Ha sok ilyet írtok Steiner Kristóf is regelni fog, árfolyamtippekkel :))
Ha sok ilyet írtok Steiner Kristóf is regelni fog, árfolyamtippekkel :))
Igen, csak az idő a kérdés, amiből nincs túl sok. Ha napokon esetleg egy-két héten belül előrukkolnak valamivel, az még jó lehet, de ha megint eltelik egy hónap, akkor ilyen ütemben hol lesz az árfolyam?
Én nem is hiányollak, csupán megjegyeztem, hogy vajon véletlen-e, hogy időnként megjelensz itt. Bár véletlenek nincsenek (esetleg a kvantumfizikában), talán érthető, amit írni akartam.
Felülről lefelé haladva a 7. bejegyzés.. (ha jól számolom)
(Legalább néha kommunikálnak. Nekem ez a hozzászólás enyhén pozitívnak értelmezendő, mintha azt jelentené, hogy majd meglátod a tényeket, és a "vádjaid" egyből megcáfolódnak)
Mivel a Face-n mindenki olvashatja ezért beteszem azt is (egy részét), amire a válasz jött:
"Ezúton szeretnék gratulálni az "Év üzletemberének", hogy a fáradtságos munkával felépített presztízst alig fél év alatt sikerült a csőd közelébe juttatni. Remélem azért pénzügyi oldalról nem ennyire rossz a helyzet, bár a jelen körülmények között ebben nem volnék biztos. A bizalmat elveszíteni sokkal rövidebb idő elég, mint felépíteni azt. Önöknek sikerült mindkettőt véghez vinni, csak fordított sorrendben.Befektetőik érdekében remélem fel tudnak majd állni a padlóról. További hasznos munkát kívánok!"
Facebook (19 órája):
E-Star Alternatív Nyrt.: Kedves Zsolt, a facebook felület nem alkalmas arra, hogy komoly befektetői információkat rendszeresen megosszunk az érdeklődőkkel. Ez minden bizonnyal jogilag és kommunikációs szempontból is érthető. A további megjegyzéseket illetően pedig a tények majd választ adnak.
Habár az durva lenne, ha OTP is mínuszba kerülne :) mert tökölnek itt a hitellel..
Mert ez alapján eshetünk még 2500-2800-ig is:
http://www.kephost.com/images4/2012/1/30/o0r5c701iul2a72nih9l.png
Vagy nagyon gyorsan varázsolnak valamit..
Ha ilyen segg létezne, aranykalitkában tartanám és minden nap fényesre nyalnám :)
Tőzsde nem jótékonysági bál, teljes letargia utáni fordulat stb.
Ezekre a szavakra gondoltam.
Annak meg kinyalom a s.gg.t, aki megmondta anno 12knál, hogy ez 4k-ig fog esni és hogy mikor van a jó beszálló ;)
"csak időnként jelennek meg itt, mint pl. Lupin, bár lehet, hogy ez is csak véletlen"
Most miért idegeljem naponta a beragadtakat? Már az elején felsoroltam, hogy számomra miért büdös a cég és a vezetője. Véleményem nem változott, sőt.
a naplózásban közzétett követhető profitábilis e-star kereskedésnél elképzelni sem tudok nagyobb és közvetlenebb segítséget, ami nem csak szó...
Jobs nem végzet fókuszcsoportos vizsgálatokat. Bárhol utána tudsz olvasni neten. Gyakorlatilag bármiféle igényfelmérés nélkül maga döntött arról, hogy mi kell a népnek. Ill. a dizájnere beleszólhatott.
Neked lehet, ezen nem is vitatkozom. A Jobsos állítást meg nem hiszem el, hacsak nem tudod bizonyítékokkal alátámasztani, bár az "nem biztos", hogy idevaló.
Szerinted nagyjából hány ember ír ebbe a fórumba egy teljes évet tekintve? Esetleg ezekből ki lehet szürni azokat, akik csak azért jönnek ide egyszer-kétszer, mert "híresek" szeretnének lenni 15 percig. :-)
mindjárt jön a pontjaival, hogy kivel áll szóba... hagyjad
mik a nagy szavak? Hogy lehet ezzel is pénzt keresni? Vagy az a haszontalan, ha előre jelzi az ember, mikor érdemes beszállni, h. szüreteljen egy kis profitot? Nem is feltétlen annak van címezve, aki már beragadt bizonytalan időkre full tőkével, de sztem sokan mások is olvassák a topicot, akik partvonalon ugrásra készek.