Latszik, hogy a 4700 egy kokemeny tamasz :)
Jah.. vagy úgy, hogy 11 db-al tették vissza, ha annyi kell hozzá :)
150 darabbal? Az előző vétel alig fért el a listában. Olcsón megússzák a lent tartást.
A határidős pozícióknak lehet, nagyobb tétje van, mint annak, hogy itt mi megy, emiatt aztán amíg meg lehet tenni, addig meg is teszik, hogy betámasztanak.
Vissza is tették utána egyből a megszokott ~4700-ra.
Szándékos fékezés, nincs kétség.
Lehet, hogy valami átkötés vagy pakk átadás miatt tartják itt az árat?
Talán ezért késleltetik az OTP-s hitelt stb.-t is, mert akkor nehéz (költséges) lenne itt tartani az árfolyamot.
mindig jobb kedvre derítesz :) én most egyelőre nem bővítek, nagyon nincs is miből, de 6K-n megjöhet még a kedvem :)
Nocsak, 1000 db-ot vettek piacin. Ilyen is van.
.
Erre az eladóin rögtön 2800 db látszik....
Várom, hogy lejöjjön értem az árfolyam. TA-ban mostanában nem hiszek ESTARnál. Csőben van Keszthely, OTP, EBRD, erdélyi projektek, EETEK átszervezés. Ha minden jól megy, ezek nagyjából egy két hetes intervallumban oda fognak pörkölni az árfolyam segge alá. A kérdés, hogy mikor jönnek ezek a hírek. A management - ha ilyet lehet mondani - csak jobb lett az utóbbi időben, nem tudom elhinni, hogy direkt kibszásból vannak csendben. Ütős válaszokat fogunk kapni, úgy vélem.
most már egy közepes story is jól esne..
:))
Újra nagy sztorit kell majd faragni (az ellenállások töréséhez), mert ezen a szinten most jó sok új beszálló tudott jönni. :(
Akik 8-10knál már duplában lesznek...
mint a Maaauuuóóónika :)
naposon még lehet füles, bár sztem nem uarra gondolunk... nekem jan10től kezdődik (célár 5400 körül lehet), a tiéd vszeg dec22 körül
Nem csak önti,de be is rak egyből 50-100db eladásra,így nem ösztönöz senkit a vásárlásra.
Igen, és úgy látszik még egy ideig a farok rossz oldalán állunk..
Sajnos amint egy nagyobb vétel megjelenik a könyvben, egyből ráöntik..
F.sz kezd tele lenni.
Elképzelhető... Az EETEK akvi után kezdődött a csorgás, jobb híján ez lehet a magyarázat.
Ha TA-t nézzük és "a napokban" jött volna az OTP-s hír, akkor egy fülescsésze alakzat is lehetett volna... (célár ~6200Ft)
Ha az a volna ne lett volna...
A választ remélhetőleg részben már a k.gy. megkapjuk.Addig lehet tényleg itt liftezünk.
Én soha nem fogok ehhez a tőzsdéhez érteni, de mint nem ma kezdő üzletember azt gondolom , egész egyszerűen az EETEK történet vezetett ide. Eladósodtak, hogy megvegyék, gondolták az értékes vagonelemeket megtartják, a sallangot meg jó pénzen eladják, az ellenértékből fejlesztenek tovább, vagy törlesztik a hiteleket. Úgy tűnik, a dolgok nem a tervek szerint alakultak, a reszli a nyakukon maradt, pénz nem hozott ,fejlesztésre szánt tőke hiányában az elvárt bevételek csökkentek, a terhek meg nyomják a céget.
Amennyiben valami egyéb simli, vagy ügyetlenség nincs a háttérben, - nem hinném egyiket sem-
akkor ez egy nagyon kellemetlen,de szokványos helyzet, meg fog oldódni .