Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: otp

#47268 Ibiza Előzmény: #47266

Haldoklik az öreg Kohn. Mondja a feleségének:

- Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem!

Pár nap múlva a temetés után áll a sírnál Kohnné és a barátnője. Azt mondja a barátnő:

- Ugye, nem voltál olyan hülye, hogy minden vagyonát eladtad, vettél egy nagy gyémántot, és betetted abba a kis dobozba az urad mellé!?

- Ó, barátném, én mindig engedelmeskedtem az uramnak. Eladtam minden vagyonát, betettem a szá

#47266 Ibiza Előzmény: #47264

Élt egyszer egy fiatalember, aki már gyermekkora óta arra vágyott, hogy író legyen. Egyszer azt mondta az anyjának:

- Olyan nagy író leszek, hogy az egész világon mindenhol olvassák majd a műveimet, és minden írásom mély érzelmeket vált majd ki az olvasókból, zokogni fognak, sikoltani, üvölteni, vonítani a dühtől és a fájdalomtól...

Ez a férfi ma a Microsoftnál dolgozik és hibaüzeneteket ír.

#47264 Ibiza Előzmény: #47262

Egy 70 km/h max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde a bíróságon :

"Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.

Ahogy önök is tudják, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei."

#47262 Ibiza Előzmény: #47261

- Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel? - kérdezi a hatéves Pistikétől a pszichológus.

- Orvos, festőművész vagy ablakmosó. - feleli a gyerek.

- Hát, ez nem egészen egyértelmű.

- Dehogynem! Pucér nőket akarok látni, és kész!

#47261 Ibiza Előzmény: #47260

- Drágám, mit tennél, ha nyernék a lottón?

- Elválnék és vinném a pénz felét.

- Volt egy kettesem a lottón, itt van 200 forint és húzz a pics*ba!

#47260 Ibiza Előzmény: #47238

Idézetek bírósági jegyzőkönyvekből:

- Mikor van a születésnapja?

- Július tizenöt.

- Melyik évben?

- Minden évben.

- Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját?

- Igen.

- És milyen módon befolyásolja?

- Nem emlékszem.

- Szóval elfelejtette! Mégis, tudna egy példát mondani valamiről, amit elfelejtett?

- Maga szexuálisan aktív?

- Nem, én csak ott fekszem.

- Hány éves a fia, aki magával lakik?

- Harmincöt, vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan.

- Hány éve lakik magával?

- Negyvenöt.

- Szóval van három gyermeke, igaz?

- Igaz.

- Hány fiú?

- Egy sem.

- Hány lány?

- Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról?

- Szóval a teherbe esése augusztus 8.?

- Igen!

- És maga mit csinált az alatt?

- Hogy végződött az első házassága?

- Halállal.

- Kinek a halálával?

- Tudna személyleírást adni az alanyról?

- Közepes magasságú, szakállas.

- Nő vagy férfi?

- Tehát azt mondja, a lépcső lefelé vezetett a pincébe?

- Igen.

- Lehetséges, hogy ugyanez a lépcső felfelé is vezetett?

- Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon?

- Minden boncolást hullákon végzek.

- Emlékszik, hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?

- A boncolás kb. este 8,30-kor történt.

- És Kovács úr halott volt ebben az időpontban?

- Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott, hogy miért boncolom.

- Doktor úr, mielőtt elkezdte a boncolást, ellenőrizte az egyén pulzusát?

- Nem.

- Ellenőrizte a vérnyomását?

- Nem.

- Tehát lehetséges, hogy az egyén életben volt, amikor elkezdte boncolni.

- Az egyén agya az asztalomon volt egy üvegtartályban,de lehetséges, hogy életben volt és ügyvédként praktizált valahol.

#47238 ilonka Előzmény: #47234

A részeg székely kijön a kocsmából, és össze esik.

Így szól: ha fel bírok kelni, iszok még egy fröccsöt, ha nem, hazamegyek.

#47234 ilonka Előzmény: #47227

Amerikai-magyar vállalat gyárába látogatóba érkezik az amcsi főnök. Nagy felhajtás, lógó nyelvek mindenfele, egyszer csak megszólal a boss:

- Hát a Kovács Béla merre van?

Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Béláért. Boss:

- Hi Béla, jó látni Téged, este lesz egy kis muri náliunk, küldöm érted limuzint, te jönni el.

