Regisztráció Elfelejtett jelszó

Felhasználók hírei

Re: 2012.01.23.

#471618 kosami Előzmény: #471600

Ha csak azért jöttél ide hogy másokat ledegradálj illetve gyerekes módon kukacoskodj, kár volt.Soha nem értettem hogy a hozzád hasonlók miért nem tudják megállni hogy ne kötözködjenek a más nézeteket vallókkal. Van másik topik ahol kiélheted tanári hajlamaid. Vagy maradj itt és tarts be a téma indító szabályait Ez esetben vegyél példát Banyaiz-AT párosról akik mint a tűz és a víz állnak egymással szemben vitáikban ,de soha nem süllyednek arra a szintre mint amit te képviselsz.

Üdv: Kosami

#471600 Daneka Előzmény: #471596

Sajnálom..azért jobbulást!!!

Már mondjuk látszott a homály,amikor a nevemmel kezdtél játszani..de akkor még csak a gyermeklelkedre gondoltam..nem hittem,hogy ilyen súlyos...

diliház..pff...

Na minden jót..

:)))

#471596 gentlemanus Előzmény: #471581

Hahaha.

Szép volt DaniKA.

No comment a részemről.

" Hány ujjat látok? " - idézet a " Patch Adams " című filmből.

Na kb így tekintek én is erre a szösszenetre, ahogy Patch.

Legyen jó napod.

:)

#471585 nemtoom Előzmény: #471581

Én köszönöm, és gratulálok.

Ezzel már kezdheted a kisdoktori diplomamunkádat. Biztos vagyok benne, hogy a további adatgyűjtést meghagyhatod másra, csak ne felejtsd el a hivatkozást minden esetben hozzáírni.

Személyi jövedelemadóból több folyt be a tervezettnél 2011-ben

#471582 prospero

"Több adónemből jelentősen kevesebb folyt be az előirányzottnál, azonban a személyi jövedelemadó nem tartozik ezek közé. Igaz, az átalakítás nyomán az egy évvel korábbinál így is 385 milliárd forinttal kevesebb volt a bevétel."

http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/koltsegvetesi-kaosz-az-utolso-hetekben-sem-tudott-josolni-az-ngm-367270

Szeretném jelezni, hogy SZJA esetében csak előlegről beszélhetünk, azaz a tényleges adócsökkentés hatása majd csak a májusi SZJA bevallások beérkezése után fog kiderülni. Szerintem az SZJA meglepetés lesz és a korábban jósolt 500 milliárdos kiesés helyett, még a cikkben szerepeltetettnél is kisebb lesz a tényleges hatás, köszönhetően hogy az alacsonyabb kulcs miatt már nem éri meg a jövedelem eltitkolás és annak, hogy 2011-ben érdemes kivenni az osztalékot. Remélem igazam lesz.

#471581 Daneka Előzmény: #471542

Már majdnem azt hittem,hogy személyeskedsz...de aztán rájöttem,hogy ezt az angol böffenetet nem nekem írtad...hiszen köztünk nincs vita..

Szeretem olvasni az írásaidat..de tényleg..és a távol álljon tőlem,hogy vitába szálljak veled!!

..és kérlek na hagyd abba...szükség van rád..láthatod,hogy hogy vannak követőid..például ennek a gentlemanus nevezetű turulharcosnak is néha meg kell magyarázni a dolgokat..és én a hitetlen is sokat fejlődök..Tudom már,hogy a hazugság,a csalás csak akkor csúnya dolog,ha azt valamelyik hamvazs oldalbéli követi el..tudom azt,hogy az operás tüntetés egy szélsőséges hordák toporzékolása volt..míg a 2006-os egy békés demonstráció...tudom,hogy meg kell védeni a kormányt..nehogy gyarmat legyünk..miközben szabadságharcos viktor azt a törvényt is megváltoztatja,amit még meg sem hozott..azért a hitelért,amire nincs is szükségünk..Tudom már azt,hogy az alkotmánybíróság csak addig szent,amíg a szociknak nem tetszik az ítélet..Megértettem,hogy a sztájkolni csak akkor lehet,ha épp annak a semmirekelő komcsiknak a dolgát nehezíti..megtudtam..hogy jó dolog az,ha nem engedjük állami ünnepeken demonstrálni az ellenzéket..hiszen annyian vagyunk mi jobb magyarok,hogy csak az összes téren férünk el egyszerre..még folytathatnám..rengeteg minden van..és nagyon hálás vagyok érte,hogy megnyitottál egy új dimenziót a számomra..

