Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#473986 Longshort Voilattila Előzmény: #473858

Na a Totyáról, meg a vetélkedőn nyert összegről jutott eszembe, hogy annak idején mikor valamelyik tökrészeg politikusbácsi vadászpuskával szétlőtt egy értékes festményt, és nem sikerült eltussolni az ügyet, akkor következő héten Vágó vetélkedőjében megnyerte a fődíjat, valami huszonmilliót...

Pont láttam a vetélkedőt, csak néztem baeg hogy ezt most, hogy??

Baszok is tv-t venni azóta, ezeknek ez eszközük, adják legalább ingyen!

Re: Oldalazás, realizálás

#473943 Arsene Lupin Előzmény: #473813

Az SC a rossz jenki adatok miatt elhalasztva. Viszont ha a jenkik megveszik zárásig a rossz adatokat, holnap komoly emelkedés lehet.

Re: Miért írta alá mégis az új paktumot Orbán Brüsszelben?

#473846 Arsene Lupin Előzmény: #473836

Ezt már kérdezte egyszer. Nem én vagyok, nem ismerem személyesen, vadul fórumoztam, miközben ő ült.

#473834 kelvin Előzmény: #473808

Igen ezt aláírom. Ráadásul szépen is keres a meglátásaival. Ehhez pedig gratulálok.

#473813 Arsene Lupin Előzmény: #473755

A német alpinista pajtások ma igen jókedvűek. A DAX-ban és a BUX-ban is vannak időnként visszaszórások, de éppen ebből lehet majd délután egy combos SC.

#473769 Arsene Lupin Előzmény: #473764

Longos évet várok. Igaz, tavaly is azt vártam, buktam is rendesen a hatin. Úgyhogy a várakozásom csakis "wishful thinking" kategória.

#473764 kelvin Előzmény: #473755

Lupin Úr mit vár ettől az évtől long vs short?

Tudom saját bevallása szerint nem lát tovább a napinál, de max egy hétig.

Komolyan érdekelne a meglátása.

Én speciel úgy vélem longos évünk lesz. Javuló Usák eredményekkel és stagnáló Euval.

#473755 Arsene Lupin Előzmény: #473445

Az oldalazás forgatókönyve alapján ma visszaveszik a piacok azt, amit tegnap leadtak. Sőt akár többet is. Ma a kutya sem fog aggódnia görögök és a portugálok miatt. Örömködés várható, esetleg egy enyhe SC a végén.

Re: Másodjára áll a metró

#473697 laikus59 Előzmény: #473695

Nemegyszer gyulladt ki alattam is a vonat, csak az a különbség, hogy mi régen egyszerűen félreállva (pl. Nagyvárad tér) eloltottunk, most meg minden tűzesetet jelenteni kell a tűzoltónak, kijönnek, jegyzőkönyvezik, stb.

De ha nem hiszel nekem és összeesküvés elméletet akarsz szőni, én nem akadályozlak meg - szőjjed csak nyugodtan :-))) (ezt nem gúnyosan mondom, még mielőtt félreértenéd)

#473695 Arsene Lupin Előzmény: #473668

Persze, és véletlenül mindig a reggeli csúcsforgalomban. Fradi-meccs idején soha. És pont akkor, amikor el akarják venni az éves BKV-bérletet a teljes családtól.

Re: nincs cím

#473694 Arsene Lupin Előzmény: #473693

Írtam lejjebb, hogy ma a portugálokért való aggódás a menü. Kellett már egy indok a profit taking beindításához.

#473668 laikus59 Előzmény: #473463

Nincs itt semmilyen szabotázs - valóban szoktak füstölni a metrók, és ez egyre sűrűbben fog előfordulni, mivel egyre öregebbek a metrókocsik.

13 évig voltam metróvezető. Már a 90-es évek eljén is gyakran csak úgy tudtak egy forgalomban futó szerelvényen meghibásodott alkatrészt lecserélni, ha a nagyjavításon álló szerelvényről leszedték. már akkor sem voltak alkatrészek.