Az hogy érdekes ez a mai nap,nem fejezi ki teljesen a hati mozgásának szépségét! :D
Az hogy érdekes ez a mai nap,nem fejezi ki teljesen a hati mozgásának szépségét! :D
szájkarate :DD ez tettszett...
de valóban ez van...amint kimondják hogy pénznyomtatás...csak más szavakkal..az emberek máris bekajálják és rohannak részvényt venni mint az őrültek...
nemtudom ennek a korszaknak mikor lesz vége...de sejti gondolom mindenki hogy ez sokáíg nem mehet igy...
Zsiday oldalán van egy jó cikk.. : Nem az a baj hogy itt EU -ban ilyen bagatell törvényeket kell megváltoztatni, meg hogy a Spanyol, meg Angol munkanélkülieknek legyen 1000 Eurós munkanélküli segélye...hanem ott van a képen Egyiptom 8 millió tüntetővel, a létminimumon, az éhhalál szélén...ha azok megindulnak Európa felé...na akkor lesz csak igazán baj itt minálunk.
Buxnak és hatinak küldeném a következő számot:
Fáradtnak tűnsz, mintha nem a régi volnál!
dax ma túllő a célon,nem tudom mire de valszeg a görögök miatt
nem kizárt egy sc itthon is
egy répázás csodákra képes..a hiánya meg fúriává tesz ,)
Richterben 1 milla forgalom????...tiszta Nutex kategória...
nem változott...csak én használom a gépet....remélem nem hackelték meg:)))
bankmentés játékpénzzel...0 kamat..közben 3,6% körüli infláció..szájkarate..másra mutogatás..
hogyne...20K olyan szép kerek szám....prompt felpillanthatna oda a közeljövőben...
vagy Te nem az vagy,aki eddig ezen a néven irogatott?,változott a személy,csak a név maradt?,
olyan más vagy mostanában
3500 pont emelkedés után lenne még kedved Sc hez? Nagy ínyenc vagy :D
Az S&P -ben 10 fehér gyertya volt most egymás után...na ez már sok lesz szerintem...hihetetlen ez a mohóság ahogy az egyre drágább részvényekért egyre nagyobb sorbanállás megy..
Soros ezeken csak nagyot nevet...és igaza is van..
Amúgy ez már megint pletyi,volt róla szó nem egyszer...hányszor akarják még elsütni?