Köszönöm..vagy írjam angolul?????????

:)))))))))))

#471577 prospero Előzmény: #471542

Szüleimmel beszélek hétvégén - életkoruk közelebb a 70-hez mint a 60-hoz - és mondták, hogy sajnos Orbán tehet mindenről államadósság, megszorítás, emberek félrevezetése stb, stb. Kérdezem miért? Válasz: a helyi újság megírta, hogy IMF/EU hitelkeretből 4 ezer milliárd forintot a Gyurcsány-Bajnai kormány, 15 ezer milliárdot már az Orbán kormány vett fel és költött el. Kérdezem hogyan? Erre beolvassák a negyedéves adatokat 2009-től, amit az újság írt. Mondom: De az összes államadósság 20 ezer milliárd körül van, az IMF/EU hitelkeret 20 milliárd eur ami 300-as árfolyamon átszámolva is csak 6000 milliárd forint, akkor hogy lehet ez? Hát az újság ezt írta. Nekik nincs internetük. Nem tudnak utánanézni a tényleges adatoknak.

Kénytelen voltam nekik összeírni az MNB negyedéves jelentéseiből a lehívott összegeket, s akkor végre elhitték, hogy az újság nem írt igazat. De természetesen az alapérzelem maradt.

#471576 banyaiz Előzmény: #471102

Ritka nagy marhaságokat vagy képes leírni , és szinte semmiben nem értünk egyet. De a háború az háború , nem kell néhány vesztes csata után feladni. Mi lesz így a saller kokikkal ha nem írsz, még a végén elharapózik az ortodox szemlélet. :)

#471548 gentlemanus Előzmény: #471538

Jól van Danika!

Nagyfiú vagyok már, hidd el, nélküled is el tudom dönteni AT kolléga írásainak valóságtartalmát.

Az, hogy te nem látod meg az írásaiban a konkrétan leírt lényeget, azért nem Ő a hibás, hanem te.

Nyilván azért vagy DaniKA, mert még nem nőttél fel eléggé ahhoz, hogy komoly fajsúlyú írásokat fel tudjál fejben dolgozni. Nem bántalak ezért, majd eljön az az idő is, amikor már érteni fogod.

#471542 Előzmény: #471538

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with experience.

Ez pont jó példa volt arra, hogy miért felesleges ezt tovább csinálni :)

#471541 Előzmény: #471526

Hazaáruló.

Aki úgy hazudik, ahogy a megbízói érdeke kívánja. Imhol annak a volt főnöknek véleménye, akit leváltottak és akinek az elqrását kellett helyrerakni, amiben egyébként aktív részesek voltak a megbízóik:

http://www.facebook.com/notes/gyurcsány-ferenc/válasz-németh-péternek-a-népszava-főszerkesztőjének/329472033751932

Innentől ez a senkiházi kreatív könyvelő mit akar még megmagyarázni és a későbbiekre fogni? Mellesleg:

"Orbán is elismerte ezt, amikor 2010 tavaszán többször is világbajnoknak nevezte Magyarországot a kiadáscsökkentésben."

Magyarán, hihetetlen mértékű volt előtte a pazarlás, ha ennek ellenére ekkora volt a probélma. Expressis verbis.

Szörnyű!

"A rés betömésére döntött a kormány a nyugdíjcélú megtakarítások "erőszakos államosítása" és a kiegészítő adók, mint a visszamenőleges, bankokra és multinacionális cégekre kivetett terhek mellett."

Amitől egy ilyen kiszolgáló csak felháborodni tud. Hiszen amig ő ott volt, addig ezeket a rablóhordákat maximálisan ki tudták használni, most meg mekkora szerencsétlen életük van, hogy csak piaci átlagot messze meghaladóan profitábilisak?

"melynek eredményeként Magyarország recesszió elé néz 2012-ben."

