Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Le is, fel is

#472903 Arsene Lupin Előzmény: #472842

A lefele mindenütt megvolt. Kezdődik a rally megint. Az OTP SQ folytatódik, a BUX hati pillanatok alatt 20k fölé mehet.

Le is, fel is

#472842 Arsene Lupin

Az elején lesz egy kis realizálás az európai piacokon. eshetnek úgy fél-egy százalékot. Aztán elkezdenek félni a spekik, hogy kimaradnak a következő menetelésből és a végén szép pluszba rántják az indexeket.

Nálunk esetleges beverés után újabb emelkedést várok délutánra. Az OTP-ben még komoly erő van.

Re: Lupin úr ,ezt Őn írta? :)

#472725 Sigorszky Előzmény: #472559

Akkor most Ön egy cipőben jár S. Pál bolgár és német önkéntes mentorával. Így lesz egy kétkezi kazánkovács elhullajtott gyöngyszemeiből szakirodalom. Ne hagyja annyiban, pereljen, ez mégiscsak plágium! :)

Azért csak nem hagyta nyugodni a dolog - és lám, mire képes a gugli, a mi barátunk....!:))

#472559 Arsene Lupin Előzmény: #472378

Rákerestem a neten. Egyértelmű hogy a "kilövési engedély" hasonlatot innen nyúlta le az írás szerzője. Az "international financial gang" helyett pedig a "globális pénzhatalom" használtatik.

Lopni csak értéket érdemes. Ezt Pali is tudta.

Re: agyeldobas

#472539 Sigorszky Előzmény: #472511

Igen, "az árfolyamok alapján a világgazdaság elérkezett az örök kánaánba, és aki bármiféle válságról zagyvál, az bizonyára megbolondult." (Nyilasi)

Szóval short.

agyeldobas

#472511 rbbj11

idöközben elértük az agyeldobós, pánikvételes long szakaszt a börzéken

#472490 Előzmény: #472457

"Simor fizetése, a Klubrádió, az osztrák bankok s*ggének a kinyalása, stb már alku tárgya lehet"

A z első kettőnek semmi jelentősége nincs, mű balhé, maximum O.V. erőlteti, odalöki a híveinek, lám lám, de kemények vagyunk.

Az osztrák bankok tanulhatnának egy kis alázatot az ügyféllel szemben, csakúgy mint az OTP.

Ami a kizsákmányolást illeti , mint másik szempont, a Magyar bankvezérnek kis túlzással nagyobb magánvagyona van, mint amit itt egy osztrák bank X év alatt profitált. Az sem a pénz fán termett.

Ami a sorsunkat illető lényeges gazdasági kérdéseket illeti, ott pontosan matematikai 0 alku pozícióban van O.V. Rég leírták már a listát, ami lehetne kicsit barátságosabb is, ha nem utáltattuk volna meg magunkat.

#472478 Sigorszky Előzmény: #472406

Valóban, erőből átvitték a 6500-at, és gondolom, még csak nem is lihegnek. Ha reggel nem kérdezek rá a véleményére, aligha zártam volna a friss shortjaimat, köszönöm a véleményét. )

#472457 Arsene Lupin Előzmény: #472447

"akkor mi az alku tárgya?"

Az IMF-nek, az EU-nak és a finacial gangnek hosszú kívánságlistája van. Az a long list. Aztán van egy short list, ami már nem lehet alku tárgya. A jegybank függetlensége nyilván a short list tétele, Simor fizetése, a Klubrádió, az osztrák bankok s*ggének a kinyalása, stb már alku tárgya lehet.

Re: SC

#472449 Arsene Lupin Előzmény: #471892

A tegnapra várt SC ma meg is lehet. Beleköptek ugyan a levesbe, de Bernie elmagyarázta, hogy a méz is a méhek köpködése. Úgyhogy most elővettek a nagykanalat a spekik.

#472447 Előzmény: #472420

Kérem , segítsen, én egyrészt nem úgy érzékelem, hogy a kutya is alkudozni akarna Vele, ha egyáltalán valamikor is volt ilyen aspektus, az már a múlté, másrészt ha mégis szóba jöhet ez a fogalom, akkor mi az alku tárgya? Simor nem pisiltetheti a kutyáját a Szabadság téren? )

#472446 zeeh_ Előzmény: #472438

Németek helyében kilépnék az EU-ból. Ha valakik, akkor ők aztán tényleg keményen fizetnek, hogy egyben tartsák ezt a recsegő, ropogó EU uzsorauniót.

#472427 vincentlauria Előzmény: #472420

"Viszont most mindenképpen jobb alkupozícióban van a kerály, mint egy hónappal ezelőtt."

akkor Ön is elismeri: valamit elért azzal, hogy tökös volt. Felmosást, bealázást még mindig nem látok, van az EU-nak más problémája is ahogy elnézem, többek között:

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/merkel_davosban_ne_kerjenek_tobbet_nemetorszagtol.508752.html

ez elődöket kétségkívül lesz nehéz felülmúlnia pucsításban...

#472420 Arsene Lupin Előzmény: #472407

Tudja, hogy nem politizálok.

Amúgy néhány pontban egyetértek az írással. Úgy vélem, hogy odakint már letettek a kerály levadászásáról, a felmosásról és a bealázásról még nem. Viszont most mindenképpen jobb alkupozícióban van a kerály, mint egy hónappal ezelőtt. Meg hát pucsít rendesen a külföld felé. Kifele k*rva, befele kuruc.

#472413 Sigorszky Előzmény: #472406

Van erő bennük, az biztos. Hagyom most, nem érzem a longot mostanában, arra többnyire rábaxok. Mint ahogy 2009-ben a shortolás sem ment. (Fordítva a lovon, az megy nekem!)

#472407 Sigorszky Előzmény: #472361

Kosami által betett írással kapcsolatban valami érdemit? Vagy elütötte egy poénnal és ennyi?

#472406 Arsene Lupin Előzmény: #472401

Skalpolásra jó lehet lefele is, de beleülni lefele rizikós. A németek erőből szoktak hegyet mászni, mindenféle pihegés nélkül.

#472401 Sigorszky Előzmény: #472390

Én megtettem, de máris zártam. 30 pont elég is, a továbbiakat majd meglátjuk.