Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: Oldalazás, realizálás

#473607 Arsene Lupin Előzmény: #473595

A középtávot valóban kihagytam. Ahhoz se nagyon értek.

A DAX szerintem bent marad a jósolt mínusz 1-2 százalékos sávban, amit aztán akár már holnap korrigálhat. Ma egy kicsit aggódnak a portugálok miatt, de azért eret nem fognak vágni magukon.

#473605 exmnbs1 Előzmény: #473604

nnp hatalmas rés

A kötvénypiaci feszültségek ugyanis ma sem csillapodnak, a tízéves kötvényhozam már 17% felett jár, ami 170 bázispontos emelkedést jelent reggel óta és egyben új történelmi csúcsnak számít. A portugál csődkockázati mutató (CDS-felár) szintén az egekbe emelkedett, amivel a piacok már 71%-os esélyét látják annak, hogy Portugália fizetésképtelenné válik.

#473604 Sezlonrugo Előzmény: #473595

"Ez az oldalazás?"

én meg semmilyen távon nem értek hozzá, de egy hete is kábé itt tartott, tehát kizárásos alapon...

#473595 Sigorszky Előzmény: #473499

Én magam még a középtávval vagyok így. :)

Amúgy a DAX most mit csinál? Ez az oldalazás?

Re: Másodjára áll a metró

#473518 zeeh_ Előzmény: #473463

Nekem is. Túl feltűnő, hogy pont most romlik el minden, hogy kellene nekik a lóvé.

#473499 Arsene Lupin Előzmény: #473495

Én csak a mai és napokban várható oldalazásról írtam. A hosszabb távhoz nem értek. Igaz, a rövid távhoz se nagyon.

#473489 Arsene Lupin Előzmény: #473445

Szerintem mára megvoltak a realizálások. Most megpróbálják pluszba húzni az indexeket.

#473488 Előzmény: #473480

Magyarország a "vas és acél országa." Rákosi Mátyás

Változnak az idők, emberek , jelszavak.

De jól bevált módszeren minek is kéne változtatni?!

"Az országban egy központból Rákosi és környezete, a párt Politikai Bizottsága jövő akaratnak kellett érvényesülnie. "

#473480 Sezlonrugo Előzmény: #473473

Vezérünk már megmondta, hogy "Magyarország mezőgazdasági ország".

Ezért nincs is szükség budapesti tömegközlekedésre.

Oldalazás, realizálás

#473445 Arsene Lupin

Szerintem jön pár nap oldalazás és realizálás. Hatalmas beesések nem lesznek, de egy-két százalékot visszaadhatnak a piacok. Szép menetelés volt felfele, de a palacsinták még ott lapulnak a szőnyeg alatt.

Nálunk a kerályi udvarnak az ígérgetős duma után most már pucsítani is kellene. A felmosófa még nincs eltéve, az amerikai nagykövetasszony is egy aktívabb médiaügyben. Belesétálhat még a kerály néhány hatalmas pofonba.

Re: A plágiumügy csak a kezdet?

#473223 Előzmény: #473221

Valóban azt beszélik az emberek, azért kell két hónapig vizsgálgatni a diploma munkát, amihez 8 óra is elég lenne, mert O.V . a helyzet alakulásától teszi függővé , hogy majdan milyen tisztségből tudja szolgálni legjobban az Ő Népét.

Re: A plágiumügy csak a kezdet?

#473222 Arsene Lupin Előzmény: #473221

Egyébként kizártnak tartom, hogy Kövér Laci négyszemközt ne tájékoztatta volna előre a kerályt arról, hogy miért is "könnyen fogható" a Pali.

A plágiumügy csak a kezdet?

#473221 Arsene Lupin

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=514965#null

Hogy milyen ügyekre gondoltak, arról nem beszéltek, általánosságban csak "nőügyekre" szorítkoztak. Azt is mondták, egyes vélemények szerint Kövér László Házelnök, egykori titkosszolgálati miniszter azért nem támogatta Schmitt elnöki jelölését, mert szerint az államfő "könnyen fogható".

-------------------------------------------------------------------------

Szóltam, hogy Pali nőügyeit is elővehetik.

http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1145/16/#post466392

"Pali előbb-utóbb le fog mondani. Ha nem, előveszik nőügyeit."

Re: Le is, fel is

#473075 Arsene Lupin Előzmény: #472903

A jenki GDP adat beleköpött a levesbe. Ma egy kicsit realizálgatnak, de hétfőre kiheverik a csalódottságot.