Short indult, celar 18,750 korul.
szerintem is vigyázni kell még most...USA -ban jó vállalati hírek jöttek. Apple például...szóval a NAsdaq ma szerintem mindenképpen emelkedni fog.
bár most meg lefele indult az SP...érthetetlen...
azért csak óvatossan a shortokkal.
Lélekben igyekszem is felkészülni hogy 1-200 pontonként zárjak ha nem megy a zakó,csak ugye ilyenkor az ember inkább a lefelében agyal mint a felfelében...Oti nagyon sunyít.
És hati is keménykedik...
Az az érzésem, ma még lesznek szép mozgások. Reggel el is indultunk a várt irányba, majd pedig talán a túl nagy kezdeti lendület miatt, némi visszarendeződés kezdődött, ami lehet hogy azt jelenti, hogy még kell egy kis pihenő, mielőtt megindulnánk a végső emelkedésre. Egyelőre szvsz óvatosan a shorttal, semmi biztos jelet nem kaptunk még ami fordulatra utalna.
Megtörtént,bár tegnap záró előtt vettem,hátha történik vmi csoda hogy így tartották,azt ma eladtam,most újra short...bár 300 pontnál többet nem nagyon tudtunk esni az elmúlt 2 hétben.
Otit nem tudom mi fogja megindítani a lejtőn..
Én is ott akartam adni, de csak a megbízási ablak megnyitásáig jutottam oszt már 700 alatt volt.
buxiban H4-en macd eladási jelet adott,
visszatekintve, elég megbízható jelzésnek tűnik (le-fel azaz short-long).
Short pozi építhető most már tán... a februári esős hónapra.
Szép lett volna..és kisebb csoda ha ott tudsz adni :D
600 feletti kamatot feledhetnénk! Bár csak Mollyt szórták meg kicsit,hati alja tegnap 19250 volt,ma vajon megy-e alá?
19950-19422 az 500pont:(((((((nyam,pláne ha kitőrnének fel pffff
nem,kicsit is értékelni kell:)de ez a apple,meg fed izé,remélem a q3at eltolják,erre összeroppanak,vmi hírtelen sokk kéne jöjjön,de mivel lesz pasz,addig még sokkoltathatják shortosokat ma 20:15ig
Most nem mindegy hogy lefelé 900 vagy ezer pontot fogsz? :D
No mi történt,szurkálják ezt a remek bikát?
19970-en álltam bent 20db eladással. Erre mondják, hogy majdnem...