Egész Európa recesszióban van, már Szlovákia is recessziót vár, de nálunk csak Orbán tehet erről, mert ő, a megváltó messiás kétbalkeze természetesen ezt is megoldaná.

Akit pedig még mindig nem győzött meg a trógersége:

"Mindezek miatt a pénzügyi piacok vakarják a fejüket, és miközben a hiánycélok formálisan teljesültek, a strukturális deficit 2011-ben 6%-ra, az államadósság 82,4%-ra nőtt. 2011 végén így nem maradt más választás, mint visszamenni Brüsszelhez és Washingtonhoz."

Mert ehhez mindössze azt felejti el megemlíteni, hogy NEM a struktúrális deficit volt 6%, és az is többek között olyan tételek miatt lett ennyi, mint a véletlenül decemberben (amikor már semmit sem lehetett tenni) Brüsszel által előírt - és általa rendbe nem tett - 289(!) milliárd visszafizetése rontott le. Magyarán, struktúrális hiányról szó sem lehet:

http://www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/289_milliard_forintba_kerult_az_europai_birosag_tavalyi_dontese_az_allamnak.161838.html

De ilyen a kreatív, hazug könyvelő és könyvelés. Az ilyen alakokat kell mindenhonnan láncos buzogánnyal elkergetni, mert csak a pusztulás jár a nyomában, már persze, jó esetben. Hazudik mint a vízfolyás:

"Gazdasági bukása mellett Oszkó szerint a kormánypárt mára szavazóinak felét is elvesztette, a szavazók több mint 80%-a pedig elégedetlen a kormánnyal."

MERT az emberek 80% elégedetlen a világ menetével, majd ezek után csattanós pofont adnak az ilyen senkiháziaknak a békemenetükkel, olyannal, ami nekik még a legvadabb vágyálmaikban sem szerepel. Ilyen menet utoljára 1957 május 1.-én volt Magyarországon. Mármint, méretre.

És hát, képtelen felfogni, hogy lehet, hogy 80% elégedetlen azzal, amerre a világ tart, de sikítva menekülne az ilyen trógerek elől, ami szemmel látható, hiszen a Fidesz támogatottsága még mindig messze meghaladja az ellenzéki pártokét, amugy összesen. Vagyis pont az ellenkezője a valóság annak, amit ezúttal is összehazudik.

Még Gyurcsány is képes felfogni, hogy mindaz, amit itt leírt, az közönséges szemenszedett hazugság. Innentől mit kell ezen magyarázni, vagy cáfolni? Teljességgel felesleges.

#471538 Daneka Előzmény: #471340

jaja..nem kéne befejeznie..elég csak elolvasni a smitt féle részeket..csak úgy süt belőle a világosság:))

mellesleg ha ennyire hiányzik ez az értelmes ember,akkor szaladj át a portfolióra..szerintem őt osztják ott FIL2 néven..habár még a fő aduját..a HAMVAZSozást nem láttam tőle..de a stílusa tagadhatatlan..persze lehet,hogy csak plagizálják..az meg rendjén van:)))

#471522 prospero Előzmény: #471351

Minden topicban, vagy csak ebben? Sajnálnám!

Azért remélem lesz olyan beírás, amely eléri ingerküszöböd, és majd úgy érzed: most már tényleg válaszolni kell!

#471502 Sigorszky Előzmény: #471501

Volt itt egy másik topic AT - től, egy érdekes írás volt a nyitó, hova lett, nem tudjátok?

#471501 asdfg Előzmény: #471102

Csak olvasni szoktam a fórumot, de most szeretném megköszönni _AT_-nak hogy ebben a topicban külön megosztotta a gondolatait, érveit, látásmódját és stílusát:)

Kösz!

#471437 Bendeguz Előzmény: #471102

_AT_ testvér, nem teheted meg, hogy abbahagyod! Végre elindult egy olyan topic, amit ÖRÖM olvasni, nem csak a szenny meg a kurVaanyázás megy orrvérzésig, hanem TÉNYEK, ADATOK és ÉRVEK hangzanak el Magyarország mellett. Tarts ki, sokaknak szerzel örömet!