eszméletlen az egész... el se hiszem ezt az árfolyamot! mégis mi magyarázat van arra, hogy van egy nagyon jó cég, ami egyszer csak sokak szemében humet kategóriássá válik? miért?
eszméletlen az egész... el se hiszem ezt az árfolyamot! mégis mi magyarázat van arra, hogy van egy nagyon jó cég, ami egyszer csak sokak szemében humet kategóriássá válik? miért?
Egon ma:
Napi:
A kis papírok éledeznek, a hangulat is optimista, ám ezt a papírt ez nem érinti.
Feltűnően gyenge, tegnap is esett, alacsonyabb csúcsból. Az 50 napos átlag szorítja lefelé, az erős ellenállás 5000 felett.
Heti:
Töretlen eső trend.
Az MACD viszont mintha vételi jelzést készülne adni... Ha megindul felfelé, akkor 6500-on van ellenállás.
Mintha az Elliott öt hullámát lehetne felfedezni a charton. E szerint a hatodik hullám 6500-ig felemelheti.
Szerintem is felesleges általánosítani. Akinek MTEL van, az valószínűleg nem hurrogott.
már megbocsáss, ha ezzel rám (is) céloztál, akkor legyél kedves hivatkozni a hsz-emre, amiben az említett témában hurrogtam..
nagyon durva, mekkorát fordult a világ pár hét alatt. Oriási hurrogás volt, mikor mtelt javasoltam itt vételre e helyett. Most meg sorra olvasom, hogy mennyi itteni rv-tulaj keresett mtellel, rádásul mélyponthoz közel véve, épp azzal a beker árral, amin le lettem hurrogva. Halljátok, nagy móka (kamu?) mesterek vannak ebben a topicban
Én most már úgy érzem magam itt, mint anno a tolvaj szemét szar Humetben..
Jelenleg nálam most ért el arra az szintre E-Star, hogy egy lapon említem a kettőt.
én sem bírtam ki, h 4300 alatt ne vegyek még január elején.. pedig előtte pár héttel azt mondtam, h most már elég lesz.. :)
ráadásul a 4300 alattit simán dobhattam volna 5000 felett egyszer, de persze nem tettem.. nem vagyok (már) az a ki-be ugrálós, és messze nem piacmozgató összeggel tőzsdézek ill. nem kenyérre kell, de azért mostmár kezd elegem lenni..
közben mtellel 10-13%ot, rábával meg 24%ot sikerült hozni..
Nem tudom még, hogy ez az itthoni nagy örömködés, hogy majdnem mindent húznak felfelé (még a kis tolvajrészvényeket is) azért van, mert
1. örülnek, hogy vége lesz az unortodox vonalnak és jön az IMF hitel
2. fordulat előtt áll a piac és egy nagy lejtmenet következik.
Az. Nézzük a jó oldalát: lehet még venni "occsóóóóón" :)
biztos hibriddobozt akar venni :) mondjuk ott legalább történik valami...
Még jó,hogy nem utalt még a nyugdíjpénztár,még a végén 4 k alatt vehetek a pakkomhoz. Kérdés,hogy ennek örüljek-e ? :)
Lehet hogy szivárog vmi a közgyüliről?
Lehet, hogy most jön le az anyagról.
Na baz+ megint drágáért vettem. Most megyek inkább dolgozni, hogy legyen miből berúgni este. Néha dobjatok légyszi egy realt! köszi!
http://www.portfolio.hu/vallalatok/kiosztottak_a_2011_ev_befektetoje_elismereseket.162025.html
Basszus. És ezt nem az itteni Estar-os csapat kapta? :)) Ez bunda.
pedig hányszor írtam, hogy nem törvényszerű, hogy egy alap nem vásárolhat rosszkor és rosszat....