Szerintem is tök jó az egykulcsos adó. Hatására elkezdtek kibújni a hóvirágok a kertben.
Szerintem is tök jó az egykulcsos adó. Hatására elkezdtek kibújni a hóvirágok a kertben.
Promt bux meg talán 400 körül. Kiváncsi vagyok, hogy a Kt-t összenyomják e záráskor, vagy megmarad ez a 600-700 pont.
Ezek szerint igen!
http://www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy_rendkivuli_idoket_elunk.162002.html
matolcsi gyöngyszem:
"A minisztérium munkatársai még végzik a számításokat, de elmondhatom, hogy az arányos egykulcsos adórendszerünk első évének hatására nőtt a munkahelyek száma, nőtt a munkavállalói érdekeltség és fehéredett a gazdaság - értékelte az egykulcsos adót Matolcsy György.
A tárcavezető úgy vélekedett, hogy "az egykulcsos adóra történő áttérésnek már van hatása a népesedési helyzetre". Az utolsó hat hónap adatai alapján azt láthatjuk, hogy kicsit talán elmozdult a születésszám a növekedés felé - magyarázta a tárcavezető."
Könyörgöm ez egy felelős poszt,mit keres ott ez senkiházi,takarítsák már el!!!
Akkor ez azt jelenti, ha összevetjük a 01.26-i adatokkal, hogy 01.13-tól
828 736 kontival csökkent a shortok száma?
(01.13. 7 562 836 db 01.26. 6 734 100 db)
Vagy hogyan kell nézni?
Molly,Rg már nem társ a felfelében...és nagyon kivi vagyok hogy kinn is átmennek-e elsőre 12800on.
A másik pedig hogy itt hogy lesz fordulat,arra számítok hogy még egy nagy uccsó sc aztán villámgyorsan borítás...és hogy ez még vajon idén fog-e megtörténni? :D
Hati is már nehezen szedi a evegőt..
Nap végét biztos megint felcseszik, Otp-nek még fel kell nézni 100 fölé. Hati is lehet hogy megközelíti a 20K-t. Remélem azzal plafont is fogunk végre.
na aludtam ma,swing látod bejött még 1 nap üröm,a örömbe:(
http://www.otcmarkets.com/stock/OTPBF/short-sales
Ha jót nézek akkor 13. án elég szép az a 7,5 M konti..
linkajánló jobbra lent.
Elvileg vhol rá lehet lelni hogy mennyi a nyitott Oti shortok száma,de én most nem lelem,esetleg ha vki segítene megköszönném.
Margaretta jogos,de ha nagy tömegben zárogatnak (márpedig forgalom van hozzá)akkor nem számít semmi,mennek tökön-babon át...
Közben meg már annyiszor volt indikátor divergencia is. Rá se hederít. Ezt sem értem, hogy hogyan van. De nemcsak itt, hanem otinál, buxnál. Nem bírok már egy jóízű pozit nyitni, a francba:)
Én sem tudok másra gondolni, minthogy a külföldiek építik le a korábban felhalmozott shortállományukat. Otp-ben szvsz tuti ez lehet. Kérdés mennyi lehet még nekik?
Három hét folyamatos emelkedés,most már gyakorlatilag függőleges felfelé,azt gondolta az ember pár nappal ezelőtt is hogy itt a teteje,aztán napi 300 pontokat megyünk...eszem nincs hozzá hogy mire fel van ez a nagy öröm és hogy meddig tart.Oti ment 35% ot,úgy tűnik csak arra hogy viktor lement kutyába...
Tényleg hihetetlen ez a piac.
Ne is mond, 16.600-as longom volt, jó irányba is indult utána, én meg lezártam sz@ros 200-300 pont nyerővel...Persze ha az ember tudná hogy elesik, akkor előre leülne.
Ebből még v.mi ilyesmi is lehetne:
http://kepfeltoltes.hu/120126/411089862OTP60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Otp talán szétterülési szakaszban, egy szélesedő alakzaton belül.
Ha ezt az értéket eléri, akkor a 16.600-as longosoknak (ha még vannak ilyenek) már duplázás lenne...
Az idei felmenet így is nagyobb mint a tavalyi 3000pontos volt év elején (és az tartott vagy 4-5 hónapot).
Beálltam én is 20100 fölé adni...bár annyira oda várja mki hogy lehet el sem addig.