Má megen egy irányban állunk,ez idén szerencsés lesz? :D
Má megen egy irányban állunk,ez idén szerencsés lesz? :D
ez a kt beteges... Év elején 300as KT mellett longoltam, most meg...
Se kori,se esés....köszi mató! :D
800 feletti kamat,de mire is?
Igen, én is többre gondoltam... Promptot pl tegnapi nyitó körülire.
Én is azon röhögök éppen :-)) na mi van kifogyott az emelkedés ? :DD
éljen a 674 pontos kamat :D
Kt 800 pontos...az azért annyira nem visszafogott! :D
Adtam még...
nyitó 19461 a tegnapi USA happy ellenére itt elég visszafogott még minden
facebookon már fent, köszi :)
igen...velünk emeltetik a kamatokat..miközben a hüje is tudja válságban csökkenteni kell.
hát egyelőre csesznek ezek zuhanni..semmitől nem félnek jobban mint a zuhanástól..megfigyeltétek ? :D még ilyet..
Ezért veszik a részvényeket szakajtószámra, hátha azon több összejön mint 0% :))
http://www.portfolio.hu/gazdasag/bernanke_a_varakozas_nem_igeret.161959.html
A jegybankárok egyéni kamatvárakozásai nem ígéretek - hangsúlyozta Ben Berenanke, a Fed elnöke a legfrissebb kamat, inflációs, növekedési, és munkanélküliségi prognózisok közzétételét követően. Bernanke szerint a gazdasági kilátások romlása esetén a Fed lépni fog, és a lehetőségek között a Quantitative Easing is szerepel.
mind mesterséges,jaja jó lesz a összeomlást fentebbről indítani,a lének tőkének jönni kell a piacokra,le-fel játék lényege
bud nálunk van betétbe a pénz,kint minimális szokott ha igen is,meg van hova tenni akinek van,nem bankbetétbe,olcsó minden,akinek meg nincs annak mit...
várjááá' még :D nem fogják azt olyan egyszerűen elengedni...Börni bácsi elintézi ezt is :D amig működnek a nyomdagépek...én egyébként ezt is el tudnám képzelni hogy mesterségesen generálnak egy -egy rallyt...amikor nagyon kell.... de ez csak összeesküvés elmélet szagú..
Azon gondolkozom..hogy mi készteti egyáltalán az amerikai embereke hogy a számlát nyissanak egy bankban és oda betegyék a pénzüket ?
nulla szinte a kamat, gondolom a kezelési költségek elviszik a nulla hasznot is...infláció meg van némi %, úgyhogy aki oda betesz pénzt eleve csak bukik...
Míg ha Magyarországra utalják, és otthon (USA ) ban költik el, szép hasznot hoz.