Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Új "csúcs"

#473000 hAliG Előzmény: #472996

Szuper!

Remélem az év üzletemberének 25 mrd-s cégéből a végén még mi is kapunk valamit majd..

Legalább a gázturbina generátorának gerjesztő rendszeréből hadd kapjak egy tirisztort!

Re: nincs cím

#472999 Fornit Előzmény: #472938

Akármivel felez/harmadol az ember nem kis pénzt T-kat nak tartja. Ez azért nem az. (Abba a klubba tizedeléssel lehet belépni Humi, Keg, doboz..)

Amúgy azt gondoltam régen a topicot olvasgatva a nyáron h ha elkezdik tolvajrv-zni, akkor kell talán venni, mert ott az alja :)) Persze akkor 4xxx-re gondolni sem gondoltam.

#472997 hAliG Előzmény: #472974

Persze hogy hallgatnak...

A magukat jól értesültnek tetetők tartották bennünk a lelket, meg mi is egymásban, jól be is szoptuk a harci f.szt! :-)

De legalább most indulok Paksra és este jól beb.szok egy buliban, ennyi öröm van ezzel a fossal szemben.

#472993 hAliG Előzmény: #472987

Napos chart alapján tudunk esni: ~4100, ~3800, ~2900, majd ~2600, utána 1000 Ft alá. Ennyi.

#472987 hAliG Előzmény: #472985

SCS nálam teljesen hitelét vesztette már.

Szerintem jobb ha nem is szól semmit, addig, amíg nincs konkrétum.

Én a közgyűléstől sem várok semmit, hacsak nem azután akarnak híreket kiadni, és azt várják, hogy legyen meg a kgy..

#472984 hAliG Előzmény: #472980

Szerintem évekre beragadtunk, ha nullában akarunk kiszállni (legalábbis én).

Ha egyáltalán lesz ez még 10k felett, mert ekkora közkézzel, ezen a szinten, így kitömve, kib.sz.tt nehéz lesz emelkedni.

#472976 hAliG Előzmény: #472966

Reméljük ma shortok nyíltak és fognak rajta vagy 20-30%-ot, egészségükre!

Egyébként az csúnya lesz, ha bennfentesek adják, akik már tudják, hogy esetleg valami nem úgy sült el, ahogy..

#472973 Bendeguz

ma este nagyon be fogok qúrni, de legalább jó belga sörökkel :D

#472958 Kiss Zoltán

Lenne egy kérdésem.Ezt a gyógyszert csak vényre lehet kapni.Vagy elég bemutatnom az E-Star

árfolyamát ?

#472951 Lxrose Előzmény: #472945

Nem ártana, ha az igéreteket be is tartanák, vagy nem igérnének időpontokat. Így merülhet fel, hogy a menedzsment esetleg kitáraz, meg hogy manipulálják az árfolyamot. Én mondjuk ezeket nem gondolom, de az első mondattal nem lehet vitatkozni, bizalomhiány van a céggel szemben.

#472945 hAliG Előzmény: #472938

Erről a cég menedzsmentje tehet.

Mi lenne ha most jönne egy újabb rossz hír a világban??

Beszakadna 1000Ft alá? Pff..