Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: Új "csúcs"

#472202 Elbuksz Előzmény: #472186

RIVOTRIL ez valami költői volt! A genyazissal ezt ugyan így végig szenvedtem ,és mindíg bíztam!!!!

#472186 Kissherceg

végre egy szép írás. Most felesleges panaszkodni, még ha itt is szenved...

#472173 panpeter

Pedig még a legnagyobbak is tudnak hibázni. 1 hétig sírtak a BUX hati topikban mint a fürdős qrvák, hogy nem akar esni, meg mire megy ez a szar stb. Teljesen otthon éreztem magam.:) Pedig ott vannak az igazi nagy TA-s mágusok akik megmondták, hogy milyen szépen látszott az E-Star grafikonon, hogy ide fogunk esni. Csak azt a pár ezer pontot nem látták a BUX-ban, és folyamatosan rajzolták, hogy honnan fog lefordulni. 15-ödjére talán bejött. Nem kárörvendés mert leszarom, csak legalább 1 hétig érezték amit mi fél éve folyamatosan.

#472163 Kissherceg

elég balek vagy, mert pont 4100 tartotta meg és emelkedett vissza... Legalább olyat szidnál, ahol hibáztam... :))) Azóta meg annak megfelelően viselkedik, mint amit a fórumba írtam.

#472155 zeeh_

Jogos a kritika, pontatlan volt a véleményem, kimaradt belőle egy lényeges szó.

Elképesztő, hogy ez a cég kommunikáció és hitelesség fronton milyen silány lett ahhoz képest, amilyen a 12 ezerig vezető úton volt.

Mondani bármit lehet, de ha megkérdőjeleződik a hitelesség, szavahihetőség, abból probléma lehet.

#472113 zeeh_ Előzmény: #472097

Feltűnően húznak minden kis szutykot, régen ez egy erőteljes zakó előtti fordulat jele volt. Kíváncsi leszek, ezúttal is így lesz-e...

#472111 Fornit Előzmény: #472097

Hát a zenedobozt kellett volna felvásárolni 20Ft-ért (így utólag) holnap már tripláz...

#472097 hAliG Előzmény: #472086

Ennyit lehet elmondani :)

OFF: látszik, hogy a KEG is menni fog, meg fogják tépni, de hát mi a sz.rt csináljak, dobjam be ezt? Az lenne amúgy a megoldás, és venni azt a sz.rt (KEGet).

#472090 hAliG Előzmény: #472056

Nem tudok mit mondani erre a szarra..

Inkább KEG-et vettem volna májusban, már majdnem egyenesben lennék.

#472086 zeeh_ Előzmény: #472047

Elképesztő, hogy ez a cég kommunikáció fronton milyen silány lett ahhoz képest, amilyen a 12 ezerig vezető úton volt. Bizalom sikeresen el lett játszva sokaknál. Gratulálok az év üzletemberének ehhez a profi munkához!

#472055 Pedrito Előzmény: #472047

Nem ertem ezt a mozgast, eloszor kivesznek piacin 1000 db-ot majd izombol visszaontik...daytradesek szorakoznak?