Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#472200 big-ebuy Előzmény: #472198

sztem ebbe a szép bullba beetették a népet,mert így vesz,aztán hírtelen kampó,és lehet ülni a seggen kivárni ,aki benne marad

ha a euro bedőlne 6év mire kijönnének ebből,és a otp még 300ft is lenne talán,meg sok rv semmiért

#472198 big-ebuy Előzmény: #472196

nem hiába 2évig nulla,eur nem omlik össze de még egy nagy kört várok lefelé a kitartóbb bullig,talán a 2008as esés felét megnézzük,és onnan bull ,persze tipp

#472196 BudFox Előzmény: #472189

Én is ezt olvasom éppen :

http://www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/kulfoldi_alapok/soha_nem_latta_meg_ilyen_borusan_a_jovot_soros_gyorgy.161911.html

szóval itt valami nagyon bűzlik ha már Soros sem teljesen érti a piac mostani működését...

szerintem azt jósolja hogy az Euró egyszer csak összeomlik, és magával rántja a dollárt....idén se kell longolni :D csak hagyni hogy a birkák esetleg még tovább vigyék az egekbe :D

USA -ban nulla százalékos kamat...agyamat eldobom..marha/birka egy nép..

#472189 big-ebuy Előzmény: #472181

Soha nem látta még ilyen borúsan a jövőt Soros György

2012. január 25. | 17:55

Rendkívül komoly figyelmeztetéssel érkezett Davosba a magyar származású hedge fund guru, Soros György. Véleménye szerint ugyanis Görögország idén valószínűleg csődbe megy, ha pedig az európai döntéshozók nem lépnek, egész Európa összeomolhat, ami az egész világra pusztító hatással lehet. A munkanélküliségi és adósságproblémák miatt agresszív utcai tiltakozások elkerülhetetlenek lesznek az USA-ban, amit csak durva elnyomással tudnak majd megfékezni - írja a Telegraph.

#472188 big-ebuy Előzmény: #472185

hírre feltépik hírtelen és kampó,én ezt várom

na vagy holnap még 1 happy nap Waszeitung :)

#472167 big-ebuy Előzmény: #472166

Fed: még két évig marad a nulla százalékos kamat

2012. január 25. | 18:28

Az irányadó ráta egészen 2014 végéig maradhat a jelenlegi, nulla százalék közeli szinten - derül ki a Fed Nyíltpiaci Bizottságának (FOMC) közleményéből. Egészen decemberig minden egyes közleményben az szerepelt, hogy az irányadó ráta 2013 közepéig nem változik, azóta viszont tovább romlottak a gazdasági (elsősorban globális) kilátások.

egész jól látom:)))én hamarabb írtam,herceg látod a stoky,aranyat ér infóba,vicc:)

#472165 Kissherceg Előzmény: #472142

sajnos reggeli shortról lemaradtam, délután kerültem gép elé és csak a várható gyertya forma miatt nyomtam rá shortot. Kéne lassan elemeznem.

#472142 big-ebuy Előzmény: #472129

sztem 1-2 év kell mire a világgazdaság magához tér,és növekvő stádiumba tud lépni kitartóan,de sok mindentől függ

#472129 big-ebuy Előzmény: #472126

Fúzió- és csődhullám előtt a német élelmiszeripar

élelmiszer,legalapvetőbb ipar..ez pszihó túltépik,túladják .legyen mozgás tér,jól keresni,bull még sztem korai swingre1évre értem

de én csak a meglátásom írtam ide,nem jó irányt:)

#472126 big-ebuy Előzmény: #472120

kutya kicsit elmegy néha,ahogy kosztolányi írta,póráz hosszú,minden gyj ezzel ment 2008 óta,tépik mint a bolond max 1-2napra adták be,rosz gyj-re.....szvsz

#472120 big-ebuy Előzmény: #472117

de hírtelen fordul,itt a végét járjuk,mikor az kérdés,de élesen fog nyekkeni

nem egy gyengébb adat van,de sok...foss lapos cégek beütött profitokhoz mért nagy fejlődésre tépik.....

mindenki leépít...hol a profit akkor ha nem tudnak munkásokat finanszírozni???realitás

eon is 11000fő,áramszolgáltatás alap dolog

#472118 akpo7 Előzmény: #472105

Celar felulirva. Napi short lett belole es a nyero elteve. Idiota vevokkel nem lehet birni es estere Berni-beszed miatt fostos lettem.