biztos tegnap történt és 44-en és tőzsdén kívül?
Poczkodi szabadult tovább a pakktól és naná nem a tőzsdén vett a Lemák elnézegette a 19-et és vett tegnap 44-en
közben Thomass szerint Concord netto eladó volt tegnap
biztos tegnap történt és 44-en és tőzsdén kívül?
Poczkodi szabadult tovább a pakktól és naná nem a tőzsdén vett a Lemák elnézegette a 19-et és vett tegnap 44-en
közben Thomass szerint Concord netto eladó volt tegnap
nem tudom, max annyi, hogy az egyik bennfentes elad, egy másiknak, aki gondolom majd
idővel transzferál vmi off-shore céghez aztán máris nincs nyoma, hogy rásózták a népre.. :)
szerintem is... de most nekem nincs, fotexban ücsörgök a játékpénzzel...
pedig lassan indul az is, amint behozzák az új papírokat.... lesz benne forgalom, az szinte biztos.
végre a gyanúsítottjaik letartóztatása, na ez lenne ütős
alakul a két új játékszer... holnap phyl-keg nap lesz??? netán nutex...
Ha ma sikerülne visszaszállnod az a játék végét jelentené a megabeöntés miatt.
Holnap meg ki tudja hol nyit...
te pórul jártál vele, vagy miért fáj ennyire? Nem az esésében kell nagy tétellel benne lenni, hanem az emelkedésében. Pf-s megmondó ebben is tévedhetett, nagy butaság pf-es fórumozók megsejtése alapján kereskedni, ismét megbizonyosodott.
nagyon megbánom még, hogy eladtam ilyen olcsón, nagyon úgy tünik....vissza kéne venni?
épp ezért kell vmi, mert csak a semmire felhúzni nehéz lesz.... ha mindenki ki van tömve...
de úgy tűnik nincs, és netán azt tervezik, hogy bejelentés nélkül tudnak majd önteni több száz forintról??
már most is agyon lehetne önteni a vevőit, vissza 20 ft-ig....
de szerintem az a cél, hogy jól felvigyék, bedobnak egy ütős hírt, és még napokig menni fog de már nem limittel, hanem pár forintokkal és nagy forgalommal, aztán zutty és roló le??
253.647 db vételen 52-n 55 ajánlat. Átlag 4611-es pakkok jönnek ki. Nagy pufi lehet bent. 54 ajánlat átlag 2000db (ez reálisabban hangzik) és egy 150.000-es pufi. :-)
még egy jó hír?
itt olyan még egy db sem volt, ami akár 1HUF árbevételt is hozott a cégnek
az még odébb van, viszont az elmúlt egy év csökkenését is ebben láttuk
1300-ról 19
az szebb volt((((((((((
Franc tudja meddig, ha holnap is folytatja az már több mint triplázás jan05-ről. (és valószínűleg százalékosan az év emelkedését láttuk.)