tintás szkenneres kombinációról nem igen hallottam.Megkérdezem
tintás szkenneres kombinációról nem igen hallottam.Megkérdezem
fekete fehért érdemes a lézer nyomtatóból, színes az legyen tinta patronos
ha tudna valami jót mondani engem is érdekelne egy. nekem mint mondtam jó a tintás is, csak működjön a scannner ha kifogy egy szín, és egye meg az utángyártott patront is..
"Max 40 k"
Nem a súlyára gondoltam... :))
fax nem fontos. fénymásolni meg gondolom tud ha szkennel is...
Szakdolgozatot tud irni forras megjelölés nelkül?
Komolyan érdekel valami versenyképes ajanlat...
okok nagybátyám nyomtató nagykereskedő, nekem egy frankó szkennelős, faxolós, fénymásolós, nyomtatós van :)
hát ennél konkrétabban max. a polcban a luk helyét tudnám.
- felbontás nyomtatásban 600 dpi környékén elég
- szkenner 1200*1200 vagy ennél nagyobb (már ha amit irtam van ilyen)
- ilyen usb közvetlen nyomtatás, meg wifi nyomtatás nem izgat
- toner lehetőleg 20 k alatt legyen bőven...
- de ez nem az én szakmám.
Itthonra kellene néha a gyerekeknek (megy anyunak adóbevallást) nyomtatni.
Lexmark kellene neked sztm, nekem nagyon bevált. Ha írsz konkrét igényt lehet tudok neked árajánlatot adni
én is:)nekem tintás is jó, csak ha kifogy működjön legalább a scanner:) epson kizárva...
Multifunkcios nyomtatót keresek.
Fekete feher, mindenképpen lezer legyen, mert a tinta eleg gyakran beszarad. És szkenneljen.
Max 40 k. Mit ajanlotok? (Jó lenne a ha a toner nem 100 lapra lenne elég és az új nem annyiba kerülne mint a komplett gép...)
Urak
fujitsu siemens amilo, feleségem gépe.
Kinyitja, és nem csinál semmit, csak a fekete képernyő látszik.
Ki, be kapcsolgatásokra, bekapcsolás után, amikor kedve van, elindul...
Mi lehet a baja?
Köszönöm.
az Én wlan problémám megoldódott, egy külsős wlan vevővel, köszi.
Nekem a 3 éves acerem volt sokszor 100 fokos is, én okos nem pucoltam ki.
Magától lekapcsolódott, de még ma is megy.
Bírják ezek a strapát na:)
Amúgy meg a corei7nél is 100 fok van megadva max hőmérsékletként, tehát 80al még semmi gond nincs.
Szerencsére annyira nem melegszik, a BIOS-ra írtam, h. megnézem mennyire friss verzió, de nem hinném gond lenne. Amit Te ajánlottál notit érdekes lehet, szeretnék 1-2 hónapon belül "tartalék" gépet. Tényleg nem könnyű a jót megtalálni.
80fokos a géped? :D Az kemény.. Nekem dell latitude 6420 a céges gépem és legfeljebb 35fok. 80fok nagyon gáz, 50 fok felett sztm baj van.
acer timelineX és nincs vészes melegedés. Akksi kialakítás miatt jól hül.
Hát igen, 4 mag emlegszik rendesen gondolom.
Én úgy vagyok vele, ha gond is van ott a 3 év gari.
Azt olvastam valahol maúgy hogy biost kell frissíteni és akkro nem melegszik annyira.
80 fok meg szeritnem még belefér, alapjáraton meg 50-60 fok ami nem rossz talán.
Amióta alaplapot cseréltek, nincs vele gáz leszámítva, hogy melegszik és figyelni kell, sok programot nem ajánlatos egy időben használni(a "kapzsiság" ára). Lehet én vagyok abban a hibás, hogy szeretném hosszabb távra és viszonylag probléma mentesen a gépet.( "Az üzletet pedig éltetni kell mindenhogyan".)