otp duplacsúcs?
amúgy sose tudni,íme hozzá a kép....:)bernakke úr a falon
utolsó pofok cselesek és fájók,de a hetes gyertya jó a sp-be
Persze mkinek vannak jó és rossz meglátásai..csak olyanokat írt hogy 30e feletti bux és társai,és ilyet épeszű ember nem ejt ki a száján.
lyonell-t ne bántsátok,voltak jó meglátásai,épp ezért van a fórum,ki mit gondol,beírja....de lyo te is nézz körbe,mekkora gáz van mindenhol,soros is mit mond,rally meg erről szól,de pont túl heves és rövid az sztem még bikának,éppen ezért
A tegnapi utolsó órás gyertya eléggé impulzívnak tűnt lefele, nem igazán arra számítottam az alapján amivel ma pofánvágtak. :-)
A cégrefinanszírozás hiányának legújabb áldozata a német Petroleum Holdings AG olajfinomító, amely éppen 2,1 milliárd eurós hitelkeretétől esett el az elmúlt napokban, és nagyon rövid időn belül fizetésképtelenné válik.
daxnak oda
tenne
Hmm,érdekes hogy nem csak én emlékszem így! :D
Frontin úgy gondolod lesz egy felszúrás 200 napos fölé ezek szerint?
Hatalmas csődhullám jöhet Európában
Index
2012. január 27., péntek 10:17
ugyanmár...volt neked tavaly 1-2 hozzászólásod meg pozid olyan is ami full bukovári volt. de tetszelegjél nyugodtan az előre megmondó tévedhetetlen jós szerepében.
Sztem már régóta az van...
Szvsz ma meglehet akár 20.100 környéke, onnan visszateszt 20K-ra, majd onnan a legvége 20.200-300 közé. Szvsz talán az lehetne a végső cél.
Ne haragudj,de nem könyvelem hogy mikor mit mondtál,csak az ragadt meg hogy a 10 tippedből 12 lett rossz...
Ettől függetlenül Te is forogtál mint a ringlispil :D
Szval szerintetek normális az hogy 3e pontot megyünk kori nélkül és ilyen mélyről elsőre átvisszük a 200 napost...értem ezek szerint akkor nem TA alapján kereskedtek hanem funda alapján,mondanátok pár szót hogy milyen gyönyörű gazdasági kilátások vannak ha a piac a jövőt árazza?
tavaly augusztusi hozzászólás,részemről.Miszerint venni kell,4helyről fog ömleni a pénz.
Kérdezted honnan ömlene,meg miért?
Már a válasz a szemed előtt,de még mindg nemlátod a fától az erdőt.
piaci szereplők megint túl jól értesültek.
Úgy tűnik lehet hogy 5/3-ban vagyunk egy ékelődésen belül. Ebből bizony 20K feletti ár adódna még ma.
Tegnap is +2% ban zártunk,mki másnak sikerült 0-ban,ma is vezetjük az emelkedést...de most ez tényleg mi miatt is van?