Addig amíg hati nem töri az élénkkékkel jelölt emelkedő trendvonalát, az emelkedő trend van érvényben, és esélyes, hogy még csak most indul el az (5).
http://kepfeltoltes.hu/120125/BUX60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Addig amíg hati nem töri az élénkkékkel jelölt emelkedő trendvonalát, az emelkedő trend van érvényben, és esélyes, hogy még csak most indul el az (5).
http://kepfeltoltes.hu/120125/BUX60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1307.28 tól sp 500 longolom a shortokat fedezem 20:15-ig kb ,bux marad,annyi csökkentettem 19320körül mert lét utaltam máshova és még ha megrántják pár napig ,ki ne üssenek,de short swing a jó taktika részemről,erre teszek,nem tuti:))))))
bud reggel leírtam:)
2297 09:42 big-ebuy (Tisztelt Tag) Re: gf Címzett: @Waszeitung
nem,kicsit is értékelni kell:)de ez a apple,meg fed izé,remélem a q3at eltolják,erre összeroppanak,vmi hírtelen sokk kéne jöjjön,de mivel lesz ?pasz,addig még sokkoltathatják shortosokat ma 20:15ig
a 16:00 órás lakásadat is rossz lett... ma tényleg a FED beszédre vár szerintem mindenki...legutóbb is volt egy beszéd utáni hirtelen zuhanás...
persze nagy ugrás is sokszor volt...áh teljesen kiszámíthatatlan ez az egész.
Zártam egy mostanában elfogaható szinten tegnap a shortot,azóta apránként igyekszem keresni a hiányzó összeget,már fogtam azóta mindkét irányba4 :D Nem nagyon vágom hogy most ezen a szinten mi fog történni velünk...
"lehúzta magyarországot az IMF"
azthiszem viszem mégis tovább a shortot...tényleg azon gondolkodtam hogy zárok..vagy nemtudom...
nézz jobbra jó hír.....
csak pár:Romlottak az amerikai ingatlanpiaci kilátások
15:49
Ne számítsunk sok jóra a tárgyalásokon: kritikus az IMF jelentése
15:49
Megszüntet 11 ezer állást az E.On
15:19
Lehúzta Magyarországot az IMF
15:07
Nagyon kritikus az IMF véleménye Magyarországról
15:03
Az E.On 11 ezer állást szüntet meg
15:00
Megjelent az IMF nagyon kritikus véleménye Magyarországról
14:35
Bízhatunk a svájci jegybankban: Megvédik az árfolyamot
14:27
Kávéfőzőt gyártanak majd a volt Nokia-gyárban
14:22
Az egész gazdaságpolitikát átírná az IMF
14:13
Szlovákiában ezrek lesznek földönfutók
lista, mikre panaszkodtak a fogyasztók tavaly
14:01
Magyarország lesz az új uniós ciklus vesztese?
semmi rosz hír,hehe,görögök felett a léc,anglia ismét recesszió felé tart,minden adat ma szar és meghatározók,szokásos,gyj si tépés ide-oda
Mondjuk a jövőhéttől,2-3 hétig lehetne egy nagyobb kori,sávozás,februárban.Hó végéig,.Nem lesz semmi rossz hír várhatóqan,semmi politika ami felrángatná a piacokat.Addig lehetne shortolni.
Látom megint forgolódsz azon a lovon. ;-)
Bátor húzás, mondjuk be is jöhet akár. Én nem merem meglépni, most már inkább kivárom a fordulatot.
az én mennyiségem 1 jó nap alatt eladható...talán még annyi sem kellene hozzá...hetekig már nem szándékozom megtartani.
ráadásul este még Bernanke is beszél..az lesz a meghatározó szerintem..kinnt, meg itt is most még esés van, mert a befektetők inkább fedezékbe vonulnak....majd a beszéd után lesz érdekes.
Mindjárt zárok akkor,nem akarom bő lére engedni....
Lassan kicsit óvatosan,kis piacokat is elkezdték már rángatni.Kifulladóban a long,korrekció mnindenképpen érik.Mikor már a ló**** kis segg piacokat is maxolják akkor 1-2 hét és elég nagy kopri jön,jöhet.Lassan inkább meg kéne fordulni egy kis korira.Még elkapkodottnak érzem,de az ewlőjelek látszanak.
QE3 belengetés lenne a megnyugvás...ha nem lesz bejelentés akkor pedig zakó?