak már mindenbe belekapaszkodni, csak hogy az emelkedést alátámaszthassák v.mivel. Ennél sokkal hangsúlyosabb negatív hírek ömlenek naponta, mégsem reagálnak rá érdemben, max. 2 óra hosszat.
amíg a dollárban és az euróban hisznek addig nem lesz nagy pánik
ha elfogy az USA -ban a pénz, a következő adósság plafonig, addig nem lesz nagy pánik sehol sem..
Most épp a ccnmoney-t olvasgatom, rögtön a lap tetején egy breaking news:
"Stocks open higher on strong global economic data."
Miről maradtam le, milyen "szuperadat" került napvilágra?
Dow: 12800 támadás 2. rész...
Mo: 1300 milliárdos önkormányzati devizaadósság,Eu-ban legrosszabb foglalkoztatás,10% feletti munkanélküliség ami nőni fog,köszönhetően az elbocsájtásoknak..
Összefüggés nincs,csak eszembe jutott!
hát nemtudom...a forint is 291 már...ide pszichológus kell nem grafikon elemző szerintem.
Az ok, csak a mértéke elég extrémnek tűnik. Short szempontjából ez nem biztos hogy jó, lehet hogy az igazi esés is csak akkor fog elindulni, amikor már nem hisz benne a többség.
a finviz is igy szokta kiírni...nagy rallyban bearish, nagy pánikban bullish..legalábis az elején..tök normális dolog :D
Ilyet se gyakran látni, forexpros-on a members' sentiments dax-ra : 20% bullish 80% bearish
én is féltem dobni rá sok shortot mert láttam még nyomnak 1 kört kint fel,erre elég hoki szerencsére a bux
na mintha indulna 1 korri is lefelé
Én nem úgy látom mintha annyira rohannánk európa után. Inkább erőtlenséget látok a magyar piacon egyelőre.