Másnap a Béla elkésik a munkahelyéről, jön az üzemvezető:

- Béla, te miért késtél?

- Hát tudod főnök, tegnap a boss-szal kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni.

Főnöke felméri az erőviszonyokat és inkább hallgat.

Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra. Újból nagy a felhajtás, egyszer csak megszólal a president:

- Hát a Kovács Bélát merre találom?

Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért.

- Hi Bélám, hogy Te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted helikoptert, te jönni el.

Másnap a Béla megint elkésik. Főnöke dühöng, hogy a Béla tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi:

- Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert?

- Én még a Pápát is ismerem. - mondja Béla.

Főnöke lefehéredik, de nem hiszi el a történetet. Béla, hogy bizonyítsa állítását repülőre ülteti főnökét és elrepülnek egyenesen a Vatikánba. Megállnak a Szent Péter Bazilika előtt és azt mondja a Béla:

- Én most bemegyek és öt perc múlva a Pápával együtt fogok integetni Neked azon az ablakon. Eltelik öt perc, a főnök felnéz, és az ablakban tényleg ottvan a Béla a Pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a főnököt, aki nagy nehezen magához tér.

- Mi történt magával? - kérdezik a japánok.

A főnök erőtlenül mutogat az ablak felé:

- Látják,..azt...ott fenn.

A japánok felnéznek és megszólal az egyik:

- Jééé.. és ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett? ..

#47226 ilonka Előzmény: #47213

Egy ember bemegy az állatkereskedésbe és pórázon húzza maga mögött a jegesmedvéjét.

- Merre van az a szemét?

Az eladónő megszeppenve:

- Milyen szemét?

- Akitől egy évvel ezelőtt ezt a tengerimalacot vettem.

#47219 Ozzy_ Előzmény: #47213

Ez olyan, mint amikor az űrben terjednek a hangok, meg az aszteroidának kb Holdéval megegyező a gravitációja.

#47213 ilonka Előzmény: #47206

Amit a filmek nélkül sohasem tudnál meg :

- A rendőrségi nyomozások szerves része a sztriptízbárok látogatása.

- A rendorségen a nyomozók pszichológiai teszten esnek át, miután kizárólag olyan társat kaphatnak, aki mindenben tökéletes ellentétük.

- Rendőrfőnök csak olyan ember lehet, amelyik teljesen alkalmatlan rendőrfőnöknek.

- Ha egy városban üldöznek, fuss a városközpontba, ott éppen karnevál van, és elvegyülhetsz a tömegben.

- Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

- Bármikor szükséged van egy feszítővasra, egy téglára, kötélre, vagy motoros fűrészre, öt méteren belül megtalálod.

- Addig nem lehetsz narkónepper, amíg nincs egy fekete bőrdzsekid.

- Miután meghallod a pisztolylövést, még bőven van időd lebukni az aszal mögé.

- A géppisztolyok lövedékei a magad elé tartott asztal lapján nem mennek át .

- Az üveg nem vág.

- Verekedésnél hiába van túlerőben az ellenfél, nyugodtan vesd magad közéjük, egyszerre mindig csak egy fog megtámadni, a többi addig jobbra-balra ugrál a szoba másik felében.

- Ha az autóddal tíz métert zuhansz, és összetörik, várj egy másodpercet, és mehetsz vele tovább.

- Egy nyomozó a felfüggesztése előtt semmilyen ügyet nem képes megoldani.

- Minden bomba időzítéssel robban. A robbanásig hátralévő idő szép nagy piros kijelzőn látható.

- Azt a bombaszerkezetet, amit készítője egy hónapig bonyolított, bárki megérti a robbanásig hátralévő 8 másodperc alatt.

- Egy bomba hatástalanításához a piros drótot kell elvágni.

- Ha egy robbanásnak háttal állsz, nem árthat neked.

- A robbanás lángfala pontosan a futó ember sebességével terjed.

- Egy nagyon nagy robbanás öt percig is eltarthat.

- Amikor leütnek valakit, soha nem szenved sérülést, vagy agyrázkódást. Pontosan akkor fog felkelni, amikor a tettestársát leütik.

- Egy férfi nem mutat fájdalmat, még halálos seb esetén sem, de felszisszen, ha egy nő megvizsgálja a homlokán lévő bibit.

