Regisztráció Elfelejtett jelszó

Népi gyógyászati módszerek - Gyógyulj Magyar!

Re: nincs cím

#474114 Előzmény: #474076

SZVSZ minden "korszerű" gyógyszertermék HORDOZÓJA növeli a vesekőre hajlamosak vesekőképződési esélyét, főleg, ha mennyiségre sok gyógyszeripari terméket szed be valaki. Ugyanakkor viszont a természetes C vitaminok nem csak C vitamint tartalmaznak, hanem más hatóanyagokat is.

Vagyis szerintem nem a C vitaminnal van a baj egyik esetben sem, hanem azzal, hogy azt gyakorlatilag nem tudod "tisztán" C vitaminként bevinni, és azon anyagok, amelyeket a C vitaminnal együtt beviszel, azok viszont ebben a dózisban (20-25 adag naponta 1000mg-os tabletta esetén!) már károkat is okozhatnak, vagy éppen kicsapódhatnak, ha a vesék nem tudják azokat kiválasztani. Ezt persze lehet ellensúlyozni a fokozott folyadékbevétellel, de akkor meg széthullik az egész szervezet ásványháztartása, és ez már nagyobb bajokat is okozhat akár rövid távon is.

#474096 Csilla76 Előzmény: #474090

a kor előrehaladtával állítólag nő a C vitaminszükséglet. szerezz be természetes vitamint, választék van bőven. és akkor azt eheted nagy dózisban is.

ti szedtek d-vitamint télen? mennyit?

#474090 ikszf Előzmény: #474088

1000 mg+ de gondolom az sem mindegy, hogy milyen formában viszi be az illető, és hogy szintetikus, vagy sem.

#474088 Sumér harcos Előzmény: #474076

már csak azért mert a lenti két példa is mutatja,hogy 20-25000mg-ot napi bevitelre minden további nélkül elvisel a szervezet .....minden volt,van- csak vesekő nem nekik,sőt ....

#474087 Sumér harcos Előzmény: #474076

erre mindig azt irják a végén,hogy klinikailag nem bizonyitott,már a nagy dózisú c vitamin-vesekő esete...

egyébként mi számit nagy dozisnak?

#474076 ikszf Előzmény: #473862

Én úgy tudom, hogy a c vitamin tartósan nagy dózisban vesekövet okozhat, ha nem szedsz mellé például emelt dózisú magnéziumot. De ahhoz meg B vitamint kell. És így tovább... ördögi kör.

Szintetikus vitaminok soha nem szívódnak fel teljes mértékben. Persze ha rákos valaki, akkor mindent meg kell próbálni, nincs veszíteni való.

#473862 Sumér harcos Előzmény: #473859

"Amikor Szentgyörgyi Albert a C-vitamin felfedezője 74 éves korában rákos beteg lett, akkor az addig naponta szedett 8000 mg C-vitamin helyett 20.000 mg C-vitamint kezdett el szedni, mert ezt tanácsolta neki Dr. Linus Pauling is, aki 1952-ben Nobel díjat kapott, azért mert megállapította már akkor, hogy egy embernek a napi C-vitamin szükséglete 16.000 és 20.000 mg! Jómagam is legalább ennyit szedek naponta, s a válaszaimban elolvashatja, hogy hogyan. Szentgyörgyi doktor a magas C-vitamin dózis szedésével három hónap alatt, minden egyéb kezelés nélkül kigyógyult a rákból!!! A Vitamin Station csipkebogyó kivonatot tartalmazó, nyújtott felszívódású C-1000-se és a magas bioflavonoid tartalmú BioFlavone-C terméke kiváló kiegészítője lehet a zöldárpapor - aktív árpaporos kúrának."

http://www.vitaminstation.hu/hu/node/504

Akkor,hogy is van ez tisztelt előző cikk?

mert Szentgyörgyi vhogy nem hót bele a napi 20.000mg azaz 20g napi c vitamin dózisba 1967-ben daganatos betegként,sőt 1986-ban hunyt el 93évesen.

http://www.termeszetvil…

#473859 Sumér harcos

http://www.termeszetvilaga.hu/tv9709/se.html

"a gyógyszerként szedett C-vitamin készítmény a szervezetben elôforduló vas(III)-ionokat vas(II)-ionokká redukálja. Ez utóbbiak viszont - adott feltételek között - alkalmasak arra, hogy káros szabad gyökök "miriádjait" hozzák létre, vagyis az általában antioxidáns és a szabad gyökök képzôdését gátló magatartás az ellenkezô végletbe csap át: a szabad vas(II)-ionok és a redukáló C-vitamin együtt nem antioxidáns, hanem prooxidáns szerepet töltenek be és így az emberi szervezet számára komoly veszélyt is jelenthetnek."

Faxság,de nagyon nagy....hatalmas faxság,ilyet leirni...hogy a c vitamin káros is tud lenni,ehhez pofa kell..

Re: Családi ház - 1 millió forintból

#472775 gentlemanus Előzmény: #472471

Igen elég érdekes ez a rakétakályha fűtési módszer.

Mondjuk a kommentek között olvastam egy építész véleményét is, hogy Magyarországon földház jellegű épületre nem lehet építési engedélyt kiadni + 1 métert meghaladó tereprendezés is engedélyköteles már. Na ezt sem tudtam... Hát Walesben nem ennyire szigorúak.

Érdekes ez az itteni szigorúság.....mégis csomó kéglit fel bírtak húzni tiltott területeken szerte az országban.

#471826 gentlemanus Előzmény: #471497

Hát igen Gábor, de akkor nem volt felparkettázva a földkunyhó belseje, nem interneteztél benne, nem volt rászerelve napelem, szóval azért kényelmi szempontból itt megvan oldva tutira minden. Kicsit modernebb a fűtés is, mint 1000 éve? :))

Atti, miért írta volna a srác, akkor ha nem jött volna ki annyiból?

Szerintem nem átverésként írta le.

#471819 ikszf Előzmény: #471497

1000 éve nem volt tele műtrágyával a patak, és meg merted inni.

Szerintem ez az 1 milliós költségvetés tarthatatlan mai normális életkörülményekhez.

#471494 ikszf Előzmény: #471374

hali!

Napelemre gondoltam én is, de az hogy jön ki 1 milliós költségvetésből?

Csak a napkollektor többe kerül.

És az is túl szépen hangzik, hogy a közeli patakból csórod a vizet. Abból hogy lesz ivóvíz?

#471374 gentlemanus Előzmény: #471371

Szia Atti! Ha jól értelmeztem, napelemek is fel vannak szerelve az elektromosság biztosításához. Dehogy abból pontosan, hogy lesz áram, az nincs részletezve.

#471371 ikszf Előzmény: #471359

A napfénytető alatt pontosan mit ért? Hogy lesz abból áram?