Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#473461 BudFox Előzmény: #473460

hol van most az emelkedő trend támasza ? ami alatt törik ez az emelkedés ? mert ilyen magas szögben ha emelkedünk, akkor már nem olyan sok kell hogy törjön a trend...

előbb-utóbb most már töni fog, ebben biztos vagyok.

#473460 Frontin Előzmény: #473454

Ááá, mit álmodozol? Hiszen látod, egyelőre nem tudunk 20 percnél tovább esni, és azt is ledolgozzák 10 perc alatt. Nálam az igazi esés akkor indulna, ha promt bux-nál elesne a 18.500, hatinál meg a 19.200 környéke, addig sajnos minden esést megfognak venni.

#473454 BudFox Előzmény: #473117

Itt a várva várt korrekció ?

Na, volt értelme pénteken 370 pontot felfelé ráncigálni fél óra alatt ...pf...most ugyanott vagyunk

ami igazán elkeserítő az…

#473123 Borska

ami igazán elkeserítő az az usa ,onnan irányítják a hufot,nézzétek meg pillanatok alatt beverték a kereszteket,ezek kintről úgy rángatnak ahogy akarnak, nincs itt ilyen hogy túlvett vagy túladott,itt eszementség van ,semmi más,vaaaagy csak én nem látom a lényeget,akkor viszont stoppolni de villám gyorsan ,mert olyan mint a cunami,könnyen visz mindent,a folytatást meglátjuk hétfőn,de nem vagyok nyugodt ,nagyon nem

majd 700as kt ,ippen 20k…

#473115 Borska

majd 700as kt ,ippen 20k alatt ,hm,hm kellemetlen záró a shortosoknak

nem tetszik,HUf kereszte…

#473114 Borska

nem tetszik,HUf kereszteket visszatolták piros csík alá,akármi van ezt nem engedik esni,simán kimehet 20k fölé,ha igy marad a hétfő megint a shortzárásaimat fogja hozni

Jól megszívtam, betettem…

#473103 Margaretta

Jól megszívtam, betettem a shortzárást 19655-re és csak 1, azaz egy konti teljesült. Aztán azóta megy fel:(

#473099 Waszeitung Előzmény: #473097

Hogy nyalná meg a bal tojásomat az akinek ma ennyire kellenek a magyar papírok,idesöcsém hol voltál amikor az ég dörgött?

Nah megyek pattintok egy sört hogy beboruljon az ég...kellemes 7végét mindnyájatoknak!