Szerintem is 19200 körül
Szerintem is 19200 körül
hol van most az emelkedő trend támasza ? ami alatt törik ez az emelkedés ? mert ilyen magas szögben ha emelkedünk, akkor már nem olyan sok kell hogy törjön a trend...
előbb-utóbb most már töni fog, ebben biztos vagyok.
Ááá, mit álmodozol? Hiszen látod, egyelőre nem tudunk 20 percnél tovább esni, és azt is ledolgozzák 10 perc alatt. Nálam az igazi esés akkor indulna, ha promt bux-nál elesne a 18.500, hatinál meg a 19.200 környéke, addig sajnos minden esést megfognak venni.
Jah,200 pontos kori,már megyünk is felfelé.
Itt a várva várt korrekció ?
Na, volt értelme pénteken 370 pontot felfelé ráncigálni fél óra alatt ...pf...most ugyanott vagyunk
ami igazán elkeserítő az az usa ,onnan irányítják a hufot,nézzétek meg pillanatok alatt beverték a kereszteket,ezek kintről úgy rángatnak ahogy akarnak, nincs itt ilyen hogy túlvett vagy túladott,itt eszementség van ,semmi más,vaaaagy csak én nem látom a lényeget,akkor viszont stoppolni de villám gyorsan ,mert olyan mint a cunami,könnyen visz mindent,a folytatást meglátjuk hétfőn,de nem vagyok nyugodt ,nagyon nem
Francba!
majd 700as kt ,ippen 20k alatt ,hm,hm kellemetlen záró a shortosoknak
nem tetszik,HUf kereszteket visszatolták piros csík alá,akármi van ezt nem engedik esni,simán kimehet 20k fölé,ha igy marad a hétfő megint a shortzárásaimat fogja hozni
Annyi nem lesz jó, 860-ról van a shortom:(
Ha ez marad odaát és ázsia is bepirul akkor eshetünk 50 pontot hétfőn Max.
Jól megszívtam, betettem a shortzárást 19655-re és csak 1, azaz egy konti teljesült. Aztán azóta megy fel:(
:) üdvözlet és remélem szerncsét hoz a bal tojás meg a sör :):):)
Hogy nyalná meg a bal tojásomat az akinek ma ennyire kellenek a magyar papírok,idesöcsém hol voltál amikor az ég dörgött?
Nah megyek pattintok egy sört hogy beboruljon az ég...kellemes 7végét mindnyájatoknak!