Érdemes volt futikkal bohóckodni megint,hogy szakadnának meg...most úgy tűnik hogy kellett volna zárni.
Érdemes volt futikkal bohóckodni megint,hogy szakadnának meg...most úgy tűnik hogy kellett volna zárni.
nem félni kell tőle, hanem megjátszani:-) jó, én nem vagyok poziban, könnyen beszélek.
ez a cikk is volt, meg egy másik, keresem, de nem találom hirtelen. hátha valaki majd segít, legalább egy hozzászólásszámmal:-)
én meg a tavalyi chartot néztem meg január végét, hát ott vagyunk, mint most. kísértetiesen hasonlít. január 31-én 1275 körül is volt sp. aztán februárban megint szép menetelés volt.
igen ez a vszínű,de itt gyorsan változhat a időjárás,egy cunami,tornádó short beindítaná a fúziót,csak kérdés meddig,mert ált ugyanígy visszaveszik
mintha holnapig long lenne még eddigiből azt nézem ki
ő maga mondta. volt róla cikk. szerintem az Arsenes topikba lett belinkelve múlt héten.
meg hogy borúsan látja a dolgokat...szóval most longol, aztán meg short:-D
nem tudom, de Soros se érti a p iac mozgását. valszeg kihagyták a buliból az idén:-) ahogy minket is.
ami még gáz shortra,usa daily 500 naposan a ma50,ma 200már felfelé keresztezi egymást
http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$SPX
viszont a pénz áramlás brutálisan fent,1x kiöntik,ez meg shortra jó
én se,de a usa500 daily cci je tökön lent,összes trix 4h longot ad.....ha csak ta-t nem verik át mint szokás hírtelen lefordulással naggyal,akkor long még
Én nem értem ezt az egészet. A teló is egész napi vergődés után hipp-hopp emelkedett több, mint 1%-ot záróban. Mire jó ez? Miért van ez?
Richter deffenzív papír...amikor más eseget, ez jól tartja magát....van rendes fundamentuma, ha gyógyszerkísérletek jó eredménnyel zárulnak 40K is meglehet....
Most "C"hét van,minden fordítva fog működni! :D