az remek, csak hol zárt? :))
az remek, csak hol zárt? :))
950nél nyitottam még egy short pakkot.. azé a 20k legyen má egy nagy falat...
kettő elöre egy vissza emelkedésre számoltam.. nem egy ilyen lökhajtásos bikára..
mondjuk ez egy szezonális mozgás is.. usai 0% kamatra reális befektetői viselkedés..
de korrekkció nélkül túlzás..
hol zárt végül?
hol zárt végül?
Akkor már világos...ezért buktunk ennyit :DDD
no, azért 400 pont esés 1 óra alatt....vissza az ellenállási szintek -re...szóval van még remény.
Akkor már világos...ezért buktunk ennyit :DDD
no, azért 400 pont esés 1 óra alatt....vissza az ellenállási szintek -re...szóval van még remény.
A bajszos papírja még keménykedik...
Budfox,
Euroban ücsörgök, illetve 3 hete nyomtam egy elég kemény bux shortot...
Mégis mit vártál?? Hogy majd legyőzöd a faktort??
Ja és persze tartom a maradék Estar részvénypakkom, hogy legyen valami ami nem emelkedik ebben az általános optimizmusban...
szerintem annyira nemnormális volt eddig ez a januári emelkedés hogy szerintem a grafikonokkal nem is kéne most foglalkoznunk.... csak a trend törését kéne figyelni, van egy trendvonal ami fölött mozgunk...ha törjük lefelé akkor nagy erővel fogunk esni..addig eltehetjük a grafikonokat a fiókba
Helló Mi ? !!! :DD
SP +0.54 pont
BUX +3.33 %
Örülnek a parasztok a tripla bóvli minősítésnek :D
Hati is mintha szétterülne, szvsz közel lehet az igazi fordulat:
http://kepfeltoltes.hu/120126/BUX121260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szintén zenész....
én meg megnézem az ének az esőben -t :D
áh...már annyiszor le kellett volna hogy forduljon, mégis őrült mód emelkedik minden fölfelé...érthetetlen...
forint is dupla top -on volt ma...bár lehet hogy holnap megint erősödik...OTP meg még följebb kerül... nem lehet ezt már semmivel sem magyarázni...a shortosok kiszállnak őrült sebességgel.ez hajt még minket fölfele.
short nyílik részemről
Ma kinn lefordulásnak kell jönnie...
Már kínomban bohóckodom...este járok vszeg egy esőtáncot! :D
két további xar adat jött úgyhogy 4 perc short után jöhet is az újabb emelkedés..
lakásadat nagyon rossz lett. meg a CB leading index....bár mostanság bármilyen rossz adatra mehet föl, pont erre esne ? :D
Takarodjunk már 20e fölé,nyitottam egy longot (nem az első ma)hadd nyerjek én is! :D
Aztán természetesen short...sosem változom :D