van egy szép pakkom sávosan vettem 260körül megdupláztam.. éves szinten gondoltam egy kellemes 50%os hozamra..
vettem volna még de valami van a cég körül.. átrakta székhelyét is.. srv-k... VG készülhet valamire..
van egy szép pakkom sávosan vettem 260körül megdupláztam.. éves szinten gondoltam egy kellemes 50%os hozamra..
vettem volna még de valami van a cég körül.. átrakta székhelyét is.. srv-k... VG készülhet valamire..
Én is vettem 265 ön egy kisebb pakkot. Az általad említett szintet azt hiszem háromszor játszottam meg, szinte tuti volt a 400 alatti vétel, és a 415-420 körüli eladás. Én kivárok, lesz 350.
Az oti pakkomból hamar kiszálltam, ebből nem fogok....
Gyanúsan húzzák a közepes papírokat és a kicsik egy részével is játszanak. Régen ez egy méretes zakó előszele volt. Kíváncsi leszek, ezúttal is bejön-e...
emlékszünk még erre a cikkre?
szerintem az equilor-os is hasonló... remélem a fotex is megjárja innen a duplát...
gondolom itt 300-315 között holnap majd eltötymörög, talán péntekre, jövő hétre eléri a 360-at.
Na ma berugok ! El se hiszem amit látok 315!!!!!!!??????Nem CSusza vette véletlenül ?
nem én voltam...
általában esni szokott a vételeim után egy papír... erre vmi furcsa mód, ma egyikben sem volt példa.
2 kör hybrid, összesen 8 ft 3000 darabbal, és jónak tűnő fotex beszálló... mi kell még??? :)
uhh, ez szép. PSZÁF? :)
mondjuk mehet egy nagyot is, hisz legalább 1 éve csordogál lefelé... nincs kizárva amit írnak, hogy idén legalább dupláz...
mindegy 360-on vagyok, meglátjuk, lehet fél óra múlva felteszem 400-ra.... :)
300
ez ma egy jó nap volt; sikerült csupa jó döntést hozni..
rég volt ilyen...
nem tudom, de szerintem 400 óta volt lefelé kb. 260ig...
csak az elmúlt napok cikkei miatt nyitottam meg az ajánlati könyvet, és döntöttem e "hatalmas" vétel mellett... 360-ig csak elmegy a következő napokban, hetekben, ha már ennyire reklámozzák, meg jönnek a duplázós vízióikkal az elemzők...
azt írja a bét:
Közkézhányad 35,19%
Utolsó frissítés dátuma: 2011. nov. 28
mennyi srv volt elmúlt időszakban?
ez?
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/24/most_erdemes_beszallni_a_fotexbe/
300-at a héten csak átviszi, nem? (netán még ma:) )
Van valami mutyi, ma volt a cikk indexen :)
Remélem látja a jövőt!!! Minimum az OTP szinten kellene lenni.
vettem 286-ért csekély 450db-ot. szerintetek egon 360-as szintje elérhető?
http://peti.lb.kbcequitas.hu/l/a0Jp5yAKS1iNooiNwJ0INDylI7uaqpQ7/211206/index.htm
ezek meg hova veszik magukat? Itt is tudnak valami okosságot a tulajok?