No alakul ez a korrekció,eddig kellően heves...kamat is 600 közeli,szval van még lefelé! :D
Oti is összehozott egy óra alatt 4 milliárd forgalmat..
No alakul ez a korrekció,eddig kellően heves...kamat is 600 közeli,szval van még lefelé! :D
Oti is összehozott egy óra alatt 4 milliárd forgalmat..
Mondtam hogy ma esünk annak örömére, hogy tegnap zárnom kellett párat. Mondjuk ma már nézegettem hol kéne visszapakolni egy részét, de amíg bux kis tf-n nem csinál legalább egy csökkenő tető-alj kombót, addig nem erőltetem a dolgot.
hát igen...már bemondta a rádió hogy Orbán beszédére forinterősödésre számít a piac :DD
325 -ről 298 ig erősödött már igy is..hova erősödjön még ?
ez olyan mint a 20 dolláros olajár jóslat.
100 pont esés megvolt..többre kár várni! :D
na ebből holnap ismét doji,sztem utolsó 20000hati
298-295euro
amcsi is tetőt épít sztem ma,naposan és talán hetesen is
292 -nél dupla alj brutálba,tudom bux topik,de ez is lényeges lehet:)
atya ég mi volt ma,eur 300alatt ,itt lesz a fordulat,ma nem voltam gépnél, 298-296 ig betehetik még....és a armagedon sztem pusztító lesz
Hát ez az. Sajnos ma pár kontit zárnom kellett, nagyon dühít a dolog. Erre föl holnap biztos esni fogunk, de lesz@rom, holnap be se kapcsolom a gépet, azt csinálnak amit akarnak, majd este ránézek.
Nyitottam még shortot 19630 on, hátha megállunk már egy kicsit
az a baj hogy fölfelé bármikor tudunk "ugrani" 300 pontokat...lefele akkor sem ha rossz hírek jönnek..
az a baj hogy fölfelé bármikor tudunk "ugrani" 300 pontokat...lefele akkor sem ha rossz hírek jönnek..
Ez most már bizar kategória... nem kell számolgatni az eliotokat, nincsenek szintek, 21.század van. Szabad a rablás amíg még áll a rendszer. Ágyő uraim, veszek aranyat aztán megyek palántának valót vetni, sok szerencsét a pilótajátékhoz.
Ha így folytatjuk tolhatunk még holnapra egy réssel nyitást felfelé...
Hati ma is ment 300 pontot a semmire.
Közben Molly is magához tért szval ma sem maradhat el a felkötés..
Mindent elhisznek neki, az elemzők meg folyamatosan hazudtak,szemetek
Nálunk úgy tűnik már csak az Otp-t és a hatit erőltetik fölfelé, persze ez zárásig(ban) 2 perc alatt megváltozhat egy felkötéssel. Nem tudom mikor fogynak el végre a nagyobb lezárandó shortpakkok az Otp-ben.
Dow is nyaldossa a tavalyi,12800 as csúcsot..és változatlanul gatya minden.
És arra repül a bux hogy viktor kerály már tud fűt-fát ígérni.