Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 2012.01.23.

Daneka Előzmény: #471542

Már majdnem azt hittem,hogy személyeskedsz...de aztán rájöttem,hogy ezt az angol böffenetet nem nekem írtad...hiszen köztünk nincs vita..

Szeretem olvasni az írásaidat..de tényleg..és a távol álljon tőlem,hogy vitába szálljak veled!!

..és kérlek na hagyd abba...szükség van rád..láthatod,hogy hogy vannak követőid..például ennek a gentlemanus nevezetű turulharcosnak is néha meg kell magyarázni a dolgokat..és én a hitetlen is sokat fejlődök..Tudom már,hogy a hazugság,a csalás csak akkor csúnya dolog,ha azt valamelyik hamvazs oldalbéli követi el..tudom azt,hogy az operás tüntetés egy szélsőséges hordák toporzékolása volt..míg a 2006-os egy békés demonstráció...tudom,hogy meg kell védeni a kormányt..nehogy gyarmat legyünk..miközben szabadságharcos viktor azt a törvényt is megváltoztatja,amit még meg sem hozott..azért a hitelért,amire nincs is szükségünk..Tudom már azt,hogy az alkotmánybíróság csak addig szent,amíg a szociknak nem tetszik az ítélet..Megértettem,hogy a sztájkolni csak akkor lehet,ha épp annak a semmirekelő komcsiknak a dolgát nehezíti..megtudtam..hogy jó dolog az,ha nem engedjük állami ünnepeken demonstrálni az ellenzéket..hiszen annyian vagyunk mi jobb magyarok,hogy csak az összes téren férünk el egyszerre..még folytathatnám..rengeteg minden van..és nagyon hálás vagyok érte,hogy megnyitottál egy új dimenziót a számomra..

Köszönöm..vagy írjam angolul?????????

:)))))))))))