159500 db 4000 Ft-on....
159500 db 4000 Ft-on....
na ez mi volt?????
En ugy latom, hogy a veteli oldal kezd erosodni. De itt mar annyit ontottek, hogy szinte mar azt hiszem, hogy soha nem fogy el az elado pakkja...
van benne valami. a remény hal meg utoljára... :)
én meg azon méláztam el, hogy tegnap a záró szakaszban a szokásos mutogatós berakta az 500 db-ját eladásra. kb. 30 mp múlva jött is egy 500-as vevő, mintha tudta volna, h ezúttal nem lesz kivéve az 500 db eladás. nem mintha nagy jelentőséget kellene ennek tulajdonítani, de engem legalábbis meglepett az, hogy mintha tudta volna mindkettő a másik szándékát.
Ma reggel elméláztam ezen a válaszon. Nem az a tipikus beültetős, tömős, pénzkimentést támogató válasz. Láthatóan unják a folyamatos negatív kritikát (pedig úgy érzem jelenleg jogos) és már inkább nem is akarják meggyőzni az embereket. A tények úgyis bebizonyítják az igazukat. Legyen így!
Köszi Primo!
Nagyon kedves Tőled, h ennyiszer beírtad!!
Napi minimum: 4 311 Ft
Napi maximum: 4 496 Ft
Nyitó: 4 496 Ft
Előző záró: 4 450 Ft
Utolsó kötés: 4 434 Ft, 20 db (-16 Ft, -0.36 %) (2012.01.30 17:06:11)
Összforgalom: 88 kötés, 3 639 db, 15 943 808 Ft
keress vissza kb. 8000 bejegyzéssel, megtalálod.
egyszer (kb. 4 hónapja) már vettem a fáradtságot, és kikerestem, beírtam a hsz-számokat. Persze csak a nagy kuss volt utána, reakció semmi, és kezdödött újból, h. huleség, es most már nagyon olcsó
Na,már lassan egy hónapja tart az absztinenciám...
14k-ig még sokat kell várni,nem baj,addig a pián megspórolt pénzt is e starba fektetem :))
ma a vevői oldalt erősítem,megérkezett a nyp-tól a zsé :)
Na ezt kellett volna korábban beírni, nem a rizsát. Akkor most tényleg emelt fővel állhatna itt és nem kellett volna magyarázkodnia.
ez rendben, ez beszéd...
Így van, bizalmat sikerült porig rombolniuk, nehéz lesz ezt újraépíteni.
Ha nekem valaki 1 éve azt mondja, hogy ez a cég mára ott tart, ahol, tuti elmebetegnek néztem volna. "BÉT gyöngyszeme" imázs véget ért pár hónapja.
ilyen nyilván nem létezik, mert akkor k. egyszerü lenne meggazdagodni, de olyan létezik, aki megmondta, hogy mikortól nem érdemes már kockáztatni vele, és nem egyedül voltam, aki 10k-n az összeset eladta és mindenkit óvott már 7,5k-n is a kockázattól. A kunszt nem az, hogy minden emelkedést meg kell fogni, hanem az, hogy legalább az ilyen horrort el lehessen kerülni. Semmilyen mohó profitlehetöség nem ér annyit, h. vki a gyatyáját is egy túlhevült papírba tolja be. U.ilyen alapon inkább kimaradásra biztatok mindenkit az apple-böl a jelenlegi árszinten, mert túl nagy a kockázata egy durva visszaesésnek, ha vmi 10 v. 20x-ozik rövid idö alatt. Annak idején rfv is tízszerezett. És tök mindegy, hogy mi a funda meg mi nem, az nem fenntartható pálya, hogy egy cég értéke kétévente 10x-ezzen