Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

többen ajánlottak egy be…

#473260 Sumér harcos

többen ajánlottak egy beszerzési forrást.....

hát döbbenet árképzéssel dolgozik,nem hamisak az ő órái ennyiért?copy vagy original copy?mert csodakban nem hiszek tulzottan...

példa:

a Tissot PRC200 zafir,de kvarc ugyan ,39.000ft(vicc ár érte,ha eredeti)

http://www.oragaleria.hu/orak_details.php?idorak=588

minden boltban webáruházban:115000-120000ft körül van az ára a Tissot PRC200-nak.pl itt:

http://www.ora.bolt.hu/tissot_ora.php?tipus=PRC200 Stopper

ez,hogy a rákban lehetséges????

Re: nincs cím

#473213 Primo Előzmény: #473208

2004-ben vettem egyet azóta nálam csak ez jöhet számításba.Ezt még nem próbáltam,hogy áll a kezemen,a Váci u. ban néztem ott nem tartják,rendelhető.

#473208 Sumér harcos Előzmény: #473195

nem gyenge kategoria ez sem:)

mondjuk nekem ez a forma nem tetszik,de látszik a szerkezeten,hogy komoly és az árcédulán is.

#473206 hosszhuszár Előzmény: #473204

Az az én tudatlanságom, volt, ( ha az9, mert nem tudtam, hogy a rolex saját szerkezetes óra...krisztián világosított fel.

http://www.chrono24.co.…

#473205 Sumér harcos

http://www.chrono24.co.hu/tissot/couturier-chrono-automatik-43mm--id1936970.htm?dosearch=true&watchTypeId=U&searchexplain=false&manufacturerIds=243&query=&caseMaterials=&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&braceletMaterial=404&maxAgeInDays=&priceFrom=&priceTo=&sortorder=5&STARTSEARCH=Keres%C3%A9s&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

ez a zafir,automata Tissot,itthon minden webáruházban 300ezer körül van újban,ezen az oldalon Németből kinálják 163ezerért.........

#473204 Sumér harcos Előzmény: #473203

ja értem köszi,illetve kapizsgálom...

csak lentebb vitatott Rolex-nél volt negativumként felróva,mert ha ETA a rolex,akkor copy..

Kaliber Működése: Autom…

#473201 Sumér harcos

Kaliber

Működése: Automata

Kaliber/Óramű: ETA 2824-2

egy óránál a példa kedvéért ilyenek a kaliber adatok......

lentebb olvasom itt a topikban,hogy az ETA elnevezésű kaliber óramű(gőzöm sincs mi ez)sem jó?tehát nem okés,ha egy óra ilyen ETA?

#473185 Sumér harcos Előzmény: #473177

igazából szerintem,nem előnyös nagyon sehol,munkahelyen-esetleg csajoknak villogni egyet:)

ugyan volt pesten egy nagyarcú autoszalonvezető haver,az mindig azt mondta ,neki egy drága Armani öltöny kell és egy drága Breiling a munkához,ez a munkaruha,még a 90-es években,

minden vevő hozzá fordul,nem a kollegákhoz,ezzel vitatkoztam akkoriban....de fax tudja hogyan hat a pszichora:)

#473175 Sumér harcos Előzmény: #473166

nem semmi:)

hát érdekes tépelődést vált ki belőlem a dolog,már az óra vásárlás:)

nekem egyébként eddig egy 50ezres G-shock volt eddig a legkomolyabb órám,most van egy casio valami titániumom,és egy seikom,sőt egy 1985-ös Roamer-em:)

G-shock-ot eladtam,seikot is elfogom,sőt a casiot is,ha rátudom tukmálni vkire:)

igy most tele vagyok jobbnál jobb orákkal:)

#473171 Sumér harcos Előzmény: #473154

A TAG Heuer márka múltja

Az alapító, Edouard Heuer 1860-ban Svájcban, St-Imierben, kezdte meg az órák gyártását. 1882-ben szabadalmaztatta az első kronográfot (ez tulajdonképpen a stopper őse, aminek segítségével eleinte leírták az idő múlását, később egy billegő segítségével magát az órát tudták elindítani és megállítani). 1916-ban megjelentette a Micrograph stopperórát. Ez az óra századmásodperc pontossággal tudott mérni! A következő nagy lépés, az 1964-ban megjelenő Carrera Chronograph, mely karon hordható sport kronográf. 1966-ban megjelent a Microtimer rendszer, aminek segítségével ezredmásodperc pontosan lehetett már mérni az időt! 1969-ben jelent meg a TAG Heuer fejlesztésében a Chronomatic (Calibre 11), az első önműködően felhúzódó kronográf. A Microtimer technikát 2003-ra sikerült úgy lekicsinyíteni, hogy ilyen pontosságú karórát készítsenek. 2004-ben alkották meg a Monaco V4 nevű automata rendszert.