Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#471719 BudFox Előzmény: #471706

nyugalom..már jön is az esés...

amint kijózanodnak a longosok..lesz itt eszeveszett longból menekülés...mert ugye jó nagy forgalommal lett véve a rally..ugyanigy fog visszafelé menni is.

#471718 Euroman Előzmény: #471689

ugyan miért kellene csökkenteni????? legyenek csak impozánsak a betétkamatok! hitelt csak TERMELŐ beruházásra, fogyasztásra semmit....inkább normális béreket, mint hitellel terhelt alamizsnát...

#471717 Frontin Előzmény: #471701

Nézem a grafikonokat, és úgy tűnik, mintha még egy uccsó emelkedés hiányozna mindegyik nagyobb papírnál, amit talán már el is kezdett csinálni Otp-Teló, Mol-Ricsi meg éppen készülődik. Bux és hati is mintha elkezdte volna. Nem vagyok benne biztos, de elég nagy az esélye szvsz. Shortok zárására nem visz rá a lélek, talán csak ha biztosabb bizonyítékát látnám. Milyen jó lenne ha nem lenne igazam. Bár mostanában a nekem fájó mozgásokat sajnos elég jól eltaláltam, a baj csak ott volt, hogy mindig kerestem v.mi kifogást, hogy ezeket a jeleket felülírhassam/figyelmen kívül hagyhassam. Nagy hiba volt.

#471701 BudFox Előzmény: #471689

forint gyengül továbbra is..USA -nak is esnie kéne...szerintem lehet most a shortot tovább vinni...holnapig szerintem jó eséllyel.

#471700 BudFox Előzmény: #471689

forint gyengül továbbra is..USA -nak is esnie kéne...szerintem lehet most a shortot tovább vinni...holnapig szerintem jó eséllyel.

Sziasztok! igen csak va…

#471686 sztiv1

Sziasztok!

igen csak van egy bökkenő,Nem mind egy hogy most jelenleg(ami lehet több is,sőt biztos hogy lesz magasabb is ) a PIACRÓL (államkötvény 10%)finanszírozza az eddigi hitelek visszafizetését vagy IMF hitel- eddig azt hiszem 2,7- 4,2% max volt,hasonló CDS-el(Gyurcsány hitel)MAJD HA EZT IS (piaci hitel-vagy IMF)VISSZA KELL FIZETNI NEM MIND EGY HOGY HÁNY % KAMAT VAN RAJTA,de ezt is tőlünk emberektől hajtja be a majdani kormány

Igaz én nem értek hozzá, csak a logika mondatja velem,bocs hogy beleszóltam csak benéztem hozzátok -további sok sikert nektek

#471685 Ricsi Előzmény: #471659

1). Velem nem beszéltél erről

2). Nincs igazad. Amit megítélnek keretet, azt már minden hozzájárulás nélkül fel lehet venni. Ezért van a mostani huzavona.

3). Lehet, hogy mi olyat szeretnénk, amit te mondasz, de erre azt mondták arrafelé, hálót, még védőhálót sem árulnak, csak hitelt. Ha kell kell, ha nem kell, nem kell.

#471682 Frontin Előzmény: #471669

Ehhez még hír se nagyon kell, akár már holnap megröptethetik odáig ha úgy tartja kedvük, ez egyértelmű...

#471676 BudFox Előzmény: #471648

Igen...én is megnéztem a Hír tv -n az Eu Parlamenti vitát, leadták ismétlésben Vasárnap...jól kiosztotta azokat akik kritizálták a magyar kormányt, és utána az újságírókat is...

szerintem korrekt volt a sajtótájékoztató is...és ott világosan elmondta Orbán, hogy nem pénzt akarnak..nemtudom..szerintem sok befektetőnek ez nem is esett le...hanem ha nyáron több ország is a tönk szélére jut és 500 milliárd dollárt kéne az IMF -nek kihelyeznie, és mi nem tudnánk eladni az állampapírokat, abban az esetben kéne csak az IMF hitel, addig csak egy igérvény kell, hogyha pénz kell azonnal legyen.....túlértékelik a befektetők ezt a megállapodást..de nagyon...ebből hatalmas visszaesés lesz a tőzsdén.

Illetve a törvények amit meg kell változtatnunk olyan bagatellek, hogy szinte említésre sem méltóak..szóval túl lett értékelve ez a cirkusz 500 % osan

#471674 Waszeitung Előzmény: #471669

Pletykára megyünk 2500 pont óta,mert vityával sikerül felvetetni a hitelt (mert megmondták hogy csak azt adnak),hirre vajon mi lesz itt? :D Amúgy a pajtársak vszeg most vásárolnak be mert vitya elárulta milyen szép verset írt Barrosonak..

Amúgy kész csoda hogy nem emeltek kamatot ma!

#471669 Ibiza Előzmény: #471661

reménykedtek..még ha beledöglötök is.. :)

egy pzitív hír és elreppenünk 1212vel 20k-ig..

#471667 Frontin Előzmény: #471661

Szerintem is belefognak kényszeríteni minket abba, hogy éljünk a "lehetőséggel"...

#471661 Waszeitung Előzmény: #471650

Olyan mint a kismalac és a farkas c. mesében! :D

Nem akarok bemenni,csak hadd dugjam be a lábam,majd hadd menjek be,majd jól ráhúzzák a vizes lepedőt!

Jelen esetben:vitya elzavarta éjemefet,majd szaladt hozzá hogy mégis kellene,de nem hitel hanem csak keret,majd mondták hogy csak hitel van,arra vitya rábólint,aztán majd úgyis lesz olyan szitu amiben le lehet belőle hívni,először egy kcisit,majd nagyot majd az egészet...egy üveg pezsgőm van rá hogy ez lesz a menetrend...közben csinált 4db 180ˇ os fordulatot.

#471659 Ibiza Előzmény: #471650

ezt már kb 2x beírtam tán neked..akkor utoljára..

nincs számla nincs rajta virtuális pénz..(de a kedvedért csinálhatnak is ilyet csak akkor a jóváhagyásuk kell a hozzáféréshez) igérvény van.. mintha a kezesed lennék..előnye..u.azt a pénz be lehet igérni 3másik kismókusnak is..a faterod a nagy ember te a kismókus vagy.. ha nagy embernek még is kell a pénz..mert neaggy' isten a kismókusok mindegyikének kell a pénz..ő könnyen és olcsóbban kap..

sztem múltkor is azt a példát mondtam neked.. bankban sem annyi pénz van amennyi a betét..

#471650 Ricsi Előzmény: #471646

Néha meglepsz...

Én nem kérek tőled hitelt, csak keretet. Nyiss egy bankszámlát, tegyél rá 10 millát, és adj beleegyezést, hogy akkor vegyem fel, amikor akarom.

Mi a különbség eközött, meg aközött, hogy adj 10 millát kölcsön. Néha nem értem, értelmes emberek hol látják a különbséget.

#471648 Ibiza Előzmény: #471639

ma f6..ha jól rémlik.. holnapi nap érdekes..mára kell kidolgozni a stratégiát.. elszállhatunk vagy esünk.. én kicsi negatív hírt várok..némi pozitív szivárványfestéssel a jövőbe mutatólan.