Hmm érdekes.
115-120Ft környékén lehet sok beragadt. Lehet addig elhúzzák :) Brutális lenne.
Hmm érdekes.
115-120Ft környékén lehet sok beragadt. Lehet addig elhúzzák :) Brutális lenne.
közben újra limiten, megint eladó sehol, már kiakasztva is marad ma is. Korán adtam el.
látom, nem érted egy spekuláció lényegét....engem nem zavar, mennyi éves szinten, legkevésbé sem. És mint már mondtam, legalább BET-röl linkelnél, ami pontos, és amin látszik az aktuális ár, nem havi 1 kötés...
Egyébként 50-en eladtam ma.
a ralli globalitását és a cég értékelését)))))))
éves -99-97%-os esés
magam ennek ellenére nem figyelek ilyenekre, sőt, akaratlagosan kerülöm, hogy ilyesmi befolyásoljon.
pf? :D Én nem vagyok elsőéves, aki mindenféle fórumokat olvasgat abból a célból, hogy remélje, majd az segíti sikeres spekulációhoz. Engem egyáltalán nem érdekel mások véleménye, magam is meg tudom hozni a befektetési és spekulációs döntéseimet, privát suttogások fórumokról a leghaszontalanabb infók a nyereséges kereskedés szempontjából.
Ha olvasod a PF-et, látni lehet, hogy amiket ír, azok nem egy hiteltelen, 18 éves, pattanásos hülyegyerek írásai és nagyrészt be is jönnek. Szerintem is broki. Sokszor beírta már nagyobb rallykban vételnél/eladásnál, hogy ki veszi/adja és utólag be is jött, HA kijött egy-egy közlemény róla, hogy X ember/cég Y brokicég közvetítésével ennyit és ennyit adott/vett.
nem tudom ki az, és nem tudom, honnan vetted tőle az idézetet. Pf-ről? Miért fontos a véleménye?
a több napos kiakasztás után gondolom a mai kiakasztásra sem számítottál,nem?
(#2546) Re: hybridbox Értékelés: 0
előzmény (#2545: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 17:15
plusz 15 % nyit...minusz 20% lesz a vége...meglepődnék ha hnap is kiakasztják...
thomasss
pedig meglepően még a 40k-ra is van likviditás a napokban
hát a hybrid nyeri a "versenyt"...
mondjuk 40k hybridet nem mertem volna venni... :)
Úgy nézem akármelyikre jó lett volna a hó eleje felé...
van bőven tér felfelé, ha csak egy pici mohóság is elkapja a népet, akkor 100-ig simán elszaladhat. Volt idő, mikor alig jobb kilátásokkal annak többszörösét is adták érte.