merre jár ez a szenny?
merre jár ez a szenny?
itt se hír, se vevő...
100. születésnap... és egy kumma szó sem hangzott el...
Nagyon durva azért, nekem "csak" 50% a bukóm, de azt is nagyon rosszul viselem...
nem hír kell, hanem vevő )
boldog szüli napot tyúkos ))
vegyünk elő egy kis optimizmust... :)
mi van ha hír lesz a héten, és nem merték előtte tépkedni, inkább ma is vki rádobta, - mintha megunta volna - a már előre bekészített vevőre...??
nekem még picit mindig gyanús a tömött 2 oldal....
Katasztrófa:((
Nekem is 40 k volt, de 45 környékéről.. azóta én is csökkentettem a pakkot, néha kényszerből....
de eladnám már ezt... csak 50 alatt nem szívesen, mert akkor alig marad vmi, és 2 millióból könnyebb elindul felfelé, mint 1.1-ről... de mondjuk mindkét értéktől messze van a 7.... :(
Nem csodálom:(
Pedig olyan szépen megfogalmazták, aki nem ismeri őket azt még be is lehet etetni ilyen szöveggel... pffff
Tudom,hogy már nem ő az elnök,de ami itt van azt neki köszönhetjük. Aktiv külföldi jelenlét. Röhögő görcsöm van.
"Erre tekintettel az igazgatótanács felkérte Dr. Tóth Pétert, az igazgatótanács elnökét, stratégiai vezérigazgatót – mint e területen kellő ismerettel és tapasztalattal rendelkező vezetőt – hogy a meglévő kapcsolatokat felhasználva irányítsa és képviselje a Holding nemzetközi befektetéseit. Az igazgatótanács méltányolta Dr. Tóth Péter álláspontját, miszerint a feladat ellátása folyamatos, aktív külföldi jelenlétet igényel, ezért operatív feladatait ezen időszakban nem tudja ellátni.
A stratégiai cél megvalósítása érdekében az igazgatótanács elfogadta Dr. Tóth Péter lemondását az igazgatótanács elnöki és vezérigazgatói tisztségről, azzal, hogy igazgatótanácsi tagságát és munkaviszonyát fenntartja. Az elnöki teendőket – az igazgatótanács ügyrendjének értelmében - Dr. Jeszenszky Zoltán alelnök látja el."
Lehet most is külföldön van?
A 28ft-os részvényár TP ajándéka nekünk az évfordulóra. Szakadna meg!
Jubileumi rv is lesz nem? Vagy az is a mese-mese mátka része volt?
Bárcsak más forogna már a megérdemelt helyén...
vszínű ennek a papírnak annyi, pár nap alatt elolvadnak majd a pufferek, aztán jöhet a lecsorgás 20 ft alá...
nem lesz itt semmi, bezár a mesegyár.
Ferink ezt is meg akarta szüntetni 2009-ben a saját városában. Ha akkor az önkormányzat és néhány vállalkozás nem veszi meg, akkor vége. Nagy balhé volt akkor itt, gyakorlatilag a legtöbb munkavállalót foglalkoztató cég a városban. Mondjuk azóta nem is mer hazajönni, csak titokban.
De maradjunk a Phylaxiánál, ma Köves János forog a sírjában.:-((
és még a GR-ben sem lesz szülinapi riport...
ez azért mutatja, hogy a "tisztelt" vezetőség tisztában van vele, mit műveltek 2007 óta... !!!
éljen soká, éljen soká.... a pápai Darált sertéshús :)
egy jövőre 100 éves cég, ahol valódi munka folyik...
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/01/kilencszazmillios_beruhazasba_kezd_a_papai_hus/