Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

Légyszi vegyél már némi …

#472709 zeeh_

Légyszi vegyél már némi telkót! :)

Szeretném, ha visszajönne értem a mocsok még az osztalék rally előtt!

Re: huf

#472487 matgab Előzmény: #471530

szerinted? Mi frásztól menne úgy a BUX , mint a meszes, ha nem BUX shortban ülnék...

De tényleg, amióta megnyitottam egyedül talán tegnap esett egy marginálisat, napi 2%-okkal emelkedik.

#470261 vincentlauria Előzmény: #470256

régóta bennülök a két ropiban én is, most tanultam nem olyan rég a "matgabfaktort"

fel a fejjel, lesz it még rally..:)

#470259 rbbj11 Előzmény: #470254

a frászt, csak zártam annak idején a shortom nyerőben, de aztán túl korán újranyitottam, feljebb, de nagyon nem annyival feljebb, mint kellett volna.

"topicban elkezdett tradek" blogban követheted, hol nyitottam, zártam.

A karmáról annyit, h. vonzás törvénye. Ha negatívra gondolsz állandóan, be is vonzod azt.

#470256 matgab Előzmény: #470250

mazochista vagy, ha olyan részvényeket veszel, minnt amilyet én is tartok magamnál...

Kicsit olyannak érzem magam, mint James Dean autója...

#470255 rbbj11 Előzmény: #470250

pedig ezek tuti nyerő papírok....matgab te is minek veszel ilyeneket? Miért nem otépét?

#470254 matgab Előzmény: #470239

miért nem azt mondtad, hogy te már longban ülsz??

Amúgy valahogy egyszer nagyon mákos leszek az életben, ha a szerencse -szerencsétlenség egyszer kiegyenlítődik az életben... Csak remélem nem majd 70 évesen...

Kiadtam a garázsomat.

következő hónapban megyek a bérleti díjért, nézem nincs az autó a srácnál... Mondom mi történt?

Hát -mondja- 2 héttel azután, hogy megvette az autót hátulról úgy belementek, hogy totálkáros lett az autó... Erre kölcsönadta a garázst a haverjának, hogy használja, amíg nem lesz autója...

Nem fogjátok kitalálni: 2 hét múlva azt is külföldön rommá törték...

Van valami rossz karmám úgy látszik...

#470239 rbbj11 Előzmény: #470232

mikor zárod már a buxot? Most már kénytelen leszek elekzdeni zárni a shortjaimat, ha eddig húzod...

#470232 matgab Előzmény: #469645

Gyönyörű volt ez a mai nap...

BUX shortomra emelkedett a határidő 2,72%-ot (most már 13%-ot mióta kb 1 hete megnyitottam)

miközben a FLAX-om esett 4,17%-ot,

a Freesoftom: 7,05%-ot, és

a (maradék) E-starom 0,85%-ot...