- Minden zárat másodpercek alatt ki lehet nyitni egy hitelkártyával, vagy egy hajcsattal, kivéve azt az ajtót, amelyik mögött egy lángoló csecsemootthon van.

- Minden televíziós hírműsorban van legalább egy hír, ami a pillanatnyi munkáddal kapcsolatos.

- Bármelyik számítógéppel pillanatok alatt be lehet jutni egy ellenséges nagyhatalom titkos adatbázisába.

#47206 ilonka Előzmény: #47201

A traktoros mellé a piroslámpánál beáll egy sportkocsis. Majd a tata fejébe röhög. Azt mondja a tata:

- Na gyorsuljunk kistojás!!!

A sportkocsis könnyen veszi, és döngetni kezdi a motort. Zöldre vált a lámpa. Már 150km/h-val megy. Hátranéz ott a traktoros a nyomában. Felrakja negyedikbe majd ötödikbe 220km/h, hátranéz még mindig ott a traktoros. Hatodik végsebességen 260km/h hátranéz, lassan utoléri a traktoros. Már mellete van erre odaszól a sportkocsis csávó:

- Mi van ezzel a traktorral öreg?!!!

Öreg tata:

- Nem veszi azt a qrva kettest...

#47201 ilonka Előzmény: #47192

George W. Bush szívrohamot kap, meghal és egyenesen a pokolba kerül.

Az ördög már várja.

- Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de egyetlen szabad szobám sincs. De mivel neked mindenképpen a pokolban kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon fogok bocsátani, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, melyik helyére akarsz kerülni.

- Ez jól hangzik - gondolja George amikor elindulnak. Az ördög kinyitja az első szoba ajtaját. A szobában egy nagy uszodában Regan fuldoklik: elmerül, felmerül, elmerül, felmerül,...

- Á, nem - mondja Bush -, ez nem nekem való, én nagyon rossz uszó vagyok. Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal és Nixon próbálja a köveket egy fakalapáccsal összetörni.

- Nem, nekem problémám van a vállammal, nagy kín lenne nap mint nap követ törni.

Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. A szobában Clinton fekszik a hátán, kezénél és lábánál fogva a padlóhoz kötözve. Clinton fölött Monica Lewinsky guggol és azt csinálja, amihez a legjobban ért. Bush tágra nyílt szemmel bámulja öket, majd megszólal:

- Na, ezt el tudnám viselni - és előre dörzsöli a kezét.

- Rendben - röhög fel az ördög. - Szabad vagy, Monica.

#47192 ilonka Előzmény: #46439

bocsi:

A fickó bemegy a bankba és mondja a hölgynek:

- Szeretnék nyitni egy **** bankszámlát.

- De uram, hogy beszélhet így?

- Nem érdekel, egy kib@szott bankszámlát szeretnék nyitni.

- Uram, ezt nem tűröm tovább, szólok az igazgatónak.

Az igazgató: - Mi a probléma, uram?

- Nyertem a lottón százmillió forintot, és el szeretném helyezni egy mocskos kib@szott bankszámlára.

Erre az igazgató: - És ez a büdös **** akadékoskodik?

#46439 ilonka Előzmény: #46255

A pszichiáter meglátogatja a betegeit. Bemegy a szobába és látja, hogy az egyik ember hadonászik a levegőben, a másik pedig fejjel lefelé lóg a mennyezetről. Kérdezi a hadonászótól, hogy mit csinál.

- Nem látja, hogy épp egy deszkát próbálok kettéfűrészelni? - hangzik a válasz.

- És a barátja mit csinál ott fejjel lefelé lógva? - kérdi az orvos.

- Ja, ő lámpának képzeli magát - feleli a beteg.

- Nem szólna neki, hogy fejezze be, már egészen lila a feje! - jegyzi meg a doktor.

- Mit akar? Hogy sötétben fűrészeljek???

#46255 Ibiza Előzmény: #46251

utálatos kismalacot keltegeti anyukája..

kelj fel kismalac fél8 lesz...

NEM LESZ!

#46251 ilonka Előzmény: #46222

- Ez a maguk csigapástétoma tényleg csigából van?

- Igen.

- És csak csigából?

- Hát, most hogy így rákérdezett, őszintén megmondom, teszünk bele disznót is.

- Mennyit?

- Fele-fele: Egy csiga, egy disznó...