minden nap más
1h jobb váll megvan,sztem mehetünk le,ma50-200napos fel kereszt zavar csak
minden nap más
1h jobb váll megvan,sztem mehetünk le,ma50-200napos fel kereszt zavar csak
Tegnap is így kezdtük hambi nyitás után oszt másnap +400 pont lett..
Azért óriási para nem van,lerakták buxot tegnapi aljra..
ja...nem raktam volna be stop ot reggel ha ezt tudom..akkor nem is aktiválódott volna.most 150 ponttal kevesebbet keresek...hogy rohadna meg..
Reggel meg húzták ész nélkül...komoly kutyakomédia vagyon itt!
Zárásig le,aztán meg fel?Vajon mi lesz ma a trükk?
Nálunk is észrevették hogy a rossz gombot nyomkodják..
lassan lefordulunk,váratlanul:)
tegnap írtam sp1h 1321,1h jobb váll
Köszönjük...mire is?
Ej-ej,azóta pedig rengeteget javult a helyzet :D Nem hiszek benne,de ahhoz nagy csoda kellene..az pedig ebben az országban nem szökött lenni csak minden4. szökőévben,amúgy én is úgy vagyok vele mint Frontin kollega..nem ér váratlanul asszem :D
Molly tényleg törhetne már vmit...amúgy most jön az a program amikor pattanunk 19e buxról? :D
Ha így történne akkor abban az az egy lesz jó, hogy már nem ér váratlanul. Hozzászoktam, már fel sem idegesít túlzottan.
ej-ej, olyan szöveg ez, mint mikor 2008-ban nyomtuk a szöveget, hogy nem lesz egyhamar ujra 22000 felett a bux. Aztán lett. Érdemi korrekció nélkül. Ricsi 50, MOL 30, simán. OTP-nél láttuk, milyen gyorsan elérhető 6000 is. Kicsit átsúlyozzák az indexet még, hogy jobb legyen az értéke. Kamatkörnyezetünk meg lecsökken, mert annyira nagy lesz az imf stabilitás, különadókat eltörlik, és hipp-hopp mtelo is 1000-en ;)