Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Új "csúcs"

#471969 Lxrose Előzmény: #471962

Az utolsó mondattal teljesen egyetértek. Amióta E-Starnak hívják, azóta meg van átkozva.

#471964 hAliG Előzmény: #471962

Egyszer eljön ennek is az ideje.

A tolvaj rv-ket húzzák felfelé, kár, hogy nincs játékpénzem, mert mind ebben van. Ez van, várok.

Mai nap türelmes vagyok :))

(Egyébként meg a tököm tele van már.) :D

#471962 vincentlauria Előzmény: #471954

szomorú, hogy várakozásaim nem teljesültek, végig pozitív voltam a papírhoz, de sajnos már semmi sem indokolja, hogy reménykedjek. A menedzsment hallgatása a legrosszabb, bíztam benne, hogy van okuk kivárni.. na de ennyit, és ennyire tenni a kisrészvényesekre? szomorú. nem adom fel, bízom az OTP hitelben, de már közel sem annyira, mint mondjuk 3 hete... kár érte, rfv szürkébb néven, de transzparensebb, szimpatikusabb cég volt.

#471954 Muskatli Előzmény: #471953

eljutottam odáig, hogy már annak sem örülök, ha a vételi oldalon "nagyobb" tételek jelennek meg, mert az csak alkalom arra, hogy egy nagyobb tételt ráöntsenek... látszik, hogy nem akarja az árat lenyomni az eladó, de egy nagyobb tételért megteszi...

#471913 Muskatli Előzmény: #471908

válaszoltak, csak nem neked az OTP hitellel kapcsolatban, legfelül találod.

"E-Star Alternatív Nyrt

Amint lesz hír, természetesen közzétesszük

január 20., 17:05"

#471912 hAliG Előzmény: #471908

Na jah.. :)

Talán kgy után lesz végre valami, addig már nem sok mindenre számítok..

#471907 susnye Előzmény: #471899

teljesen mindegy.. sztem ez speki játékszer lesz..

aki esetleg komolyabb mennyiséget vett volna (ha volt ilyen), az utóbbi hetek, hónapok után biztos, h 3x meggondolja.. nagyon nehéz lesz visszaszerezni a bizalmat..

#471899 hAliG Előzmény: #471814

Na most már virítania kellene a cégnek valamit, mert ez így nagyon nem lesz jó..

#471795 Sumerologo Előzmény: #471792

A PANNERGY kimaradt. Vettem és elraktam a spájzba. Lehet, hogy beelőzi az E-STAR-t.

Na nem árfolyamban, hanem megtérülésben......Ugyanis az idő meg csak halad előre.

#471792 Sumerologo Előzmény: #471789

December eleje óta kb. 20 %-kal csökkentettem a pakkomat. Többel kellett volna.....

Futottam a felszabadult pénzzel 2 kör OTP-t, 2 kör APPENINN-t, 1 kör MOL-t, ma kezdtem a körömet a FOTEX-szal. Vettem GSPARK-ot hosszabb távra.

Holnap azt hiszem rámozdulok az ESTMÉDIÁ.ra is.

A HYBRIDBOX-ról sajnos lemaradtam.

Az FHB-n meg erősen gondolkodom.

.

További E-STAR apasztáson is meditálok. Ez van.

Csak komoly papírokkal szabad mostanság foglalkozni.:)

#471789 gorogyeckij Előzmény: #471763

Ha ez a "fostalicska" holnap 4800 alá megy, akkor eladom az egyik pakkomat, inkább fialtatom MTEL-ben vagy FHB-ban, még azok is jobban mennek.

Csak azért nem OTP-t, mert azzal tele vagyok, mint a bolhás kutya.

#471788 rbbj11

ez minden alulteljesítő, csökkenő trendben lévő eszközre igaz, mindegyik tőkepiacon