Az már a múlt. Ha a befektetők elhiszik, hogy pozitív változások következnek, akkor emelkedés jöhet. Ha netán Kassai miatt "bojkottálták" eddig a céget, akkor akár nagyobb is. Remélem SCS rendet tesz, mert elég nagy a kupleráj...
Az már a múlt. Ha a befektetők elhiszik, hogy pozitív változások következnek, akkor emelkedés jöhet. Ha netán Kassai miatt "bojkottálták" eddig a céget, akkor akár nagyobb is. Remélem SCS rendet tesz, mert elég nagy a kupleráj...
Az OTP-t azt már elfogadnám kerozinnak, de ez még kevés.(Nekem)
Igen , én sem károgni akarok, de a nagyobb " játékosok" nem tegnap előtt tudták meg a hírt. Attól még a csuda tudja, de tényleg nem árthat óvatosság. Nem hinném hogy esne,de hogy ettől miért indulna meg rögtön, azt nem látom. Persze, hogy én mit látok, az egy dolog, ami meg lesz, az egy másik dolog.
Ennek a hírnek kellet előbb jönnie,hogy az OTP hír kerozin legyen.
"most ismerték el nagy nyilvánosság előtt, hogy nagyon elrontottak valamit"
Ez azért hozza azt a kérdést, hogy amíg Kassai "elrontotta" a dolgokat, addig Soós hol volt?
Igen történt valami, de ne kapkodd el a dolgot. (Én sem fogom.)
Lantos/Pataky nagyobb hír volt, mégsem történt semmi pedig az magasabban volt. Nem szegném a kedveteket a világért sem, de ez a holnapi emelkedéshez nem igazán komoly üzemanyag.
Történt végre :)
Utaltam is manit a számlára, bővíteni fogok.
Drusza remelem plusszba lendulunk holnap. Bar Primohoz csatlakozva, erre a hirre nem szamitottam. Ezek szerint Kassai dobalta volna a pakkokat? Nem tudom, hova tenni ezt a hirt, bar ha ez kell az emelkedeshez hat legyen...
Ja es meg 1 fontos dolog: VEGRE JOTT EGY HIR.
USA-ban egy CEO váltás komoly árfolyam elmozdulást szokott okozni. Itt azért illene pluszba lendülni, mégis csak az év üzletembere.
Reményt keltő a váltásba vetett bizalom. . Viszont magyarra lefordítva most ismerték el nagy nyilvánosság előtt, hogy nagyon elrontottak valamit. Szerintetek melyik olvasatot árazza a piac rövidtávon ?
ez várható volt a likvidálása után, mint ahogyan már itt korábban pedzegettük.. szerintem is kifejezetten pozitív hír, különösen, hogy Soós Csaba visszatér az operatív irányításba.
ezek szerint volt IT ülés tegnap, a közelben járt a héten Pataki is, úgyhogy szerintem tuti ott volt ő is az ülésen. remélem emellett még sok egyéb gyümölcsöző döntés is született!
de legyen a következő hír végre az OTP hitel aláírása!
Remélem ezzel együtt pénteken kidobálta az eladónk a maradék részvényeit...
Kidobtam blogba, hogy meglegyen az utókornak.
Nagyon durva palotaforradalomnak tűnik számomra. Soós Csaba kétségtelenül is nagyobb kaliberű üzletember, a jelek szerint Kassai Ákossal NAGYON nem voltak megelégedve. Az árfolyamnak irány észak?
Nem éppen erre a hírre vártam,de ha ettől emelkedünk....
Az E-Star Alternatív Nyrt. tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy Kassai Ákos vezérigazgatói
jogviszonya 2012. január 20. napján, az E-Star Alternatív Nyrt. és Kassai Ákos között
született, azonnali hatályú közös megegyezés alapján megszűnt.
Kassai Ákos igazgatósági tagságáról ezzel egy időben lemondott.
A Társaság Igazgatóságának 2012. 01. 21. napi döntése alapján a vezérigazgatói tisztséget
2012. január 21. napjától, határozatlan időre szóló megbízással, Soós Csaba, az
Igazgatóság elnöke tölti be.
„Az Igazgatóság örömmel vette, hogy Soós Csaba vezérigazgatóként visszatérve átveszi a
cég operatív vezetését. Úgy véljük, hogy az ő vállalkozói tudása ismét növekedési pályára
állítja az E-Start” – mondta Konrad Wetzker, az Igazgatóság tagja.
Budapest, 2012. január 22.
Az E-Star Alternatív Nyrt.
Szia
Nem szeretnék senkit meggyőzni. Nem is kell venni itt senkinek :D csak annak aki hisz a kecsegtetésben .D
Én vettem kötvényt ,nem keveset ! Fotex edddddig hozta a várható eredményeket, a többiek nem .Estszarral ne említsük eggyütttt!