Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: Új "csúcs"

#471766 Sumerologo Előzmény: #471763

De csak azért lett ilyen magas a záró, mert (valószínű) vettek a végén 64 db saját rv-t.....:)

#471630 rbbj11

Dehogynem felrángatni, azért írtam, hogy aki ügyesen osztja, még közben emelkedni is képes az ár, ami történt tegnap is. Kis téttellel meg vmi kamu hírrel majd megfogják 4500-on, felfelé hajtatják a sok kicsivel, és közben mehetne óvatosan az insider kiszálló.

Magasra felrángatni nem lehet, mert folyamatos ellennyomást fejt ki, aki teríti.

De mindez csak elképzelés a részemről, nincs rá semmi közvetlen bizonyíték.

p.s: ha ügyesen csinálja az eladók, 4500-5000 közt mindent eladnak, utána jöhetne a fekete leves, pl. rv-kibocsátás.

Re: nincs cím

#471588 Muskatli Előzmény: #471571

nem kötözködöm, de nem értem...

tegnap felbeszélték 1 napra, ma meg le? + eddig még kontraindikátorok voltak.

#471478 rbbj11 Előzmény: #471458

ja értem, azon az időtávon egyetértek vele. Formerrel is egyetértek, 4500 környékén sztem vissza is veszem, amit eladtam

Re: Kassai Ákos

#471473 Janicroft Előzmény: #471436

Köszi mindkettőtöknek! Engem személy szerint elkeserít hogy a cég számomra egyik alap embere elmegy/elmenesztik, bár gondolom ennek is megvan a maga oka, csak mi nem fogjuk soha megtudni.

#471458 hAliG Előzmény: #471388

Nem a bezúzásokra gondolok, hanem az oldalazásra. Volt jó pár nap, hogy mehetett volna (lásd OTP), de pakolták az eladóit, illetve öntöttek amikor volt vagy 700-1000 db a vevői oldalon. De arra azért figyelt, hogy ne zúzza be.

#471449 Formerplayer Előzmény: #471402

Láthatóan beszorultunk a 4600-5000-es sávba...Én nem látok koncentrált eladást, inkább árleszorítási kísérletet, nagyjából sejtem is a célját.

Másik oldalon vételi próbálkozások vannak, de még nem túl acélosak. Nincs mese, itt kell egy 10-15 ezres koncentrált vétel és akkor léphetünk egy sávot felfelé. A 4500-öt viszont bombabiztosnak látom..

Kassairól nincs véleményem..illetve ami van, az nem publikus...Nem tartom rossz döntésnek, hogy elváltak útjaik, örülök, hogy békés úton történt a szakítás. Szerintem 2-3 héten belül minden világossá fog válni..

Addig is esésben gyűjtögetés, emelkedésben csak 5200 fölött....

#471436 egyetleneim Előzmény: #471402

Én a magam részéről persze itt vagyok, mindig olvasom a fórumot. Mivel jan 2-án megtettem a tételeimet részemről nem nagyon agyalok az életen és az árfolyamon. Főleg az utóbbin nem. A cég még ebben a "vérzivataros" évben is csinál 100 millió euró bevételt, legfeljebb az enyhe tél idegesít kicsit :).

Kassaival kapcsolatban túl sokat nem tudok mondani, mivel semmilyen háttérinfóm nincs. Egyszer volt szerencsém beszélni vele, akkor rám jó benyomást tett, így egy kicsit sajnálom, hogy elment. Hogy miért ment? Valószínűleg a Főnök nem volt megelégedve az eredményekkel. Valljuk be egy-két dolog valóban késedelmet szenvedett az elmúlt negyedévekben. Ha nekem tippelnem kellene én a finanszírozási problémákra tippelnék. Azt azonban ne mondja nekem senki, hogy a váltás hirtelen ötlet volt, Ákos október óta nem nyilatkozott.

Kassai Ákos

#471402 Janicroft

Former és egyetleneim véleményére kíváncsi lennék, ha itt vagytok kérlek osszátok meg mit gondoltok az eseményekről.

#471388 rbbj11 Előzmény: #471360

ezzel semennyire nem értek egyet. Ugyanis 2-5 milliós forgalmakkal, ami korábban volt, pláne napi 5-8%-os bezúzásokkal semmiféle tudatos osztás nincs. Sztem fogalmad sincs, mit értek insider kitárazás alatt, vagy nem tudom ezt a hsz-t értelmezni.

#471357 rbbj11 Előzmény: #471352

fél évvel ezelőtti állapot már történelem, de nekem a mai nap volt fontos:olyan tudatos osztásnak tűnt, de egy nap alatt ezt nem lehet megítélni, majd kiderül talán a köv. napokban