miért?
Én gyűjtöttem, egy ideig az órákat, hordtam is felváltva, persze nem mindegyiket...
most meg már óra sincs a kezemen, ha meg van, az meg mindegy milyen, csak az időt mutassa....
miért?
Én gyűjtöttem, egy ideig az órákat, hordtam is felváltva, persze nem mindegyiket...
most meg már óra sincs a kezemen, ha meg van, az meg mindegy milyen, csak az időt mutassa....
na, látod....))
Pont ilyen:
ha meg jó áron tudsz venni újat, az előző hsz-ból felsoroltak márkákból, rossz üzletet nem tudsz csinálni...
Krisztián említette régebben, hogy tud olcsóbban..bizonyos márkákat.
ezeket 1x kell megvenni...és ha már eszel, szánd rá az összeget, hogy értékálló legyen, hiszen Te is láttad, hogy milyenek az árak...
tényleg még ezt Hublot-ot is látom mindenfelé.....
na,neked egy jó órád van:)
nem nagyon találni használtban 300 alatt,még kvarcban sem,ha automata,akkor meg pláne:)
tartja magát:)
Tag Hauer divat márka volt, mint most a hublot...
örök darab, pl, breitling, omega, ivc, tissot, stb...
ezek a divat, felkapott márkák amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan mennek...
Sziasztok!
Nagyon érdekes témát dobtatok fel.
Én nagyon szeretem a Festina órákat, már csak a Tour de France miatt is :D
Másrészt üssétek be a keresőbe a Tag Heuer órákat, bazi nagy árkedvezménnyel adogatják a milla feletti óráit.
No, azért nem teljesen van ez így...pl.
Van egy ivc porsche design órám, olyan 10 éve kaptam öcsémtől.
akkor volt cca 300 ft most keress rá mennyi....
szerk.
több mint 10 éve, inkább 15..))
kortalan vagyok..)
igaz:)tényleg..
210, vagy 211
kérdeztem priviben is.
hát furcsa is egy ujszerű felsőkategoriás óránál az ilyen áresés,még az ilyen laikusabb figurának is,mint amilyen én vok...
ahogy látom ,nézegetem a különböző oldalakat,milyen sokan adják veszik ezeket a komoly órákat-kupecek,mint a kocsiknál:)
sőt olvasom,hogy komoly börzék szoktak lenni általában BP-en.
Tissot márkában 3 db tetszik,ebből 2 automata,zafir egy zafir,de quartz...a ledrágább 350ezer,utána következő 200ezer,a legolcsóbb 45ezer-már a tetszetősek közül...számomra nyerő a fekete számlap,ezüst szinre hajazó ház,tok és fekete bőrszij-ez alap felszereltség.
De éppen elgondoltam,hogy pl. a 350ezres 4 év múlva,ha elkellene adni tegyük fel,ahogy az előző példák mutatták,nem érne csak 150-et......ilyen alapon ....
én kb. azt hittem ha az ember megvesz egy Breitlinget,akkor azt 2év múlva,5 év múlva de 10 év múlva is annyiért adja el szinte,mint amennyiért vette:)
akkor szinte majdnem a 45ezrest éri meg megvenni,aztán mit bukhatok rajta 45 ezret és kész:)
Egy kimaradt, amit nem szabad kifelejteni: PATEK PHILIPPE.
ami 1m volt és 350 az valami miatt annyi.(nem szeretik, vagy nehéz eladás stb) tissot a kategóriájában nem rossz.
na szóval órák:)
Breitling,Rolex,Omega,Corum,Tag Hauer,Panerai,Jaeger-Le Coultre-ennyi ,ez a csúcs.
utána talán márka szempontból következhet: Certina,Doxa,Tissot,Roamer,Seiko és ezzel szinte vége is,ha márkák garmadáját vizsgáljuk.
A többi márka szinte szóba sem jöhet kategoria.
megkell mondjam,legjobban a Tissot órák tetszenek:)
elkezdtem nézegetni használt,megkimélt komoly órákat is.
látom hirdeti a gyerek az egyik helyen-2006-os Omega márkájú óráját-listaáron 400ezerért vette....
most 200ezret kér érte....
másik oldalon itt: http://www.chronoweb.hu/Rolex-karora.htm
szintén látni olyan újszerű orát,mely új lista ára 1 misi volt,most kérnek érte 350-et...
annyira azért nem tartják az árukat a jó órák sem....sőt még eladni is éppen elég őket ár alatt is...
Jaja, Isten éltesse a Lórántokat! )
(Köszöntsük a Viktorokat is?)))
Légy az első, és én boldogan csatlakozom jókívánságaimmal!
:)
Urak.
Cib banknál nincs valakinek kapcsolata?
Köszönöm.
:)))
:))